Veltman, Cillessen, Andersen en Milik sluiten aan bij selectie

0626training

Vandaag zal de net uit Oostenrijk teruggekeerde selectie een dubbele training doen. Om 10:30 en om 14:30 worden er nog wat puntjes op de i gezet. Joël Veltman, Arek Milik, Jasper Cillessen en Lucas Andersen zullen de selectie deze week gaan versterken. Frank de Boer laat Viktor Fischer pas later deze maand meedoen omdat hij nog met Denemarken onder 21 tot 27 juni meespeelde. In de Telegraaf zegt de oefenmeester: ‘Ik vind dat spelers minimaal drie weken vakantie moeten hebben om fysiek en mentaal fris aan een nieuw seizoen te kunnen beginnen’

Bron: De Telegraaf

Related posts

29 Comments

    1. De Ajacied

      Ja welkom thuis mannen
      Hopelijk zijn ze niet over traint zodat ze fris kunnen beginnen, en ik hoop op Sisto 🙂

      1. FrankiC

        Ik ben wel serieus en ik zal je in maart aan mijn voorspellende reactie van die 6e juli om 10 voor half 10 herinneren.

    1. dickst14

      waar gaat hij spelen dan ? met een middenveld met Sinkgraven/Bazour Klaassen en Gudelji.

      1. FrankiC

        Daarom is het ook licht profetisch wat ik zeg. Omdat de meesten het niet verwachten. Geef die jongen een vrije rol op 10 (voor Klaassen en Gudelj) én inderdaad een setje halters en een zakje Spaanse pepers. In maart praten we verder…

        1. Ajacied1996

          Ja in maart praten we verder als ie op de bank zit bij Kozakken Boys!! Ff serieus man hij kan er echt geen pepernoot van hij durft niet eens een actie te maken en Mertesacker is nog sneller dan hem!

  1. BobbyHaarms

    Hahaha ja die app loopt net zo soepel als Ajax afgelopen seizoen Woody 😉

  2. -buitenkantje rechts-

    Ben wel benieuwd waar deze voorspelling op gebaseerd is…

    1. FrankiC

      Eigen waarneming (en gewaagd omdat het niet helemaal duidelijk is óf en hoeveel kansen hij gaat krijgen. Zijn eerste hele wedstrijden waren idd dramatisch, zeker op linksvoor). Ik hoopte in jou een medestander te vinden; we zijn het vaak eens.

      1. -buitenkantje rechts-

        Klopt.. Maar ik vind er bij Andersen nog te veel mitsen en maren bij zitten.. Moet nog veel leren qua felheid duelkracht en durf.. Voetballen kan hij zeker.. In potentie een hele goede voetballer. Zie hem graag links op het middenveld in een 3-4-3 systeem. Kan dan een mooi koppeltje gaan vormen met Fischer en de minder voetballende kwaliteiten van Dijks opvangen..

  3. BobbyHaarms

    App gaat weer fantastisch! Maar goed, wat Andersen betreft zou het zomaar kunnen want in potentie is het een geweldige voetballer! Moet alleen wat slimmer worden in zijn acties en wat meer spinazie eten..

  4. Litmanen

    We hebben vastgesteld dat Andersên en Boilesen vorig jaar aan chronische kleurenblindheid hebben geleden. Zouden ze dan nu ineens weten naar welke keur ze moeten spelen? Is dat de reden van die rare kleuren van het uitshirt?

  5. AjaxBarcelona

    Bobby en FrankiC, helemaal eens. Helaas kwam het er afgelopen seizoen niet uit bij Andersen maar dat kwam grotendeels ook door onbegrip bij zijn medespelers. Als je die jongen een hele wedstrijd volgt zie je prachtige bewegingen. Zijn draai is vrijwel constant naar voren. Je ziet hem vooruit kijken. Hij moet na balaanname direct een pass kunnen geven maar daar speelden zijn ploeggenoten niet goed op in. Verder kan die jongen met een beweging twee tegenstanders op het verkeerde been zetten. Hij moet alleen meer lef tonen in de wedstrijd. In potentie kan hij heel goed worden. Helaas voor hem heeft hij nu meer concurrentie en moet hij echt flink aan de bak om een plek te veroveren. Ben heel benieuwd. Ik blijf fan van hem.

Comments are closed.