‘Ajax zoekt al naar opvolger Cillessen’

0226legia-ajax_cillessen

Hoewel Ajax niet bereid zou zijn om Jasper Cillessen komende zomer te verkopen aan Manchester United komen de geruchten toch naar boven dat men bij Ajax wel degelijk is gestart met de zoektocht naar een nieuwe keeper. 

Al enkele weken gonst het van de geruchten dat Manchester United ver wil gaan om Cillessen te verleiden tot een transfer en zelfs 28 miljoen zou willen overmaken naar Amsterdam. De doelman zelf heeft met Ajax overeenstemming bereikt over het verlengen van zijn contract tot 2018 maar het is maar de vraag of de verleiding is te weerstaan voor zowel Ajax als Cillessen. Inmiddels zou de club hebben laten weten dat het een scenario Eriksen/Blind dit jaar wil voorkomen. Beide spelers vertrokken bijna op de slotdag van de transfermarkt bij Ajax.

Bron: De Telegraaf

Related posts

137 Comments

    1. antonajax

      Silvio Proto halen van Anderlecht.
      Heeft veel ervaring. Hahn is niks met dat domme staartje van hem

      1. heleen92

        Uhh hoi, je hebt m zeker niet zien keepen bij PEC?! Die jongen is hartstikke goed! Daarbij komt dat ie nog lekker jong is en dus nog wel even mee kan!

        1. antonajax

          Jazeker Heleen, met vlagen prima keeper maar het is en blijft een Feyenoorder. Overigens is een keeper van PEC geen garantie voor succes(Boer deed het bij PEC ook prima)

          1. FdB=Ajax

            Boer is door Ajax gehaald als derde keeper, dat argument slaat dus nergens op.

          2. heleen92

            Even vergeten dat Warner eerder al bij Ajax gekeept heeft; was dus eerder een Jood 😉 dat van Boer ben ik overigens met je eens!

          3. RFledderus

            Hij heeft vgsm nog niet eens 2 wedstrijden voor Feyenoord gespeeld man!!

        2. Remco425

          Cillissen staat ook nog geen 2 jaar in het 1e. De vlieger van kan nog ff mee gaat dus tegenwoordig niet meer op

  1. Valentino

    Als je toch wil verlengen met elkaar en je hebt als club het geld niet nodig dan kan je als club toch gewoon een keer nee zeggen. Als je een keer wat wil bereiken in Europa moet je een keer dit soort aanbiedingen afwijzen en spelers houden.

    1. -THE BULLDOG-

      Volledig eens.
      Geld zegt mij niks.
      Als supporter wil ik goed voetbal zien en prijzen pakken!!
      Laat Man. United naar de klote lopen!!

      1. Ajax nr 1

        Ook mee eens Bulldog maar je weet het diep in je Ajaxhart geld is wel alles. Ik ben alleen weer terleurgesteld in Marc met zijn grote bek hij had beter niets kunnen zeggen. Maar ik denk niet dat je er slechter van gaat worden in de toekomst. Ben er ook van overtuigd dat er betere keepers zijn maar die moeten ook de kans en het vertrouwen krijgen. Welkom dit is ook voetbal

        1. -buitenkantje rechts-

          Volgens mij was het Frank de Boer die zei dat jij er persoonlijk voor zou gaan liggen om de boel te blokkeren..

          1. Ajax nr 1

            Haha Frank de Boer die kan helemaal niets tegenhouden. Maar we zullen het weer meemaken. Er is nog hoop:-)

          2. Zlatan

            Laat hij dat doen, en dat ventje in E land niet z’n zin geven , bbbrrrr , wil niet zoeken maar alles bij ons weghalen

        2. Remco425

          Ook diep in mn hart is geld niet alles. Een voetbalclub voetbalt om prijzen te winnen. Geld heb je nodig dat te bewerkstelligen. Maar het heeft geen zin 200M op de bank te hebben. Daar win je niks mee. Geld heb je pas nodig als je het nodig hebt. Klinkt heel simpel, maar velen schijnen dat toch niet te begrijpen. Gewoon nee verkopen. Is echt niet zo moeilijk.

