Transfer Sigthorsson naar Nantes in afrondende fase

sigthorsson

Kolbein Sigthorsson zal vandaag zo goed als zeker gepresenteerd worden als de nieuwe spits van het Franse FC Nantes, zo weet De Telegraaf dinsdagavond via Mike Verweij op Twitter te melden. Enkele bankzaken zouden hebben gezorgd voor een dag vertraging maar uiteindelijk zal Ajax een bedrag van drie miljoen euro overhouden aan de transfer van de IJslander. Met de verkoop van Sigthorsson kan Ajax zich opnieuw gaan richten op de transfermarkt. Marc Overmars kreeg onlangs het advies van de directie dat alleen bij verkoop van Sigthorsson de zoektocht naar een nieuwe spits kon worden voortgezet.

Bron: Twitter

Related posts

28 Comments

    1. Ajax nr 1

      Nou nog niet klaar zeg jij. Sigi wel jij niet jij zou hem brengen toch :-))

    1. FdB=Ajax

      Als kiespijn zeker? 😉
      Nee, bedankt Kolbeinn, je hebt je best gedaan…

  1. 040-Ajacied

    Dat ze maar vast een goede spits binnenhengelen.. Niet net als vorig jaar de Eto’o soap.. Of Milik geblesseerd en dan Schöne weer in de spits pffff.. Nee, gewoon zorgen voor ’n toppertje voorin!!!

  2. AFC AJAX

    AJAX had toch interesse in Ings nou moesten ze sneller handelen want die is alweer naar Liverpool

    Succes sigi en bedankt voor je mooie en belangrijke doelpuneten

  3. Geroldkohlen

    goed nieuws, nu alleen boilessen nog dan kan urby terug gehaald worden! succes bij nantes siggi, nu een goede spits die tussen de 20 a 25 goals maakt!! ben benieuwd wie ze er voor gaan halen!

    1. -buitenkantje rechts-

      Waarom Urby? Waar moet hij spelen dan? Hij wil zelf liefst niet linksachter staan.. Ik vind trouwens de spelers die we nu hebben beter.

    1. Ajax nr 1

      Dat zou ik ook wel eens willen zien Anwar in de spits. Maar ik ben iemand die spelers op hun favoriete laat spelen zodat de spelers er plezier in hebben. Ik vind het ook echt niet leuk als je ze op positie’s neer zet die eigenlijk niet bij hun passen. Dat hebben we te vaak gezien afgelopen seizoen. Maarja nieuw seizoen en nieuwe kansen. De staf zal ervan geleerd hebben dat ze deze fouten niet meer maken in het nieuwe seizoen.

      1. -buitenkantje rechts-

        Anwar heeft in het verleden ook spits gespeeld.. Ik zou het een goede optie vinden.

  4. Velibor

    Hoop voor hem dat hij btje blessurevrij blijft daar dan kan ie er misschien nog wat van maken. Ajax moet gewoon eens een keer een goeie degelijke spits kopen die Milik bijstaat en niet in de weg loopt om samen het elftal weer tot ouderwetse grote hoogtes te brengen.

  5. -buitenkantje rechts-

    In afrondende fase.. Nu nog een bericht dat het helemaal is afgerond en ik ben tevreden.. 🙂

Comments are closed.