Ajax ontvangt excuses voor tackle op Riedewald

0730tackle-riedewald

Ajax heeft excuses ontvangen van Rapid Wien aangaande de grove tackle die Stefan Schwab woensdagavond maakte op Jairo Riedewald. De speler van Rapid kon met een directe rode kaart vertrekken. Trainer Zoran Barisic heeft zijn excuses gemaakt richting Ajax. ‘Dat is niet onze stijl. We willen ons vanzelfsprekend voor deze overtreding verontschuldigen en zullen de speler een straf opleggen. Het was een onnodige overtreding waarmee hij het team benadeelde en wij bieden onze excuses aan’.

Bron: De Telegraaf
Foto: Proshots

Related posts

39 Comments

    1. Mijn Club

      Dat lag aan Ajax zelf. En dat bedoel ik nou met onervarenheid. Dit zal ons nog (alweer) veel vaker gaan overkomen. Ook dit seizoen. En komend seizoen et cetera. Jeugd is leuk, naar niet zo veel jeugd. Het is het NEXT GEN toernooi niet !!!!

    2. Sazzz

      er komt nog een wedstrijd. daarnaast had het weinig met de tien te maken. als je zulke passes geeft. deed Veltman ook toen ze met elf waren

  1. Mijn Club

    Netjes, maar aan de andere kant ook niet meer dan normaal om je excuses aan te bieden. De dubbele bodem is natuurlijk dat men op die manier hoopt op een wat mildere straf. Het was gewoon echt schandalig. Een voetballer onwaardig en dat in een verder nette partij voetbal zonder opstootjes.

    1. Mijn Club

      Die vergelijking werd zeer terecht al gemaakt ja. Dan stelt zo’n bijtincident van Suarez toch niks voor. Niet dat ik dat goed wil spreken, maar zo’n aanslag kan einde carrière betekenen !!

    2. 040-Ajacied

      Juist.. Als je kijkt wat voor schade je iemand kan aanrichten dan stelt dat bijten idd niet zo veel voor.. Toch denken de bobo’s daar waarschijnlijk anders over want ‘bijten kan natuurlijk echt niet’… Pfff

  2. Mokum76

    Voor overtreding…..? Was een aanslag, dit had echt heel verkeerd af kunnen lopen

  3. Geroldkohlen

    bedankt voor de excuses, maar stiekem zullen ze wel tegen hem gezegd hebben : ” niet meer doen jochie maar het werd daarna wel 2-2″

    1. Mijn Club

      De 2-2 kan echt volledig op het conto van Ajax geschreven worden. Dit mag echt niet. Zo’n belangrijke wedstrijd had je daar al beslist moeten hebben. Persoonlijk vind ik dat de Boer daar ook niet vrijuit in gaat. Waar was immers de ervaring, terwijl dat toch echt nodig was gisteren in de tweede helft !!

      1. Sazzz

        vooral op het conto van Veltman dan h?. het was verdorie al de derde moppert. van een international mag je toch meer verwachten

      2. toon61

        DE boer heeft een veelste jong team , die kunnen goed zat voetballen , maar maken ook vel fouten , daarbij heft onze spits weer op een eiland gestaan ,Milik kreeg niet een bal , en notabene moesten de voorzetten en zo van een middenvelder komen die als linksbuiten werd neergezet , sinkgraven speelde kei goed , gudelj was niet goed vind ik ,hij staat dan ook niet op zijn plek waar hij moet spelen , ook weer iets wat de boer niet goed doet .El gahzi was ook belabbeld aan het spelen , geen een goede voorzat , jammer het blijft een talent , meer niet .

        1. toon61

          En we zullen het maar niet hebben over onze geweldige verdediging , die schutterde ook weer .

          1. BobbyHaarms

            Bazoer wordt een hele grote. Gezien zijn leeftijd acht ik hem in potentie echt de beste speler die we hebben…nog 2 jaar zo ballen en hij kan naar elke club toe…goudmijntje die jongen

        2. FdB=Ajax

          Gudelj is toch echt een centrale middenvelder en daar stond hij ook, dus wat je zegt klopt niet.
          Bovendien stond Sinkgraven op een (voor hem) verkeerde plek en dat pakte heel goed uit zoals je zelf ook zegt.

        3. BobbyHaarms

          El Ghazi moet leren meer in teamverband te spelen Toon. Die acties zijn leuk maar een rendement van 0,0 was het resultaat..speel je zo’n bal af is het gewoon een doelpunt

      3. Geroldkohlen

        mee eens!! wat ik kwalijk vind is dat er lang gezeurd word om routine en dan word er routine gehaald, zit degene de hele wedstrijd op de bank! voor wat is hij gehaald dan???

  4. Royb020

    Heel netjes die gebaar!! En als club zijde moet je deze jongen ook een schorsing op leggen als het niet je stijl van spelen is!! En ook de speler zelf moet zijn excuses maken!!

    1. Mijn Club

      Zekers. Die excuses zullen ook zeker nog gaan komen. Die kerel heeft echt mazzel gehad, dat Riedewald niet ernstig geblesseerd is geraakt. Je moet er toch niet aan denken dat ie net aks Marcel Peper vroeger (Twente tijdens Ned – Rusland geloof ik) zijn been breekt ! En einde carrière !

  5. Sazzz

    bijzonder netjes! heel wat beter dan de speler zelf, die mopperde, en dat stomme publiek

    1. Mijn Club

      Dat mopperen zit er bij veel spelers ingebakken. Vrij logische reactie om te bagataliseren van wat er is gebeurd. Achteraf komt de spijt pas (helaas). Hij weet zelf ook echt wel dat ie flink fout zat !

  6. quadsboy

    En men doet dat deze man het elke maand zo iets uitflikt met jaar Suarez kreeg meer

  7. LeroyT

    Jongen moet gewoon 10 wedstrijden krijgen. En als riedewald er een blessure aan had over gehouden had die aangifte moet doen.

  8. Didron

    Het streelt ze dat ze het sturen, maar die pax moet Riedewald zelf maar even bellen of nog beter: ‘face-to-face’ excuses maken! In ieder geval is het mooi dat hij er dinsdag niet bij is. Liever hij dan Riedewald!

Comments are closed.