There are no ads, please add some


‘PAOK Saloniki meldt zich voor Serero, maar die wil afwachten’

 

0706serero

Het Griekse PAOK Saloniki heeft zich gemeld voor een overgang van Thulani Serero, zo meldt De Telegraaf deze maandagmorgen. Thulani Serero was in het afgelopen seizoen nog basisspeler bij Ajax, maar dreigt voor het nieuwe voetbaljaar buiten de boot te vallen. Ajax is bereid om de Zuid-Afrikaan te verhuren. Hoewel PAOK ver wil gaan voor Serero, lijkt de speler volgens de krant te willen wachten op verdere belangstelling. Het perspectief van Serero is behoorlijk verminderd na de komst van Sinkgraven en Gudelj en het definitief doorbreken van Bazoer.

De 25-jarige Serero speelde vorig seizoen 29 competitiewedstrijden voor Ajax, waarvan 21 vanaf het begin, en in totaal staat de teller op 74 competitieduels voor de Amsterdammers in de Eredivisie. Zijn contract loopt nog tot medio 2017 door. Naast Serero schijnt ook Lucas Andersen verhuurd te mogen worden, terwijl Lerin Duarte definitief mag vertrekken.

Bron: De Telegraaf

Gerelateerde posts

36 reacties

 1. Didron

  Thulani moet bij ons aller Ajax blijven dit seizoen, heb zo’n voorgevoel dat hij nog wel eens heel belangrijk kan worden! Onbegrijpelijk!!

  1. De Ajacied

   Ja zeker niet laten gaan hoor, Thulani is een killer en die hebben we nodig !!!!!!

 2. JCruijff

  Direct verkopen Ajax. Harde werker, bezig bijtje maar scoort niet of nauwelijks. Heeft ook geen fysiek en komt techniek te kort. Komt ook nooit in de 16 en is dus nooit gevaarlijk. Het blijft een raadsel waarom hij ooit in de selectie terecht is gekomen.

  1. quadsboy

   Jij bent niet goed in je bovenkamer mr JCruiff. Als ik jouw was zou ik ook lekker wachten voor de juiste club,jou kwaliteit is te goed voor zo een club. Super jammer dat hij weg moet man heel jammer

   1. JCruijff

    Jij komt waarschijnlijk nooit op de Toekomst. Ik zie dat er daar spelers lopen die een klasse beter zijn dan Serero. Als Ajax zijnde dien je voortdurend de vraag te stellen of een huidige selectiespeler vervangen kan worden door een jeugdspeler. Dat us hier het geval en daarom is verkoop nodig. Dat is onze visie.

    1. Remco425

     En doe nou niet of je JC zelf bent, dat is nog triester dan je uitspraken.

    2. Starke

     Waarom is gudelj dan gehaald als er zulke goede jeugd op de toekomst loopt? Leg me dat aub uit JCruijff

  2. Didron

   @ JCruijff: Verkopen???No way! Net zoals de ouwe nr 14 wel eens doet, is dit een niet zo’n doordachte uitspraak! Maar da’s logischhhh… ;p

  3. Remco425

   Het is ook geen aanvaller he. Cillissen scoort helemaal nooit en komt helemaal nooit in de 16. Ieder zn taak…

  4. Starke

   Wat?! Met welke set ogen kijk jij naar Serero? Als verdedigende middenvelder is deze jongen gwn heer en meester. Juist door zijn snelheid, techniek en vooruitdenkende speelwijze was de verbinding tussen middenveld en aanval perfect. Ook nog een goede balveroveraar! Nog steeds beoordeel je hem als aanvallende middenvelder terwijl hij die positie al lang niet meer bespeeld. Waar heb je het over @JCruiff? Ik neem de Boer niet meer serieus! Die prijst Dijks nu al de hemel in terwijl hij bij Ajax nog steeds niets heeft laten zien, moet nog allemaal bewezen worden. Want vergeet niet, Ajax is geen Willem2. Serero heeft z’n strepen al lang verdient en die word nu gwn weggewerkt zonder geldige reden. Het moet ook nog maar blijken of Gudelj het gaat redden bij Ajax en hij krijgt nu al de voorkeur boven Serero die gwn een goede zekerheid is.

 3. CactusMokum

  zou hem niet te snel weg doen! kan nog wel eens van waarde zijn als 5e middenvelder…..Andersen hoop ik wel dat hij nog op huurbasis 1 seizoen vertrekt

  1. Didron

   Andersen verhuren is een logische stap! Kan hij mooi ergens anders ervaring opdoen…

   1. CactusMokum

    precies lekker een jaartje basis spelen bij een iets lagere club! hopen dat het talent er dan ook echt uitkomt en wat uurtjes in de gym zou ook goed zijn

 4. quadsboy

  Maar ja heb het vaker ge zegt je maakt een speler maar je kan hem ook breken

 5. Remco425

  Ik vind ook dat hij moet blijven. Vorig seizoen was hij nog een van de belangrijkste spelers. Zou hij het nu ineens verleerd zijn? Of is hij met zn 25 jaar alweer te oud?

  1. Rene1964

   Voor Ajax begrippen wss wel. Lijkt wel of Ajax erop geilt de allerjongste selectie te hebben in Europa! De keerzijde is dat we internationaal tegen iedereen opkijken :((

 6. ajaxpers

  Doodzonde! Laat hem aub blijven. Zie je niet hoe wendbaar, snel en technisch hij is. Doooooodzonde

   1. quadsboy

    Snap je met die 4 onervaren spelers( wel de beste van NL) kan het moeilijk worden

 7. paullus

  deze jongen moet er gewoon bij blijven werkt als een paard waar de meesten nog een voorbeeld aan kunnen nemen

 8. RenaldoAjax2410

  jammer is een goede speler, maar snap dat hij vooruitkijkt. ( zo als het er nu uit ziet ) komt hij idd niet in de plannen van Frank voor, maar als ik hem was zou ik wel wachten op een andere club.

 9. Fvanr

  Zeer trieste zaak dat de enige speler die vorig seizoen er nog leven en vuur in bracht nu buiten de boot valt. Zeer slecht voetbalmanagement!!!!!!!

  1. lrsvdrk

   ^ wat deze meneer hierboven meldt, ben ik het volledig mee eens.. Serero was vorig seizoen misschien wel de meest constante speler welke zich volledig gaf.

 10. Iwanov

  Goede speler maar bij een mooi bod mag hij van mij vertrekken. En Andersen verhuren

 11. LeroyT

  Die jongen kan alleen draaien en een bal terug spelen. Ik heb het nooit een echte Ajax voetballer gevonden. Dus voor die jongen is het beter dat die verhuurd of verkocht word.

Reageren is niet mogelijk.