Talent Malen vertrekt definitief naar Arsenal

0404malen

Donyell Malen vertrekt definitief bij Ajax en maakt de overstap naar Arsenal. De speler van Ajax B1 had een aanbieding van Ajax op zak om een contract te tekenen in Amsterdam maar de zestienjarige speler, die begeleid wordt door zaakwaarnemer Mino Raiola, heeft er toch voor gekozen om de komende drie jaar uit te komen voor de club uit Londen. De spits, afgelopen seizoen één van de grote uitblinkers in Ajax B1, zal worden toegevoegd aan Arsenal onder 18. 

Bron: VI

Related posts

66 Comments

    1. dickst14

      ja inderdaad. Ajax moet in de toekomst spelers gaan weigeren die deze zaakwaarnemer hebben. Dit is voor niemand goed, behalve dan voor de niets ontziende egoistische pizabakker.

      1. Litmanen

        eens, vraag me overigens ook af of die ouders wel genoeg hersencellen hebben. Kijk naar de recente geschiedenis en weet dat er van al die verdwenen talenten niets terecht is gekomen.

        1. C.Eriksen

          Het probleem is denk ik dat die ouders het geld nodig hebben of gewoon graag willen…

      2. Remco425

        De FIFA moet het systeem aanpakken dat zaakwaarnemers betaald worden bij een transfer. Zeker aangezien transfers niet het enige onderdeel is van hun begeleiding horen spelers ze gewoon een vast bedrag per maand horen te betalen. Dan wordt het voor hun een stuk minder interessant om ze te transfereren.

  1. WZAWZDB Ajax 14

    Zeer zonde heb hem al een paar keer zien spelen die malen was een genot om naar te kijken die dikke pizzabakker pakt onze talentvolle spelers

  2. BobbyHaarms

    Echt te triest voor woorden dit. Hoe is het in godsnaam mogelijk dat die dikke deegbal hier achter staat? En de ouders van Malen?? Uiteindelijk tekent die jongen (gekgemaakt in zijn hoofd)wel helemaal zelf een contract bij Arsenal, dan moet je ook de consequenties dragen vind ik. En die is dat we nooit meer iets van hem zullen vernemen vrees ik…doodzonde, en weer een talent kapotgemaakt..

    1. WZAWZDB Ajax 14

      Bobby die ouders zijn vast verleid met een zak geld door die dikke pizzabakker

    2. Remco425

      De ouders hebben vast ook een (goedbetaalde) baan aangeboden gekregen bij Arsenal…

  3. PvL020

    Kansloos weer dit, er breekt bijna nooit een “eigen” speler door bij Arsenal. Wenger koopt het liefst voornamelijk Fransmannen voor het 1e elftal. Maar ja het blijft Riola he…….

    1. Remco425

      Er breekt meer “eigen” jeugd door bij Arsenal dan bij elke andere Europese topclub. Juist Arsene Wenger werkt graag met jonge spelers en koopt minder graag. Daar kreeg hij juist altijd de schuld van omdat daar geen prijzen meer mee te winnen valt.

    2. AFCA my World

      Iedereen schrijft zijn naam verkeerd het is geen Riola maar Rioolrat !!!

  4. Joep

    Zonden dat Malen vertrekt. Is er dan niemand in zijn omgeving zegt dit is nog niet verstanding. Ga je ontwikkelen bij Ajax. En mocht je over veel talent beschikken dan kom je er wel.

    1. BobbyHaarms

      En kinderhandel! Iemand van krap 18 zou zulke ingrijpende beslissingen niet mogen nemen, die deegbal verdient eenzame opsluiting met zijn walgelijke geldzucht

  5. Royb020

    Tjonge jong!! Die op geblazen calzonekop maakt alle talenten kapot en het Nederlandse voetbal!! Deze man moet gestopt worden!!!!

        1. quadsboy

          Roy we zijn voetbalfans geen maffia of gangsters maar snap jouw wel :))))))

  6. quadsboy

    Wat voor nieuws er komt over die RAT,ouders trappen toch gewoon in zijn zoete praatjes

  7. Jonathafca

    ik vind dit zo onwijs kut. zo’n talent naar de klote. zeg maar dag tegen malen.

