Heitinga: ‘Belangrijk voor de club maar zeker ook voor alle mensen die Ajax lief hebben’

0728heitinga_Viergever

Ajax begint vanavond aan de voorronde van de Champions League en doet dat in Wenen tegen Rapid Wien waarna volgende week dinsdag de return volgt in Amsterdam. John Heitinga beseft het belang om het hoofdtoernooi te bereiken, zo laat hij weten tegenover Helden.

‘Wij zijn klaar voor Rapid en hebben hun goed geanalyseerd. Het is een voetballende ploeg dus voor ons is het van belang dat wij er goed opzitten en over twee wedstrijden de betere zijn. De samenwerking met de jongere spelers verloopt prima en als ik iets zie wat beter moet dan geef ik dat aan. Natuurlijk kunnen hun ook wat bij mij zien en dan moeten ze het ook zeggen. We moeten als team het hoofdtoernooi bereiken want dat is belangrijk voor de club maar zeer zeker ook voor alle mensen die Ajax lief hebben’.

Bron: Helden

Related posts

17 Comments

  1. CactusMokum

    ik kan er geen zinnig woord over zeggen hoe het vanavond gaat worden! Dat het belangrijk is voor ons is duidelijk maar t meeste voor F. deBoer want als hij echt de goede trainer is waar veel Engelse clubs achter zaten dan moet hij dat dit jaar laten zien door sprankelend voetbal en een heel goed resultaat neer zetten Europees. Zo niet dat zou het wel eens snel afgelopen kunnen zijn bij Ajax….ik hoop zelf dat hij nog 10 jaar blijft naar wel met de juiste keuzes en mooi aanvallend voetbal….cruciaal seizoen dus….

  2. Royb020

    Laat zie dat jij de grote leider ik het team bent! Zet de jonkies op scherp ouwe rups!! Heitinga is een held!!!

    1. CactusMokum

      Heitinga is zeker een held en een ras Ajacied en schikt zich erg goed in het aansturen van de jonkies wat ook het succes is lijkt mij door een gemixt elftal te hebben tussen ervaring en talenten…zodat de oudere de jonkies op sleeptouw nemen en ze corrigeren…das altijd al zo geweest

  3. AfcA.Zev

    Dat is de mentaliteit! vandaag knallen en hopelijk meteen de wedstrijd beslissen

    1. Iceman

      Wij gaan knallen boys laat even zien hoe het moet ik denk aan jullie Ajacied for ever.. kom op Frank zet je mannen neer en pak ze in…

  4. quadsboy

    Hij klinkt zelf als een Trainer zo zie je hoeveel Ervaring Mr Heitinga heeft,

  5. woody79

    ben benieuwd, maar heb t idee dat het goed gaat komen. anders volgende week afmaken die handel. we moeten.

  6. Didron

    Laat ons fans vanavond maar genieten van mooi spel, met een mooie uitslag!!!! Na afgelopen seizoen hebben we dat wel verdiend!!! WZAWZDB 1-3!!!

  7. Afca tino

    Laten ze deze wedstrijden maar gewoon op resultaat doorgaan, mooie en verzorgd voetbal komt later wel!

  8. Mokum76

    En zo is het ouwe! En nu zorgen dat AL je collega’s dit ook goed beseffen, en knallen daar! Volgende week moet bijzaak worden, knal hier hun dromen maar alvast aan diggelen

  9. BobbyHaarms

    Kijk, en zo hoort het! Niet mekkeren omdat je geen basisplaats hebt en je gewoon schikt in de rol die Frank de Boer voor ogen heeft..van zulke helden kan je er niet genoeg in je team hebben..

    1. quadsboy

      Wel hopen dat die vaak genoeg een basis plek ga krijgen niet wanneer het niet goed gaat tijdens een wedstrijd gewoon ervoor als je weet da het een flinke wedstrijd word

  10. Madmike

    Heitinga is eindelijk weer op zijn echte plaats. Alleen nu een bult aan ervaring rijker. Ik heb respect voor de taak die hij op zich neemt ook al heeft een geen vaste basisplaats. Zet hem op jongens vanavond. Ik ben geen stadionsupporter (helaas) maar ik kijk alles.

Comments are closed.