    2. roytjuh

      schroef de som maar op tot 35 mil.. kijk of ze daar van afschrikken.. zo niet dan de ruiter of vorm

      1. Ajax nr 1

        Je kan hem ook opschroeven naar 50 miljoen of 100 miljoen maar we moeten wel realistisch blijven 25/30 miljoen is een mega bedrag voor een keeper of speler.

    3. FdB=Ajax

      @Valentino: Precies, helemaal mee eens.
      Geld kan niet voetballen, Cillessen wel. En Jasper is ook wel een jongen die zo’n beslissing kan begrijpen en zich volledig op Ajax richt. Gewoon ‘nee’ zeggen dus, volgend jaar mogen ze nog een keer aankloppen.

      1. -buitenkantje rechts-

        Ik denk dat Cillesen zowel sportief en zeker financieel er enorm op vooruit kan gaan.. Wat zou jij doen?

        1. Ajax nr 1

          Sommige snappen het niet of willen het niet snappen buitenkantje rechts

          1. FdB=Ajax

            Ik weet dat het “wishful thinking” is, maar als Ajax elk jaar zijn beste speler verkoopt kom je nooit meer aan de top

          2. Ajax nr 1

            Klopt FdB ik denk dat ze voor de 200 miljoen op de bank gaan. Veel geld en weinig voetbal. Volgend jaar wordt Klaassen en Gudelj en Milik ook weer verkocht denk ik want dan stroomt de A1 door.

          3. Remco425

            Ik denk dat die sommigen die jij bedoeld het juist wel snappen. Ik denk dat jouw idee over hoe voetbal gespeeld moet worden vertroebeld is door al die achterlijke bedragen

  2. Velibor

    Tja daar gaan we weer ,als ze hem dan toch verkopen doe dat dan wel zo duur mogelijk graag en huur of koop Di Maria want die is goed bezig in Coppa zag ik haha!

  3. Sonsee

    Wordt alleen erg lastig als een club met een groot zak geld aan komt zetten. Helaas is dit de realiteit, het is wel een goede zaak dat ze al wel kijken wat voor opties er zijn. Al moet ik wel zeggen dat zijn afwezigheid wel een aderlating is voor het team. En mijn voorkeur is laat hem blijven.

    1. Remco425

      Waarom wordt dat lastig? Het woordje dat ze moeten gebruiken is hetzelfde als dat ze met een paar ton zouden komen, nl.: nee!

  4. afcajax14

    Word moeilijk om een vervanger te zoeken, maar cillissen gaat ooit weg dus een vervanger zoeken moeten we sws

  5. matti2002

    Jasper moet gewoon blijven. Als hij nu voor het geld gaat dan gaat hij minder verdienen dan de jaren daarna. En ik zal als ik hem was voor nog een reden blijven en dat is: spelen. Bij Ajax speel je altijd. Bij Man United is dat nog wel de vraag. Ik zou voor zekerheid kiezen.

    1. -buitenkantje rechts-

      Premier League en een veelvoud verdienen dan je nu doet…

      1. Remco425

        Dat wist Jasper al toen hij zei niet te willen vertrekken. Want dat was zijn reactie op de belangstelling van ManU. Het ligt dus 100% aan Ajax of hij vertrekt of niet.

  6. Michielafca

    Ik pleit voor Hahn of Ryan van Club Brugge. Die van Utrecht vind ik niet heel bijzonder.

  7. Geroldkohlen

    dit is klote maar te verwachten, maar dan zou ik voor een nederlandse keeper gaan en dan zou ik voor krul of vorm kiezen.

  8. nick-afca95

    Ik mag toch hopen dat ze Cillessen niet zo makkelijk laten gaan. Een opvolger zoeken voor hem is een hele opgave.

  9. bass1331

    Ik hoop wederom dat ze bij Ryan uitkomen. Lijkt mij in Nederland/België de enige geschikte opvolger. (Misschien Hahn)

  10. Litmanen

    Padt van Groningen, rust, uitstraling, Ajacied. Hahn niet asjeblieft. Net zo’n zenuwenlijer als Vermeer.

