There are no ads, please add some


“Als je dergelijke tweets de wereld in gooit hoor je niet thuis op het voetbalveld ongeacht voor wie je bent”

0729tackle_riedewald

Michiel Kramer heeft zich woensdagavond niet populair gemaakt. De aanvaller van ADO Den Haag, die al van kinds af aan fanatiek supporter van feyenoord is, reageerde via Twitter op de tackle van Stefan Schwab op Jairo Riedewald, in de Champions League-wedstrijd tussen Rapid Wien en Ajax (2-2). “Leuke pot. Prima tackle, Goeie uitslag”, doelde Kramer onder meer op de horrortackle van Schwab, die rood kreeg voor de aanslag op de knie van de jonge Ajacied.

Kramer kreeg direct op hetzelfde medium allerlei verwensingen naar zijn hoofd geslingerd. Tweets als “in de zandbak waren ze slim genoeg om je niet te halen. Hehe, zelfs daar zien ze in dat deze man, met een intelligentie van een dropveter, niets klaarspeelt.”, “Zeggen dat @kramerinho het IQ van een visstick heeft is eigenlijk een belediging… voor de visstick!”, “@kramerinho Een excuse is op zijn plaats richting @jairoriedewald .Wat een belachelijke opmerking.Heeft niks met sarcasme te maken” en “Jij durft wel zeg; Word er zo tackle op jou gemaakt lig je gelijk in het ziekenhuis te huilen flapdrol”, waren enkele van de nog vriendelijke reacties.

Enkelen, waarschijnlijk net zo gekleurde kanslozen proberen de actie van Kramer te verdedigen: “Triest dat mensen @kramerinho uitschelden & bedreigen om één simpele tweet. Vrijheid van meningsuiting heet dat!”.

EEN tweet zegt eigenlijk alles of je nou voor Ajax of voor feyenoord bent: “@kramerinho, als je dergelijks tweets in de wereld gooit hoor je niet thuis op het voetbal veld ongeacht voor wie je bent.”

Frank de Boer kon na afloop nog boos worden om de verschrikkelijke charge van Schwab. “Die overtreding was schandalig. Daarmee kan je een carrière verwoesten. Wat mij betreft is dat acht duels schorsing.” Trainer Zoran Barisic van Rapid maakte inmiddels ook zijn excuses richting Ajax: ‘Dat is niet onze stijl. We willen ons vanzelfsprekend voor deze overtreding verontschuldigen en zullen de speler een straf opleggen’.

Update 30-7 13:00u:
Inmiddels heeft ook Kramer zel gereageerd over de ophef die ontstaan is over zijn domme tweet. Hij probeert het onder cynisme te schuiven en houdt het op een misverstand. “Jammer dat mijn cynische tweet totaal verkeerd is begrepen, uiteraard was het een schandalige tackle

Gerelateerde posts

51 reacties

   1. De Ajacied

    Hopelijk doet de KNVB hier wat aan, een wedstrijd of
    5 schorsen zou best goed zijn toch

    1. Remco425

     Ja, werd Ronald Koeman ook niet ooit bestraft door de KNVB toen hij zei dat iemand een mooie doodschop had gegeven?

 1. S4ndrr

  Het feit dat hij ‘kramerinho’ heet zegt ook wel genoeg. IQ van een dropveter.

 2. Indojood

  Die Arabieren hebben er goed aan gedaan om hem niet te nemen. Hoop dat deze twee veel aandacht krijgt wereldwijd zodat clubs hem links laten liggen.

 3. Mijn Club

  Tja, zoiets schrijf je echt niet. Of je nu voor Ajax of F’noord bent. Kansloos zoiets!

 4. timkloppers

  jammer dat hij niet in Afghanistan voetbalt. misschien een IS strijder die hem onthoofd.

 5. Mokum76

  Raar? Die Kramer spoort gewoon niet! Dit had het einde van zijn loopbaan kunnen zijn, miss nog wel erger.

  Maar ja wat kan je dan verwachten, is een Hagenees en kakkerlak tegelijk…. Kansloos

  1. Jonathafca

   geen goede combi idd. ADO en f’noord bah! misselijkmakend net zoals z’n tweet! klootzak!

 6. Ronald96

  ado zou meteen contract van deze jongen moeten verscheuren. Schandalige opmerking en hoort zeker niet thuis in het voetbal

 7. Pascal

  Ik denk dat het wel goed is dat hij deze ‘tackel’ kan waarderen. Geeft aan dat hij het ook niet erg zal vinden als zijn carrière op een zelfde manier zal eindigen. Toch tof van hem.

