Nathaniël kan naar de USA

0417nathaniel

RTV Noord-Holland weet te melden dat onze vriend Nathaniël half juli naar de USA zal vetrekken om daar verder behandeld te worden. Dit mede dankzij een benefietwedstrijd van het RTL sterrenteam met onder andere Andy van der Meijde tegen RKEDO.

Deze wedstrijd heeft nog eens 14.000 euro extra opgeleverd en samen met het al eerder gedoneerde geld van tal van Ajaxsupporters, is dit genoeg om de behandeling plus de reis- en verblijf kosten te betalen. De tweejarige Nathaniël heeft het zeldzame neuroblastoomkanker en een behandeling in de Verenigde staten brengt zijn overlevingskansen op veertig tot zestig procent. De bedoeling van de benefietwedstrijd was zoveel mogelijk geld ophalen voor kinderen als Nathaniël en dat het RTL sterrenteam met 1-7 van RKEDO won is bijzaak.

Related posts

31 Comments

    1. AFCA my World

      Het enige goede nieuws van de laatste tijd, wij willen horen dat Ajax een echte spits erbij heeft aangetrokken en/of een echte verdediger !

  1. Skills

    Sterkte! Ook top van de Ajax supporters en (oud)spelers. Wel teleurgesteld dat geen enkele speler (zover ik weet) geen geld heeft gedoneerd. Maar voor alsnog top!

  2. Royb020

    Heel goed nieuws!! Heel veel sterkte! En datWe hem weer snel mogen verwelkom in de arena!!!

    1. Royb020

      Lekker respectloos die!! Wat kan mijn de lamklapper nou schelen!! Die gaat over een klein kind wat ziek is!! Pannenkoek!!

  3. Sonsee

    Sterkte en hopelijk komt alles goed. Echt een sneu verhaal dat zo’n jong jongetje op zo’n leeftijd al bloot wordt gesteld aan die afschuwelijke ziekte. Succes in de USA en hopelijk keer je met goed nieuws terug.

  4. timkloppers

    heel veel sterkte gewenst ook voor de familie. dit soort dingen laat zien dat voetbal bijzaak is.

  5. freddie

    Wat een mooi nieuws heel veel sterkte bij ons in wolvega is ook een jongetje 4 jaar johna maar die gaat niet

  6. Ajax nr 1

    Sterkte Nathaniel en familie. Snel beter worden wij leven met jullie mee.

  7. BobbyHaarms

    Wat een geweldig nieuws voor dat knaapje en zijn familie!! Heel veel sterkte en beterschap de komende periode!!

Comments are closed.