  11. Robin

    Mensen, Ajax is een beursgenoteerd bedrijf dus deal with it wanneer hij gaat! Ook al bieden ze 15mln, dan nog gaat het geld op de grote hoop. Welkom in 2015……

    1. Ajax nr 1

      Klopt Robin zo werkt dat alleen is 15 milj wel wat mager voor een keeper die heel veel puntjes heeft gepakt afgelopen seizoen

      1. -buitenkantje rechts-

        Er staat dan ook €28 miljoen en geen €15 miljoen.. Snap trouwens niet dat “van op de grote hoop”..

  12. Coenie

    Dit is toch een teken van zwakte van Ajax! Als ze echt baas in eigen huis zijn weigeren ze elk bod, ook al is dat €50.000.000,-! Nu ze toch aan het kijken zijn geeft dat een signaal dat bij een zeer hoog bod toch te praten valt: slechte zaak in mijn beleving. Het enige juiste wat ze zouden kunnen doen is Cillessen niet verkopen en een verbeterd contract aanbieden.

    1. -buitenkantje rechts-

      Je weet niet welke clausules er in het contract van Cillesen staan.. Vaak mag een speler weg, ondanks een contract, als hij zich financieel en sportief aanmerkelijk kan verbeteren.. Dusss.. Ik denk dat er niks valt tegen te houden als Jasper zelf wil..

      1. Coenie

        Daar ben ik ook bang van. Hoop dan wel dat er duidelijk wordt gesteld dat het de speler was die wilde vertrekken. Heb nl wel het idee dat de “zwarte piet” naar Marc Overmars wordt geschoven.

  13. AFCA my World

    Zou toch gaan voor Krul of Vorm,allebei al wat ouder en een berg ervaring,plus allebei Nederlanders, moet toch mogelijk zijn !

  14. Iceman

    Dit gaat nu wel snel hoor ik hoop dat Cillessen blijft maar ik denk toch dat hij vertrekt want zeg nu zelf 28 miljoen is best veel voor een keeper

  15. Oost80

    De ruiter heeft een slechter seizoen gehad maar zeker goeie keeper of “ik trap over de bal” Mickey! Hij heeft toch wel goed gekeept? Hoop echt dat Jasper blijft! Er is geen goeie vervanger voor de jongen die eruit ziet alsof hij een uur slaapt per nacht!

  16. hemmie

    Zou Erwin Mulder niets zijn , nooit begrepen dat hij plaats moes maken voor Vermeer

    1. Rene1964

      Serieus?!?! Mulder ?!?!? De man die zo vaak ‘als bevroren’ blijft staan !!!

  17. toon61

    daar heb je ze weer ,eerst lullen van hij maf niet weg ,hij gaat let daar maar op ,als ze dan net zoveel kopen als die spitsen die er zouden komen ,dan komt er helemaal niks meer ,wat een armoedig beleid daar ,doe toch gvd vlugger zaken ,en koop spelers die je nodig hebt ,en ga niet zo liggen mieren neuke over wat geld

      1. toon61

        Je bent zeker leraar ,zielig figuur ,als je niet kan lezen , reageer dan niet zo dom man .

    1. jeweetzelluf

      Leer eens goede interpunctie te gebruiken man, me ogen beginnen te bloeden!

  18. timkloppers

    cillessen dit seizoen houden en hele seizoen opvolger scouten. cl halen en delen mep psv is ong 8milj. en ronde verder is weer iets van 15 milj en dan einde van het seizoen 2jr afkopen + meer ervaring en penaltys beter kunnen stoppen is hij nog steeds 25milj waard kortom volgend seizoen heb je kleine 50 miljoen verdient.

  19. timkloppers

    trouwens ex ajaccied bizot van Groningen heeft ook wel goede wedstrijden gekeept. of padt terughalen.

  20. dickst14

    weet je hoeveel punten Vermeer Ajax gekost heeft voordat Cillissen hem verving?

