There are no ads, please add some


‘Interesse Aston Villa in Boilesen gedateerd’

0301psv-ajax_boilesen

Nicolai Boilesen wil vertrekken bij Ajax maar ondanks eerdere berichten lijkt Aston Villa niet zijn volgende werkgever te worden. Simon Zwartkruis van Voetbal International meldt dat Villa na het laatste contactmoment, inmiddels drie weken geleden, niet meer naar de linksback heeft geïnformeerd.

Gerelateerde posts

39 reacties

 1. BobbyHaarms

  Met een beetje pech wordt dit een gevalletje “nog ff lekker een jaartje geld trekken hier bij Ajax en dan staat natuurlijk Real of Barca op de stoep voor me” Tsja..

 2. Ajax nr 1

  Ik snap het niet meer sorry leg mij nu eens uit. Waarom is Boilesen een pannekoek,banaan enz waarom. Omdat hij beter kan voetballen dan menig supporter hier. Of omdat hij elke week wel speel. Of omdat hij aanvoerder was. Als Boilesen zeg dat hij goed kan voetballen dan geloof ik dat want dat zeg het technische hart van mijn geliefde club Ajax ook. Dat hij de aanvoerder was komt ook van het technische hart van mij geliefde club Ajax. Het technische hart van mijn geliefde club Ajax heeft en heel jaar hun hand boven zijn hoofd gehouden en hij wilde weg maar het technische hart van mijn geliefde club Ajax wilde nog even met hem door. Voor de centjes kijk naar Moisander. Een beetje respect zal wel op zijn plaats zijn voor Boilesen.Jij heb ook niet om je blessures gevraagt dat gebeurt gewoon. Voor mij bedankt voor alles en ik ben niet boos op jou want het werd jou ook maar vertelt. Als mijn werkgever zeg dat ik prima mijn best doet en hij stelt mij elke week op en als beloning mag ik aanvoerder zijn dan mag je best zeggen dat je goed bezig ben.

  1. Mokumertje020

   Maar het punt is hij speelde niet goed en niemand snapt dat hij aanvoerder was en überhaupt is op gesteld dus

   1. Ajax nr 1

    Mokumertje020 ik snap het ook niet:-) het technische hart van mijn geliefde club Ajax snapte het wel dus ik ook :-)) ik zeg alleen maar wat het technische hart van mijn club Ajax zeg. Dus begrijp ik Boilesen wel met dat hij denkt dat hij een prima Seizoen heeft gehad. :-)) snap jij het nog. Ik niet meer haha

    1. toon61

     Dat technische hart kan er ook weinig van AJax nr 1 , ze zitten er nogal een keer langs met spelers ,het kopen van spelers gaat ook de laaste jaren niet zo goed , de scouting is ook niet goed .
     Ze kunnen alleen naar spelers kijken die ajax zelf heeft verkocht , omdat ze niet goed zat waren ,en dan weer terug kopen .
     Dat is falen van het beleid ,ze hebben er geen kijk op .

    1. toon61

     Heb je drugs gebruikt of zo ,als dit prima is , dan wil ik wel eens zien als het goed is .

 3. Jeroen2305

  Helemaal mee eens maar je moet wel toegeven dat Boilesen het gehele seizoen onder de maat heeft gespeeld en dan vind ik het een beetje raar dat hij aanvoerder wordt ipv Klaassen die wel altijd zijn grenzen opzocht. Maar ik vind het wel een beetje arrogant overkomen dat je een paar jaar bijna altijd geblesseerd bent en zwak speelt en dan zegt dat je wel iets heb meegedragen aan net kampioenschap van afgelopen jaren ja sorry hoor maar dat is wel een beetje raar.

  1. Ajax nr 1

   Ben het met je eens hoor maar ik steek Boilesen geen pluim in zijn reet dat deed het technische hart. En als Boilesen ook maar 1 minuut heeft gespeelt in een seizoen heeft hij meegedragen aan de titel zo zijn de regels toch. Is met het behalen van de cup met de grote oren niet anders daar hoef je zelfs helemaal niet te spelen en je krijgt een medaille.

 4. quadsboy

  Das waar ook maar kijk niet na die centjes wat je voor hem kan krijgen straks klopt er niemand meer aan de deur gaat die toch voor free weg

 5. -buitenkantje rechts-

  Interesse Aston Villa gedateerd..maar eh..is er ook belangstelling voor Boilesen die nog vers is?.

 6. wesajax

  laat hem gewoon lekker bij ajax mee voetballen elke voetballer kan nog beter woord hij moet gewoon weer een goed gaa woorden dan zeggen dan toch een groot fout was het om zo te doen

Reageren is niet mogelijk.