Ricardo Kishna bij Lazio in beeld

0319ajax-dnipro_deboer_kishna

Ricardo Kishna staat tot medio 2016 onder contract bij Ajax maar er is nog geen sprake van een verlenging. Wil Ajax geld aan hem overhouden dan lijkt een transfer een reële mogelijkheid.

De nummer drie uit de Serie A, Società Sportiva Lazio,  heeft interesse in Kishna en de Italiaanse media weten dat de club een bod van 2,5 miljoen euro heeft gedaan. Kishna zal dan met diverse landgenoten komen te spelen zoals Edson Braafheid, Stefan de Vrij en Wesley Hoedt want ook de Romeinen zijn goed te spreken over de Nederlandse spelers. De twintigjarige vleugelspits staat ook nog in de belangstelling van Real Sociedad dus mocht de samenwerking met Ajax eindigen dan heeft hij nog wat opties open.

Bron: VoetbalPrimeur

Related posts

61 Comments

 1. RFledderus

  Zou zonde zijn, maar ja met die pizzabakker als zaakwaarnemer weet je nooit!!

  1. De Ajacied

   Ja deze jongen denkt dat hij er al is, komt ook door die dikke Calzone.
   Ik zeg minimaal 3,5 miljoen en inpakken, en we horen nooit meer wat van deze gast

   1. -buitenkantje rechts-

    Waarom wel?.. Nog geen seizoen constant gepresteerd.. Verongelijkt als hij een keer wordt gewisseld.. Constant gezeur over weg gaan bij Ajax.. Fischer die hersteld is..

    1. Remco425

     Met Zlatan was ook altijd gezeur en ging in het begin ook niet lekker. Kishna is nog jong, ongeveer een jaar geleden pas schreeuwde iedereen om het hardst dat hij altijd moest spelen. Hij is een groot talent die we moeten koesteren en begeleiden. Niet meteen opgeven na 1 seizoen.

 2. Litmanen

  Inpakken en wegwezen. Waarschijnlijk einde carrière. Heeft nog helemaal niets gepresteerd. Maar de bank in Rome is warmer dan die in Amsterdam.

  1. FdB=Ajax

   Nee joh, ze moeten proberen zijn contract te verlengen. Kishna is een groot talent, die helaas een verkeerde zaakwaarnemer heeft. Maar als ze daardoor niet tot een overeenkomst komen, dan moet Kishna het zelf maar weten.

   1. Litmanen

    Die jongen heeft een hele verkeerde houding. Met zijn c.v. zwaar beledigd zijn bij een wissel etc. Laten we eerlijk zijn, vier goede wedstrijden in het eerste en dan denken dat je het in Italië gaat maken? Laat hem maar eens praten met jongens als Wooter, Musampa, dachten ook dat ze al sterren waren toen ze weggingen .

    1. FdB=Ajax

     Volgens mij valt dat best mee. Maar los daarvan, als hij gewoon op tijd komt, z’n taken uitvoert en laat zien wat hij kan, is het toch niet zo erg dat hij een beetje naast zijn schoenen loopt..? Hij is pas 20, en ik zou het zonde vinden als ze hem voor een habbekrats verkopen.

     1. -buitenkantje rechts-

      Je moet wel willen blijven.. Als er constant gesproken wordt over weg gaan bij Ajax ..PSV..Real Sociedad..Lazio.. Je er geen blijk geeft van iemand die super gemotiveerd is om bij Ajax te voetballen.. Bovendien nog geen seizoen constant en top hebt gepresteerd.. Dan heb je ten eerste helemaal geen recht om naast je schoenen te lopen en ook geen recht op een transfer..

     2. FdB=Ajax

      Je zegt het zelf al: Er wordt “constant gesproken” over weg gaan bij Ajax. Ik heb Kishna hier nog nooit iets over horen zeggen.

 3. Royb020

  Heel dom als hij zou gaan!!! Hij is daar nog niet klaar voor!!! En pizzabakker moet ie een rotschop geven!!