    1. Rene1964

      Aan de andere kant heeft juist Vermeer ons meerdere kampioenschappen gebracht. Vond hem veel beter dan Steek

  21. AjaxBarcelona

    De belangrijkste beslissing ligt bij Jasper zelf. Iedereen die nu zegt dat Marc zaken niet goed doet, snapt het in mijn ogen niet. Als Jasper weg wil omdat hij simpelweg dan rijk kan worden en in een betere competitie kan spelen dan gaat hij. Te hoge transfersom wordt door de rechter weggeblazen en een verbod op substantiele posiyie verbetering wordt zondermeer toegekend.
    Dus laten we nou niet mopperen richting Ajax maar afwachten wat Jasper uiteindelijk zelf wil. Het is in ieder geval heel erg goed en heel erg professioneel van Ajax dat ze nu al kijken naar een eventueel mogelijke vervanger. Maar, je kan ook standaard op alles mopperen. Is ook een optie 😉

      1. Ajax nr 1

        Mensen willen alleen maar meer Steffan jij en ik ook toch:-)) zou wel lekker zijn en paar miljoen op de bank of in een ouwe sok

        1. SPHAFCA

          Nou.. als ik goed genoeg was geweest en ik zou bij Ajax spelen voor een miljoen per jaar zou ik lekker mn hele leven bij Ajax blijven. Al die miljoenen die je dan in je carriere krijgt maak je never nooit meer op.

          1. Ajax nr 1

            Haha zijn voor je kinderen en exvrouw haha (meestal scheiden voetballers)

          2. SPHAFCA

            Ja als je er niet uit ziet en je gaat opeens met een playboy model ofzo weet je dat ze het voor je geld doet hahaha

    1. Remco425

      Behalve dat Jasper zelf NA de belangstelling van ManU heeft geroepen niet weg te willen…

  22. Rene1964

    Vind Leeuwenburg wel een talent. Vd Hart ook. Bizot, Padt … allemaal Ajacieden. Incluis Hahn. Uiteraard is geen van hen zo goed als Jasper 🙁

  23. willemb

    Ik hoop dat hij en Ajax ondanks het grote geld weerstand kunnen bieden. Jasper is een echte Ajax man.
    Anders ……..
    nemen wij met grote weemoed afscheid van Jasper Cillessen , die het kas tegoed met 28 miljoen euro heeft aangevuld .
    Moge hij in het hemelse sport paradijs (lees Engeland) zijn carrière voortzetten.
    Met dit verlies voor ons wensen wij hem het allerbeste.

  24. bobin

    voor het geld hoeft Ajax het niet te doen maar het is voor Jasper natuurlijk wel een geweldige club om bij onder de lat te staan

  25. BobbyHaarms

    Ik hoop het niet maar waar rook is daar is meestal vuur. Het enige waar je op kan hopen is dat Cillessen zich nu echt aan zijn woord houdt, al snap ik de verleiding wel vanuit zijn situatie

  26. -buitenkantje rechts-

    Succes met het vinden van een opvolger.. Dat hij gaat valt denk ik niet meer te stoppen.. Zou tegen alle logica in gaan.. Zowel Ajax als Jasper hebben hier baat bij.. Jasper behoeft geen uitleg.. Ajax financieel en hoeft er met zo’n bedrag niet bang voor te zijn dat ze geen goede opvolger kunnen betalen..

  27. timkloppers

    bizot en padt allebei bij Groningen goed gedaan nadat ze vertrokken zijn bij ons. alleen denk ikndat padt duurder is om terug te halen. Ervaren krul zou ook mooi zijn omdat er goede talentvolle keepers aankomen.

  28. alex

    Hoop dat hij niet weggaat maar als hij gaat Dan moeten we vorm halen en voorderest van het geld een spits halen ik weet wel een aantal spitsen die we kunnen halen hulk van zenit hij wil daar weg of cardoso of lacazette van lyon of bebatov Hebben jullie nog zugesties voor een spits

  29. KBouter

    Hahn gaat terug naar Feyenoord, Ajax koopt Vermeer terug, FdBoer is erg gecharmeerd nog van Vermeer.