  8. heesch@ajax

    Ik zeg geef de beste man een stadionverbod en geen toegang tot de toekomst. Dan lijkt mij dat hij jeugdspelers niet meer kan begeleiden. En misschien moeten wij is kijken waarom zo een jongen de keus voor Arsenal maakt aangezien wij zeggen dat we de beste opleiders zijn want is dat wel zo met alle onduidelijkheid bij Ajax

  9. creutz1977

    denk dat het ook meer aan zijn ouders ligt.. Die zijn toch eindverantwoordelijk en die denken alleen maar aan euro’s

    1. FdB=Ajax

      Niet helemaal hetzelfde, maar je hebt wel een punt.
      Verschil is wel dat jonge talenten die naar Ajax komen hun kansen vergroten op een mooie profcarriere. In de Premier League zijn je kansen veel kleiner.

  10. Roberto

    Dood en doodzonde! Die dikzak denkt in zijn eigenbelang (geld) ipv het belang van deze goede voetballer.

  11. Geroldkohlen

    ik ben die vetklep zo zat!! iedere speler weigeren die hem als zakenwaarnemer hebben, of tegen de speler zeggen dat ze een ander moeten nemen, tevens ze een contract laten tekenen dat ze hem niet als zakenwaarnemer mogen nemen!!!!!

  12. JohnDoe77

    We kunnen het wel allemaal op Raiola gooien, maar die ventjes en hun ouders tekenen het contract zelf. Het is aan de zaakwaarnemer om goede deals te sluiten en financieel gezien doet hij dat ook. Sportief gezien niet ideaal misschien, maar als hij daar afvalt kan hij elders zo weer naar binnen. Alleen dan financieel compleet onafhankelijk! Wat zou je zelf doen als je zoontje van 16 een miljoenencontract kan tekenen bij één van de topclubs in de wereld?!

    1. afca74

      Raiola gaat ongevraagd shoppen en handelen komt dan terug, je kan daar ballen en krijg je 10 procent meer salaris als bij AJAX dus ik zeg doen. Zo gaat dat en niet anders.

    2. Remco425

      Zo’n jonge jongen kan je het niet eens kwalijk nemen, die wordt gek gemaakt en kan zulke verantwoorde beslissingen nog niet nemen. De ouders (en Ravioli) verknallen de carriere van zo’n jongen. Die denken alleen maar aan een paar extra centen op de korte termijn.

  13. Jerry 072

    Dat ventje is 16 is zo slim geweest om maar een 3 jarige verbintenis aan te gaan. doorloopt een hoger niveau jeugdopleiding (Ajax wou niet het volledig benodigde bedrag investeren vorig jaar..) ik snap het wel. Als die echt goed is heeft ie op ze 19e een kans bij arsenal zoniet heeft ie niks verloren en kan die terug met de extra rugzak.. beetje hinderlijk dat het een ajaxspits moet zijn. Een nieuwe Kluivert zou leuk zijn

  14. Ajacied1996

    Goedzo hoor Malen! Ga jij anders ook ff je carriere verkloten! Top!! Rijk op je 20e maar geen toekomst als voetballer meer!

  15. Royb020

    Hahaha!! Gelukkig niet nee!! Maar deze man moet je gewoon geen zaken mee die!!

  16. Braatje87

    Succes over 5 jaar bij Twente of Heerenveen als je op hangende pootjes terug komt naar Nederland!

  17. Ajax nr 1

    Als die speknek nu ook al B-junioren gaat verpatsen is echt het einde zoek. Betekend in de toekomst geen echte talenten meer bij Ajax die doorschuiven naar de selectie. Raar maar waar! Ajax zal uit een ander vaatje moeten gaan tappen. Anders is het over een paar jaar klaar met Ajax. Het gaat nu alleen maar om het geld,geld,geld. Maar in de toekomst zal dat anders worden. We vertrouwen te veel op de jeugd er wordt te weinig aangekocht om met de top mee te draaien. Jeugd kunnen we niet meer houden gaat steeds vroeger weg dus moet je het met minder doen. Geef je echte talenten dan bedoel ik ook ECHTE TALENTEN een goed contract voor meerdere jaren en investeer in versterkingen waar je meerdere jaren mee vooruit kan ook al kost dat geld. Wij Ajax zijn ook naast een opleidingscentrum voor europa ook een TOPVOETBALCLUB die met de grote clubs mee kan draaien maar ja dan moet je niet op je miljoenen gaan zitten. Geef 1/3 uit en het moet goedkomen.

  18. Afca tino

    Bouy 2 gaat dit worden nu denken dat die het wel even gaat maken over 10 jaar zien we hem terug bij Volendam ofzo

Comments are closed.