De Boer beslist in Oostenrijk over nieuwe aanvoerder

0319ajax-dnipro_klaassen

Ajax is komende week op trainingskamp in Oostenrijk en daar wil Frank de Boer rustig gaan bekijken wie zijn nieuwe aanvoerder wordt komend seizoen. De Boer heeft al een opvolger in gedachten voor de vertrokken aanvoerder Niklas Moisander en zal binnen enkele weken een beslissing nemen.

‘Natuurlijk weten wij dat we een aantal leiders in het elftal hebben en daar zal ik een keus uit gaan maken. Davy Klaassen heeft de band al een paar keer gedragen dus die zit op de goede weg’. De Boer schoof vorig seizoen bij absentie van Moisander de band om de mouw van Nicolai Boilesen, maar de Deen heeft inmiddels meerdere keren aangeven te voelen voor een buitenlands avontuur.

Bron: Ajax.nl

Related posts

46 Comments

    1. Mr Ajax

      Zal wel Klaassen worden met heitinga er direct achter. Beetje concurrentie op dat vlak is goed voor het elftal

      1. -buitenkantje rechts-

        Met het nieuwe shirt zijn ze met opgerolde mouwen toch allemaal aanvoerder? 🙂

      2. FrankiC

        Precies. Niet Cillessen, uitstraling van een nat zuurtje, met stemgeluid van een zwanger poesje. De keeper staat in de regel ver van de situatie. Heeft ook in de wedstrijd wat irritant gedrag vertoond (Kazim) waarmee je je bij scheids niet geliefd maakt. Daarbij is het ongewoon om de keeper van ManU ook aanvoerder van Ajax maken.

    2. FrankiC

      Tuurlijk, geen discussie mogelijk. Voldoende verantwoordelijkheidsbesef, zelfreflectie, hondstrouw, rechtvaardigheidsgevoel, winnaar, geliefd bij arbiters en weet wanneer en hoe je medespelers moet motiveren. Kun je ook nog eens een microfoon onder de neus duwen direct na een wedstrijd.

      1. -buitenkantje rechts-

        Klaassen heeft onlangs zijn contract verlengd.. Blijft dus voor langere tijd. Cillesen wordt misschien verkocht.. Heitinga heeft maar een contract voor 1 seizoen.. Makkelijke keus.. Klaassen dus.

    1. ZLATAN WESLEY EN RAFAEL

      Geen Heitinga die speelt volgend seizoen pas weer heel ff bij AJAX

      1. Remco425

        Dat maakt voor het aanvoerdersschap niet uit. Daarbij gaat het om ervaring en uitstraling.

  1. bobin

    lijkt mij inderdaad dat dat zal gaan tussen Klaassen Cillenssen en Heitinga. Zal er natuurlijk aan liggen hoe Heitinga in de groep valt

  2. VAK410THEBEST

    cillessen gaat wss. dan heb je klaassen en jhonny, 1 van de 2. Het zou voor klaassen zn ontwikkeling miss wel goed zijn. Jhonny is zonder band dan natuurlijk ook gewoon een leider, ik zou m lekker aan davy geven.

  3. BobbyHaarms

    Klaassen als eerste optie, Cillessen als tweede..graag wel een echte Ajacied, geen op geld beluste prutser

  4. qazqaz

    Heitinga & Klaassen sowieso aanvoerder 1 en 2..
    Wie er op 1 of 2 komt te staan laat ik aan Frank over 😛

  5. Ajax nr 1

    Ik zou voor nu Heitinga kiezen maar mijn voorkeur gaat uit naar Gudelj volgens vele hier het beest.

  6. Litmanen

    heeft niets met anti buitenlander te maken, maar ik zou hoe dan ook voor een Nederlander kiezen of iemand die in elk geval vloeiend Nederlands spreekt. Ik vind het een afgang als Ajax aanvoerder in gebroken Engels een interview moet geven na elke wedstrijd.

  7. Marcie

    1e Klaassen, 2e Veltman, 3e Heitinga. Alle 3 Ajaxmannen met een lang Ajaxverleden

Comments are closed.