Gudelj tevreden over debuut broer Dragi bij Jong Ajax

0629familegudelj

Nemanja Gudelj was afgelopen weekend aandacht toeschouwer bij het oefenduel tussen Jong Ajax en Hollandia. Broer Dragi maakte zijn debuut in het Ajax-shirt en speelde de gehele eerste helft waarna Mauro Savastano hem in de tweede helft verving. ‘Trots en tevreden broer, zus en vader langs de lijn.. Goede pot!’, schrijft Nemanja op zijn Twitter-pagina.

Bron en Foto: Twitter

Related posts

19 Comments

  1. antonajax

    Zal mij benieuwen hoe hij zich gaat ontwikkelen. Maar ben echt heel blij met Nemanja Gudelj !!

        1. -buitenkantje rechts-

          Een aankoop als Gudelj doe je als je bepaalde kwaliteiten in je eigen team mist. Een aankoop van €5 miljoen is internationaal gezien niet veel.. Misschien als hij zich blijft doorontwikkelen verkoop je hem over 3 jaar voor €25 miljoen.. Wat is dan te duur/ te laat?

  2. bobin

    Ben benieuwd of zijn broertje goed genoeg is voor Ajax blijf toch het gevoel houden dan het een eis van zijn grote broer was

  3. Litmanen

    Weet je, als hij bij AZ was mislukt had niemand het meer over hem gehad. Het is goed dat Ajax spelers haalt die zich in de subtop bewezen hebben. Dan maar een paar miljoen teveel. Als we alle talenten onder uit de eredivisie en Jupiler moeten gaan halen, dan zijn we net zoveel kwijt, alleen, dan hebben we drie elftallen extra.
    En zelfs nu moet je nog afwachten of hij belangrijk kan zijn voor Ajax.

    1. FrankiC

      Hier is geen speld tussen te krijgen, Litmanen, maar ik had nu spelers als St Juste, Tibbling en Larsson, met veel potentie en een jaar eredivisie ervaring al graag zien komen. Volgend jaar betaal je wrs een veelvoud. Ook weer op tijd afscheid nemen natuurlijk als ze geen meerwaarde blijken. Ik vond Gudelj er al uitspringen bij NAC. We kunnen er ongetwijfeld een hele interessante boom over opzetten.

      1. -buitenkantje rechts-

        Volgens mij doet Ajax niks anders dan continu talenten vastleggen..

      2. fantommie2

        Een speler als Larsson betaal je nu net zo veel of nog meer voor dan over een jaar of twee. Eredivisie clubs kunnen hun sterspelers niet jaren aan de band houden – spelers hebben rechten om een stap hogerop te nemen zowel sportief als financieel. Larsson hoeven ze echter na een jaar echt nog niet te laten gaan. Zou je de hoofdprijs voor moeten betalen

  4. AjaxBarcelona

    Ik kan sommigen niet volgen hoor. Dan is Marc weer te laat en dan legt hij weer te veel talenten vast. Wat er nu aan het gebeuren is, is in mijn ogen prima. Veel talenten vastleggen en de kand geven zich in een paar jaar te ontwikkelen. In de tussentijd een paar wat meer ervaren spelers uit de eredivisie erbij halen en kijken of je ook die hogerop kan brengen. Keuzes moeten,vooral bij de jeugd gemaakt worden bij 18-19 jaar. Kan best zijn dat je beter kan, maar is het niet in het Ajax te po dan gewoon veel succes elders. Twijfelt Ajax, dan verhuur. Af en toe een aankoop uit het buitenland. Daarmoet je mazzel mee hebben, want die staan niet te springen en af en toe een oud-speler voor ervaring in en naast het veld. Kortom, het gaat beleidsmatig helemaal niet slecht. V.w.b. Die spits? Zoals gezegd, ze moeten als eerste wel willen komen.

  5. -buitenkantje rechts-

    Om misverstanden weg te voorkomen..daar ben ik helemaal vóór!

Comments are closed.