  30. Boristja

    Als je elk jaar weer je beste spelers verkoopt wordt je in de toekomst van geld ook niet meer beter toch… Niet presenteren kost meer geld

  31. huub

    Voeg woord bij daad en laat v Gaal maar zweten. Alleen voor een absolute top mag Cillissen vertrekken. Maar Slob en Overmars ruiken geld.

  32. Litmanen

    Eens. Maar laat Ajax dan in elk geval de hoofdprijs vragen. Minimaal 30 miljoen. Die idioten daar betalen toch alles wat je vraagt. En verder, laat Van Gaal een tijdje uit de Arena wegblijven.

  33. Robin

    Pffff het is eigenlijk te warm maar toch maar ff reageren. Waarom lullen over tig miljoen voor Cillessen wanneer het geld toch naar het bedrijf Ajax gaat? Grote investeringen worden NIET gedaan! En namen noemen zoals Huntelaar, De Jong etc is gewoon pure verspilling vd inkt…. #zakenleven #pluche #bonussen #wijwordenaljarengenaaid

    1. Remco425

      Klopt helemaal. Of we nou 1M voor hem krijgen of 50M. Maakt voor Ajax geen ene reet uit.

  34. Remco425

    Het scenario Eriksen/Blind is heel eenvoudig te voorkomen. Gewoon nee zeggen tegen elk bod. Is echt niet zo moeilijk hoor. Is maar 1 woordje. Oh en in het Engels is het no. Nog makkelijker…

  35. Remco425

    Ruilen voor De Gea. Dan pas zeg ik prima deal. Elke andere deal is slecht voor Ajax, dus waarom ermee instemmen?

  36. BobbyHaarms

    Waar praten we over? Het zijn slechts geruchten maar allerlei keepers worden hier al als mogelijke opvolger genoemd..ik denk nog steeds dat Jasper gewoon onder de lat staat aankomend seizoen, zo niet dan zijn zijn woorden net zo waardevol als toendertijd die van Sneijder.

  37. Johan

    Sneijder hadden ze ook op de lastste dag verkocht. Als Jasper wordt verkocht hebben we weer hetzelfde gevoel. Geen beleid, wel geld, geld, geld.
    Zou Marc sieren om de verhoging vd seizoenskaarten terug te draaien.

  38. Zlatan

    Als Ajax hetzelfde betaald als Manch blijft hij wel , hoeft hij niet weg !!!

  39. Heldenzoon

    Ajax weet dat Cillessen een goede keeper is, maar geen absolute wereldtop. 25 miljoen is dus veel geld. 20 miljoen ook! Voor zo’n bedrag halen we 2 Cillessen’ weg bij andere clubs….. lijkt me dus niet zo moeilijk.

    Frank doet voor de fans ff moeilijk, wij vinden Frank dan een held, het geld beslist, ff boos, en met veel hoempapa een nieuws ballenvanger presenteren!

    1. Remco425

      Alleen is Cillissen de beste van Nederland. Daarvan is er dus niet 1, laat staan 2, van voorradig…

  40. Renzocinq

    Gewoon blijven gaat hij toch doen en als die het doet gaat er een van me oom’s weg

  41. Ajaxforlife

    De Ruiter is wel een echte Ajax keeper.. zat aantal jaar geleden naast hem in het vliegtuig toen hij zou starten bij Utrecht afkomstig van Volendam… wat heeft die gozer zich ontwikkeld ( buiten afgelopen seizoen dan)! Gewoon goede keeper!!

  42. Ajaxforlife

    En Van Gaal schijnt zowel Cilissen als Krul te willen binnenhalen… Cillissen voor minuut 1 tot 90 -120 en Krul voor daarna….

  43. ajax 4-life

    … louis van gaal ga ergens anders clubs leeg kopen blijf van ons ajax af. Cillessen blijf nog maar een jaar of 2 bij ajax en dan een buitenlandse avontuur. maar nu nog niet eerst ff ajax europees laten schitteren door ons doel te verdedigen. CILLESSEN BLIJF NOG WE HEBBEN JE NODIG ALS WE OP EUROPEES NIVEAU WILLEN SCHITTEREN!!!!

Comments are closed.