 4. Ajax nr 1

  Ik vond Kishna een talent sorry voordat. Maar ik vind hem ook echt een mannetje die erg naast zijn schoenen loopt en soms echt lui is ook sorry voor dat. 2,5 miljoen vind ik wel wat weinig maar als hij weg zou willen zou ik hem laten gaan maar niet voor 2,5 miljoen. Ik kijk ook naar wat hij heeft gepresteerd afgelopen seizoen en dan snap ik het bod van Lazio ook wel. Kishna speciaal voor jou je moet van die pizzabakker af en ga voetballen zodat je beter gaat worden want bij Lazio ga jij het niet redden met deze instelling. Ga voetballen en blijf nog 1a2 jaartjes en doe je ding. Als je wel weggaat wat ik eigenlijk niet geloof voor deze prijs hou ik je niet tegen. Maar succes dan met bankhangen.

  1. Litmanen

   Eens, maar ondanks dat hij een groot talent zou zijn ( als ik op deze app kijk hen

   1. Litmanen

    Hebben we er ongeveer honderd rondlopen die allemaal steeds beter zijn dan dat we hebben.
    Waarom iemand vasthouden die denkt dat hij God is? Na zo weinig prestaties op echt niveau? Laat lekke gaan, Jonk heeft vast nog wel een nieuwe van 13 jaar die een contract verdiend.

 5. PvL020

  Geloof er niks van. Gisteren las ik dat Schöne geen basisplaats heeft omdat FdB kiest voor Kishna, Milik, El Ghazi en gaat voor 4-3-3. FdB gaat geen voorbereid zo in als hij onzeker is over een speler. Dan zou hij in mijn ogen moeten kiezen voor Fischer. Dus zal wel opgeblazen zijn door de pizzahut

 6. BobbyHaarms

  Z’n contract wordt nog steeds niet verlengt dus alle opties staan nog open. Kan beter eieren voor z’n geld kiezen en daar de bank opwarmen, immers Fischer wordt naar mijn idee de eerste linksbuiten..maar wat blijft het zonde want talent heeft ie zeker, alleen doet ie er zo verdomd weinig mee!!

  1. quadsboy

   Nee man gewoon weg ermee is beter weer Ajax oom gelijk wat ze moeten doen

 7. AjaxBarcelona

  Hobby van Kishna is het tellen van de grassprietjes direct rondom zijn voeten. In Italie levert die hobby vast veel meer op. Doodzonde maar van mag hij gaan. Zijn instelling werkte afgelopen seizoen ook als een rem op het elftal.

 8. Hika77

  Met die slagers in de verdediging van de serie a geef ik m weinig kans daar. Laat hem nog maar een paar jaar rijpen in ons Amsterdam..

 9. Coenie

  Het is slechts de media die dit suggereert! Waarschijnlijk dat Raiola dit laat doorlekken om onderhandelingen te starten?

  1. Litmanen

   Dan gaat die bluf niet werken. Let maar op, ze laten hem zo gaan voor die 2.5. Snel verdiend die vier goede wedstrijden op eredivisiewedstrijden heeft gespeeld. De rest speelde hij niet of werd terecht gewisseld.

   Het grappige is: tscheu la Ling was net zo’n voetballer die pas constant ging voetballen toen Cruijff terugkwam naar Ajax. Helaas, we hebben geen Cruijffie meer.

 10. Iwanov

  Ik zou er persoonlijk zelf niet over in zitten dat hij vertrekt maar 2,5 miljoen is tegenwoordig wel weinig voor een “talent”

 11. Velibor

  Vond em in begin wel leuke speler om naar te kijken maar er ging steeds minder van hem uit en nu dan naar Lazio zeker ff cashen en afgaan als een gieter en over een jaar of 5 weer Nederland binnen stappen, als zogenaamd grote jongen uit Rome en nog anderhalf seizoen bij PSV meehobbelen,tja en wij zogenaamde voetballiefhebbers trappen er allemaal in en die Miola lacht zich een kriek!

