De Boer: ‘Kishna niet in actie met oog op mogelijke transfer’

0710ajax-nordsaelland_kishna

Ricardo Kishna kreeg gisteren geen speeltijd in het duel tegen VfL Wolfsburg. Frank de Boer gaf na afloop aan dat met het oog op een mogelijk aanstaande transfer de aanvaller bewust geen speeltijd kreeg. ‘Er zit wat waarheid in de geruchten’, zo gaf De Boer schoorvoetend toe tegenover Fox Sports. ‘Het klopt dat er eventueel wat speelt met Lazio. Dan gaan we geen risico met hem nemen. Alleen als de nood aan de man was zou hij spelen. Misschien dat hij daar dit weekend even kan gaan kijken.’

Kishna heeft noig een contract nij Ajax tot medio 2016. Volgens Italiaanse geruchten heeft hij zelf al overeenstemming bereikt met Lazio over een contract voor 4 seizoenen. Ajax zou een transfersom van 3 miljoen euro vragen en een doorverkooppercentage van 10%.

Bron: FoxSports

Related posts

28 Comments

  1. Widi

    Gemengde gevoelens hierbij. Groot talent. Zou het zomaar kunnen maken bij een andere club.

    1. Bert62

      En dan zal blijken dat het wellicht toch aan De Boer gelegen heeft dat hij niet uit de verf gekomen is.

    2. -buitenkantje rechts-

      Zou kunnen.. Maar het is typerend dat hij zich niet 200% inzet om basisspeler bij Ajax te worden.. Ajax die straks mee kan doen in CL ( ga ik van uit) en kampioenschap. Als je dat al niet meer motiveert? Hij zit straks in Rome in een appartementje.. Spreekt de taal niet.. Zijn vrienden niet in de buurt.. Vreemdelingenlegioen als teamgenoten.. Veel plezier!

        1. -buitenkantje rechts-

          Ja, heb ik ook wel hoor. In principe een mooie voetballer.. Goede fysiek..uitstekende techniek.. Goede acties.. Maar ja.. Moest een andere kop op..;)

        2. Velibor

          Tja jammer van die jongen maar ben bang dat het de zelfde kant met hem opgaat als met die Elia,geld zat en lang leve de lol,met zoveel geld boeit het niet of je op de tribune zitwnta gewoon mobieltje mee tribune op want misschien heeft Ajolie wel weer een nieuw lucratief contractje op gedoken in de krochten van de voetbalwereld .

  2. Geroldkohlen

    ik vind dit echt zonde van zo’n voetballer had echt gehoopt dat hij zou blijven, met een betere zakenwaarnemer dan die vetklep had hij het veel verder geschopt!

  3. Sazzz

    laten we nou niet net doen alsof Kishna een engeltje is en misleid wordt door de gemene Raiola. Het lijkt mij dat hijzelf ook hersens heeft

    1. Remco425

      sommige spelers hebben meer en goede begeleiding nodig anders ontsporen ze. Ravioli is niet de juiste voor hem en met een ander zou hij het zeker verder schoppen. Ravioli heeft dus wel een groot aandeel in het mislukken van het grote talent dat Kishna is.

      1. Sazzz

        hij heeft zeker een aandeel. vooral omdat hij alle fouten van Kishna bij De Boer legt. neemt niet weg dat Kishna zelf zich misdraagt en ook kan zien wat er met anderen die te vroeg vertrekken gebeurt

  4. Valentino

    4 miljoen en een doorverkooppercentage van 10-15%, strik erom en weg ermee. Heeft het gewoon te weinig laten zien. Grote mond in interviews maar het vervolgens op het veld laten afweten. Om nog maar te zwijgen over die pizzabakker.

  5. Ajax1958

    @Sazzz je hebt gelijk , behalve die laatste zin. Hij heeft dus weinig hersencellen.

  6. SpeedyDX

    iedereen loopt altijd te zeiken op die dikke pad.. en dat hij talenten laat mislukken maar hij is ook zaakwaarnemer van spelers als Zlatan en Pogba.. dus ik denk dat als een talent zijn potentie niet waarmaakt dat het dan grotendeels ligt aan de desbetreffende speler zelf.

  7. -buitenkantje rechts-

    Het zijn nog maar knaapjes die gek worden gemaakt door miljoenen die in het vooruitzicht worden gesteld.. Vaak geen kritische omgeving en een zaakwaarnemer die als eerste prioriteit zijn eigen bankrekening heeft..

  8. AFCAJasper

    Die raiola heeft toch niet meer van onze spelers onder ze hoeden, kan gelukkig niks op wikipedia vinden

    1. -buitenkantje rechts-

      Nee, klopt. Ik vond Menig een verademing tov Fischer.. Ook Younes liet zich goed zien.. Genoeg alternatieven dus.

Comments are closed.