Eerste oefenduel tegen Dinamo Moskou eindigt in gelijkspel: 2-2

0704Vaclav_Cerny

Ajax heeft de eerste oefenwedstrijd van het seizoen erop zitten. In Oostenrijk werd met 2-2 gelijkgespeeld tegen Dinamo Moskou. De wedstrijd was de afsluiting van het trainingskamp in Oostenrijk.

BEKIJK HET FOTOVERSLAG VAN DIT DUEL VIA DEZE LINK

Ajax kwam zowel in de eerste als de tweede helft op voorsprong. Na ruim een kwartier spelen zette Kuzmin Ajax met een eigen doelpunt voor voorsprong. Een kwartier later bracht Sosnin de Russen weer langszij toen zijn schot door Riedewald van richt veranderd werd en achter Boer in het doel vloog. In de tweede helft was het Bazoer die met een plaats schot Ajax weer aan de leiding bracht. Zeven minuten voor het einde wisten de Russen het verschil in fitheid in de warmte te benutten en kwamen via een schitterend afstandsschot van Mvila in de kruising weer langszij: 2-2.

Opstelling Ajax eerste helft: Boer, Tete, Heitinga, Riedewald, Dijks, Klaassen, Gudelj, Sinkgraven, Schöne, El Ghazi, Menig

Opstelling Ajax 2e helft: Onana, Van Rhijn, Van der Hoorn, Viergever, Savastano, Van de Beek, Serero, Bazoer, Muric, Hendriks, Cerny