Gudelj heeft bewust gekozen voor grootste en sterkste club van Nederland

0626Nemanja_Gudelj

Nemanja Gudelj heeft bewust gekozen voor Ajax omdat dat volgens de speler de grootste en beste club van Nederland is. Gudelj, momenteel met Ajax op trainingskamp in Oostenrijk, kan niet wachten tot de competitie begint en hij kan laten zien wat hij waard is voor het keurkorps van Frank de Boer.

‘De keuze voor Ajax was heel bewust omdat het goed voor mijn ontwikkeling is en ik was toe aan een stap hoger na NAC en AZ. Mijn speelstijl lijkt soms agressief maar ik ben een type dat de beuk erin gooit als het moet. Niet omdat ik zo graag een stoere voetballer wil zijn, het zit gewoon in mijn karakter. Ik probeer een bepaalde energie in mijn spel te leggen en over te brengen op mijn ploeggenoten’.

Eerlijk gezegd gedraag ik mij in het dagelijks leven ook zo. Als ik samen met mijn broer op de Playstation zit dan hoeft hij het niet te proberen om tegen mij te scoren want dan vliegen er wel af en toe wat dingen door de woonkamer. Bij trainingpartijtjes van NAC en AZ hadden de spelers mij liever in het team dan dat ze tegen mij moesten spelen, en ook hier bij Ajax zal ik dat niet anders gaan doen. Met Davy Klaassen en Daley Sinkgraven heb ik de juiste concurrenten op mijn positie en dat is alleen maar goed. Hoe scherper wij elkaar houden hoe hoger het niveau van het elftal en dat zal resulteren in resultaten’.

Bron: VI

Related posts

40 Comments

  1. antonajax

    Nogmaals, een meesterzet van beide partijen. Topspeler die het mes tussen de tanden neemt!

    1. De Ajacied

      Ja een echte bikkel en die misten we nogal
      Ga er Gudelj en laat je voeten net zo spreken als nu je mond doet 🙂

  2. dickst14

    heb heel veel vertrouwen in hem. zo’n speler had ajax nodig. met Dijks en Heitinga er ook nog bij hoop ik dat de energie er vanaf straalt en met de wisselwerking tussen het publiek de onoverwinnelijkheid.

  3. Royb020

    Heel goed instelling!! De beuk er in!! Daar hou ik van!! Ik kijk er heel graag naar uit om het ik het mooiste rood en wit te zie spelen!!

  4. Roberto

    Gaan we heel veel plezier aan beleven. De juiste speler bij de juiste club. Heb er vertrouwen in!

  5. Ajax nr 1

    Onze Aanvoerder voorop in de strijd. Dat wil ik zien komend seizoen. Als Gudelj het maar niet alleen op de playstation doet. Haha leuke vergelijking.

  6. -buitenkantje rechts-

    Een speler die in elk team goud waart is. Winnaarstype.. Echt een speler met kwaliteiten die er binnen het Ajaxteam nog te weinig was. Ik denk dat het team zoals het er nu staat een stuk sterker is dan vorig jaar.. We gaan het zien!

  7. Iceman

    Ik ben reuze benieuwd als hij het ook laat zien zoals hij het ook zegt dan gaan we weer prijzen binnen halen kan niet wachten

  8. Litmanen

    Gudelje, Heitinga, Dijks maar ook Singraven zijn spelers die door de agressiviteit in hun spel Ajax een flink stuk sterker maken.

  9. toon61

    BIj AZ was hij goed ,nu bij ajax nog ,en daar falen er veel ,ik hoop van niet natuurlijk .

    1. qazqaz

      Mag wel wat positiever Toon,
      laatst bij het overlijden van Kishna’s Oma ga je zeiken dat Kishna niet goed genoeg is (wat een respect), Hadden we t over Cillessen z’n opvolger (als jasper weggaat), zit je ook te zeiken.
      En nu heb je ook al vraagtekens bij Gudelj.

      Ik neem jou niet sirieus meer, al behoud je mijn respect wel als mede ajacied!

        1. antonajax

          Nou volgens mij qazqaz ook niet. Die moet wel voor AZ zijn of snap ik het niet???

          1. qazqaz

            Ik ben Ajacied natuurlijk, al m’n hele leven.
            Anders had ik wel op een ander forum gezeten!

  10. Remco425

    Ajax is volgens hem de grootste club van NL. Dat volgens hem had hij weg kunnen laten. Ajax IS de grootste club van NL. Dat is een vaststaand feit.

  11. BobbyHaarms

    Ik ben benieuwd hoe het er hier aan toe gaat hier als hij niet slaagt haha! Denk zelf dat we met Gudelj iemand hebben binnengehaald die er een aantal een schop voor hun ster verkoopt als ze niet meegaan in de strijd,mocht dat nodig zijn. Schijnbaar hebben sommige pamperboys dat ook hard nodig..ik noem geen namen maar het begint met een K en eindigt op Kishna 😉

  12. Joeguh9

    Nu eerst een beetje daden. Inmiddels wel genoeg van dit soort berichten gelezen!

  13. Cheffie

    Heerlijke kop met grootste en sterkste club van Nederland. Mis alleen nog mooiste club van de wereld, maar ja dat is mijn mening. Krijg wel zin in het nieuwe seizoen.

  14. Velibor

    En nu weer met borst vooruit het veld opkomen graag en niet van dat slappe graag!

Comments are closed.