 8. Indojood

  Michiel Kramer en Walter Palmer, de leeuwenmoordenaar kunnen elkaar een hand geven als meest gehate personen vandaag de dag.

 9. Corr

  Walgelijke ezel die kramer.
  Denk dat het beetje jaloezie is dat Ajax weer hoger eindigde dan dat domme clubje van hem!

 10. 040-Ajacied

  Ik hoop dat Michiel Kramer de volgende Niels Kokmeijer wordt… Kutgast

 11. Geroldkohlen

  tegen ado moeten alle spelers behalve de keeper een gele kaart pakken met een gemene tackle op kramer!

 12. lezerG

  Wat een zinloze ‘tweet’ van deze zelfverklaarde feyenoordfan. Wat bereik je hiermee? Dit soort overtredingen hebben niets met voetbal te maken, laat staan met clubliefde. Gewoon ADO met 5-0 oprollen komend seizoen en laat Riedewald dan Kramer vriendelijk lachend de hand schudden.

 13. Jeroen68

  Tot zondag 30 augustus, kwalletje Kramer ! Dan zullen wij weer even laten zien dat wij de beste zijn !

 14. RonJeremy333

  Laat hem lekker basketballen NBA ado, dat kan hij waarschijnlijk beter als voetballen, was toch zijn favo sport

 15. Pocootje

  Deze jongen heeft gewoon n complex. Vroeger niet toegelaten op de open dag v ons aller Ajax, afgekeurd om bij onze f’jes te voetballen en zijn zus zal wel gedaan zijn door n Ajacied terwijl hij dat eigenlijk zelf wilde doen. Wat n idioot.

 16. CactusMokum

  probeerd gewoon zieltjes te winnen bij mensen uit Zuid Holland…….kijk mij eens Anti Ajax zijn…triest….

 17. toon61

  Die zal het gezellig krijgen als hij een echte ajacied tegen komt , hij kan gerust gaan werken aan zijn startsnelheid dek ik .

 18. Royb020

  Dat je deze hersenlozen sukkel nog aandacht geeft!!! Lekker laten gaat!!!

 19. Didron

  Kansloos!!! Dit heeft niks te maken met ‘voor welke club’ je bent! Als KNVB moeten ze hem schorsen!! Vertongen werd ook geschorst door ‘Het zijn maar kut kakkerlakken’ te zingen! (En dat zijn ze ook natuurlijk!!!)

 20. Litmanen

  Stomme reactie in veel opzichten. Buiten het feit dat hij nooit meer kan zeuren als hij zelf neergemaaid wordt, kan hij er ook op rekenen dat veel verdedigers komend seizoen zullen denken: de scheids zal mij wel geen rood geven tegen die gast….
  En dan wachten we nu op de excuses van ADO en mijnheer Kramer.

 21. Slingertje.

  Als ADO ballen heeft dan pakken ze die hufter aan. Geef hem maar een fikse boete die loser. Maar dat zal wel niet gebeuren in deze verrotte voetbalwereld.

 22. fantommie2

  Probeert het af te doen als een misverstand, geloof ik niets van. Viezerik

 23. Beer van de Meer

  Helaas ook een aantal kansloze reacties vanuit hier richting Kramer. Verlagen tot hetzelfde niveau is nooit goed. Ook hier is de KNVB aan zet. Het betreft een lid van hun organisatie en daar kan je tegen optreden. Ben dus benieuwd.

 24. Remco425

  Het verbaast me niets, zo voetbalt hij ook. Zijn laatste wedstrijd tegen Ajax moest hij ook 2x rood krijgen, maar kwam weg met 1x geel. De grootste mafketel van de Eredivisie!

 25. Jerry 072

  die gogem heeft zichzelf vogelvrij verklaard, zal niet zo makkelijk als afgelopen seizoen voor hem zijn

 26. Joep

  Jammer deze actie van deze sukkel. Ben benieuwd of de KNVB of zijn club nog actie gaan ondernemen.

 27. Cees

  Het mag van mij een boete van 50.000 euro opleveren zie iets zegt tje niet op internet over spelers dchandalig

 28. Wandapanda

  Wat een zieke geest. Dit soort proleten horen niet op het voetbalveld thuis. Disciplinair straffen. En door de club en door de KNVB.

Reageren is niet mogelijk.