 12. Geroldkohlen

  kishna is zeker een groot talent, een transfer zal zijn ontwikkeling stagneren afgelopen seizoen heeft hij nauwelijks cnoncurentie gehad waardoor zich als een verwend joch gedraagde, nu fischer weer fit zal de concurrentie enorm hoog liggen waardoor hij zich nu moet laten aankomend en dat zal hem sterker en beter maken! zonde om hem te verkopen voor 2,5 miljoen, het is een speler die naar mijn mening veel meer waard is bied hem een contract aan tot medio 2017 kan je altijd nog kijken hoe presteert dit seizoen ,word het niks dan kan je hem in 2016 aan het einde van het seizoen als nog verkopen.

 13. Ajacied1996

  Hij heeft niet alleen de verkeerde zaakwaarnemer maar ook de verkeerde mentaliteit! Hij denkt dat ie basis moet hij is 19/20 jaar wat denk ie wel niet. Ik zeg snel weg doen en een normale buitenspelers terugkopen die de zelfde mentaliteit heeft als Fischer!

  1. Rene1964

   Bouy was minder ver … maar ik dacht een paar minuten geleden ook aan hem ja.

 14. Bastoflex

  Als Kishna wordt verkocht zie ik graag Sisto daarvoor terugkomen. Die doet mij denken aan Memphis Depay.

  1. toon61

   niet alleen als hij verkocht moet ,hij moet gewoon gekocht worden ,maar ze kopen geen reet ,klote uitgekotste voetballers kopen ze terug ,zijnde transfervrij ,ga zo door frankie ,top hoor .

 15. Mijn Club

  A) 2,5 mln voor zo’n talent is erg weinig. B) ik hoop dat hij behouden blijft voor Ajax, omdat hij toch echt talent heeft, wellicht dat het kwartje nog moet valken bij hem. Kan een grote en belangrijke speler worden !
  En C; ik geloof niet alles wa er wordt geschreven

 16. -buitenkantje rechts-

  Is een talent hoor ik hier velen zeggen.. Dat zal ook wel zo zijn.. Heb een paar mooie acties van hem gezien op het veld.. Maar ik vind dat je minimaal 3 seizoenen gepresteerd moet hebben voor je eigen club.. Successen moet hebben behaald.. Voordat je gaat denken aan een transfer! Het is in zijn geval wel duidelijk dat hij liever elders speelt..het gras (euro’s ) is kennelijk groener aan de overkant. En met zo’n zaakwaarnemer die zich gespecialiseerd heeft in het gek maken van talentvolle voetballers en daarmee vooral goede zaken doet voor zichzelf.. Zeg ik.. Verkopen! Niet roeien tegen de stroom..laat maar gaan.

  1. Velibor

   Gelijk heb je want dat blijft broeien totdat hij weg is,zou em niet gunnen dattie na dit seizoen transfervrij de deur uit loopt

  1. toon61

   zwaar overschatte voetballer ,hij kan bijna niemand voorbij komen ,ook die El ghazi niet ,die is iets beter ,maar nog niet goed zat voor ajax 1 ,dus de spits Milik scoort bijna niet ,hij staat op een eiland ,wedden dat de ijslander gaat scoren als hij voorzetten gaat krijgen in frankrijk .

 17. Remco425

  Laat ze die 2.5M lekker in hun reet steken. Kishna is een groot talent die het wel gaat maken als hij de tijd en het vertrouwen krijgt.

 18. toon61

  zwaar overschatte voetballer ,hij kan bijna niemand voorbij komen ,ook die El ghazi niet ,die is iets beter ,maar nog niet goed zat voor ajax 1 ,dus de spits Milik scoort bijna niet ,hij staat op een eiland ,wedden dat de ijslander gaat scoren als hij voorzetten gaat krijgen in frankrijk .

Comments are closed.