Kishna: ‘Had altijd het idee dat De Boer mij liep te zoeken’

0319ajax-dnipro_deboer_kishna

Ricardo Kishna vertrekt bij Ajax en gaat zijn geluk beproeven bij het Italiaanse SS Lazio Roma. De buitenspeler laat vlak voor zijn vertrek nog even de reden weten waarom hij vertrekt bij Ajax en de stap maakt naar de Serie A.

‘We moeten er geen geheim van maken dat mijn relatie met de trainer niet optimaal was, want dat is gewoon zo. Er waren periodes dat het beter ging maar achteraf gezien liepen we steeds tegen dezelfde problemen aan. Ik ben een liefhebber van voetbal maar ik liep totaal vast bij Ajax en ik had het idee dat hij mij steeds liep te zoeken, ik kon niks goed doen in zijn ogen. Natuurlijk moet ik ook kritisch naar mezelf kijken want ik heb wisselvallig gepresteerd. Ik heb een zwak voor Ajax, het is de grootste club van Nederland maar voor mij is een vertrek onvermijdelijk en ik moet verder’.

Bron: VI

Related posts

54 Comments

  1. CactusMokum

    Hij is nog steeds niet weg dus feitelijk is hij gewoon nog in dienst bij Ajax….dan moet je gewoon je mond houden…

    1. CactusMokum

      Hij is weg!! beter…eindelijk over deze soap…maar we zullen nog zat horen van riooltje en Kishnee over de trainer…..zo sneu

    1. AFC AJAX

      Hij kon nog wel aardig wat spelertjes passeren hoor, en veel succes in Italië

      P.S wel een andere spelersmakelaar regelen

  2. Indojood

    Wat een slappeling. Dat Rioolrat constant onrust heeft gezaaid wordt voor het gemak maar even door Kishna vergeten. Hoop dat ie hard faalt daar.

  3. jood84

    eindelijk opgerot dat verwaande ventje. mooiste is nog dat die net als al die andere talenten straks eindigd op het 2e niveau engeland of in griekenland. verneuk maar lekker je carriere. zo denderend voetbalde die toch niet voor ons aller ajax

  4. rekel23

    Als je gewoon gedaan had wat je zou moeten doen in het veld waren er geen problemen. Succes en stop met na trappen.

  5. AjaciedJTB

    kiiiiiiiiishna is een gelludwolf, kiiiiishna is een gelludwolf! kishna is een gelludwolf!!

  6. Afca tino

    De boer was hem aan het zoeken omdat die weer in de pizzeria zat van die dikke ?

  7. Ajax nr 1

    Nou moet ik eerlijk zeggen dat ik de Boer niet snap en dat niet alleen met Kishna. Maar dat de Boer jou Kishna aan het zoeken was snap ik want ik heb jou ook niet gezien. En voor nu mondje dicht over Ajax en als je toch wil praten doe het dan over dat varken Riola van je.

  8. ritchy

    zonder Ajax was hij nog steeds bij de jeugd van ADO of bij de amateurs terecht gekomen hij mag nee hij moet AJAX dankbaar zijn dat ze hem de die kans hebben geboden om prof te worden

  9. Iceman

    Absoluut correct deze reactie hier boven en let op hij gaat falen Bij Lazio Roma want er komt een tijd dat een andere beter zal presteren dan Kishna en dan is het klaar en over met onze mooie pizza eter??

  10. BobbyHaarms

    Ik dacht dat we nu na zesennegentig topics over klitma zelfs wel weten hoeveel schaamharen dat verwende ventje heeft…genoeg nu! Laten we het niet meer over hem hebben maar over spelers die WEL een Ajaxhart hebben…tabee, joep, doei en de mazzel. O ja, en ga je mond spoelen blaag, je hebt ALLES aan Ajax te danken!

    1. quadsboy

      Bobby ik snap wel en de meeste ook wel maar het vreet men van binnen als je zijn naam al hoort

      1. BobbyHaarms

        Daarom Quadsboy, hij heeft nu wel genoeg aandacht gehad hier…nog even en hij gaat straks nog denken dat ie ECHT belangrijk is

  11. suske

    Niks beter dan sarcasme alleen is Mino wel een Klootzak….. En dat Kishna dit zegt is hem misschien ook wel ingefluisterd…..

  12. Wil61

    Dit leest de voetbalwereld en van iemand die nog niets heeft gepresteerd niet handig

  13. JLAvG

    Ga nu maar eerst bewijzen dat je Ajax waardig was. Maar dat zal erg moeilijk worden voor je!

  14. 040-Ajacied

    Doe ff een goed woordje bij lazio voor zivko.. Volgens mij liep FdB hem ook de hele tijd te zoeken afgelopen seizoen..

  15. Remco425

    Misschien zocht hij je omdat hij veel perspectief in je zag en je beter wilde maken. Jij koos nu voor de makkelijkste weg ipv het gevecht aan te gaan en zijn ongelijk te bewijzen. Het ontbreekt dus aan ambitie in je mentaliteit.

  16. Oost80

    Pffff lijkt wel alsof hij thuis komt van school en zegt dat hij gepest word. Wat een maar ventje! Snel vergeten die huilebalk. Hopelijk doen Fischer en onze Duitse vriend hem snel vergeten.

  17. BartjeAJAX

    Ik liep hem ook altijd te zoeken…….. die 3 goede acties die hij heeft gehad het afgelopen seizoen. Dus Frank was niet de enige.

  18. Geroldkohlen

    mij is altijd gezegd zolang een trainer altijd commentaar op je heeft, en wilt dat je dingen beter doet en corrigeert, is een teken dat een trainer het juist in je ziet zitten en gewoon alles uit de persoon wilt halen om je beterven sterker te maken, kishna had zich zorgen moeten gaan maken wanneer de boer helemaal niks meer tegen hem zou zeggen en maar aan liet klungelen! maar daar komt hij nog wel achter!

  19. JMD.MOUWEN@GMAIL.COM

    Wat een mietje deze reactie zo laat je zien hoe je werkelijk bent.

  20. Kingerwin

    Alles aan Kishna is jammer: Jammer dat hij al weggaat, had nog een meerwaarde kunnen worden voor Ajax. Jammer dat hij de verkeerde zaakwaarnemer heeft die in de pers verkondigd dat hij zo’n moeizame relatie heeft met FdB ipv dat hij Kishna vertelde dat hij niet moet zeuren maar presteren en accepteren wat de trainer zegt. Jammer dat hij slechte voorbeeld van zaakwaarnemer volgt en nu ook in pers verteld over slechte relatie. Jammer dat hij naar Italië gaat en niet Engeland, Spanje of Duitsland waar hij beter zou passen (waarschijnlijk niet genoeg te verdienen daar voor zaakwaarnemer?)

  21. Teuntje

    Beetje jammer dit. De inkt van het contract is nog niet droog en hij begint al met het afbranden van zijn vorige club en trainer. Niet sympathiek, meneer Kishna.

  22. Joep

    Niet alleen de Boer zocht hem als supporter heb ik hem ook gezocht. Heeft veel te weinig laten. Heeft ligt altijd aan een ander en niet aan hem. Blij dat hij nu weg is

  23. Litmanen

    pffff, niet om doorheen te komen die bron van negativiteit.
    Vanavond winnen, dat is belangrijk!!!!

Comments are closed.