Fischer haalt uit richting Guidetti na verloren halve finale op EK

viktor_fischer1

Viktor Fischer verloor afgelopen zaterdagavond met Jong Denemarken met maar liefst 4-1 van Jong Zweden in de halve finale van het EK onder 21. Na afloop ontstond er een verbale oorlog tussen Fischer en John Guidetti, die uitkomt voor Jong Zweden.

Guidetti noemde het team van Denemarken het slechtste team van het hele EK en dat was tegen het zere been van Fischer die dan ook direct fel antwoorde op de uitlatingen van de Zweed.  Zo verstoorden de fans van dat land het volkslied van Denemarken door te fluiten. ‘We moeten er heel trots op zijn dat wij als Denen dat nooit doen. Ik hoop het nooit nog een keer te moeten ervaren. Het was schandalig’.

Over de wedstrijd was Fischer ook duidelijk. ‘Zweden heeft een sterk team en dan kun je een wedstrijd verliezen. Guidetti is een goede speler en wij waren beide gefocust op deze wedstrijd. Ik voel me dan ook niet aangesproken dat hij ons het slechtste team noemt, dat mag hij zeggen als winnaar. In zijn tijd bij feyenoord was hij altijd de grote verliezer, dus laat hem nu maar een keertje lekker genieten’.

Bron: VI

Related posts

37 Comments

    1. De Ajacied

      Ja mooi he van Victor hij heeft echt de Amsterdamse bluf, super gedaan die kakkerlak zijn mond gesnoerd

    2. FrankiC

      Onzin. MEDIATRAINING vereist. Moet zich gewoon gedragen voor de camera en ook direct na de wedstrijd tot 10 kunnen tellen. Snel ingrijpen dus met zijn praatjes.

        1. DennisTheMenace

          Inderdaad, en daarbij: mediatraining maakt saaie interviews! Herinner je je Sjaak Polak nog? Geen mediatraining gehad en t was altijd lachen. Ideale schoonzonen hebben we genoeg. Lekker toch dat die gozer z’n waffel durft los te trekken.

          1. FrankiC

            Jullie hebben gelijk. Nu ik het terug lees was ik idd wat voorbarig en heeft Fischer zover ik lees niets verkeerd gezegd. Eerder Guidetti die buiten het boekje gaat. Zolang je in zo’n interview jezelf maar niet tekort doet door in de emotie dingen te zeggen of vuile was buiten te hangen waar je spijt van krijgt. Lijkt een Fey…-probleem want Pelle en Kazim hebben zichzelf zo ook regelmatig in hun hemd gezet. En ja… Ik vond Sjaak Polak ook geweldig (en de ‘speelde’ nooit op de man)

  1. Velibor

    Die Guidetti lijkt wel een zoon van Matheüs dat was ook zo’n natrapper en zuigmeester,bah !

  2. Coenie

    Is niet erg professioneel van Guidetti mocht dit waar zijn. Zou dit dan het antwoord zijn op de vraag waarom het nooit een top-spits is/wordt?

    1. dickst14

      Guidetti is niets meer dan een zeer vervelende irritante speler en wat hij zegt heb me nog nooit iets geinterreseerd. Wel klasse Fischer. Dit jaar ook weer scoren tegen Feyenoord, doe het voor Guidetti.

  3. I_AMSTERDAM

    pfffffff. nu al gedonder, ik hoop dat dit goed gaat. Seizoen is nog niet eens begonnen.

  4. AjaxBarcelona

    Kop van VI is erg tendentieus ten opzichte wat er werkelijk is gebeurd. Fischer reageert in principe redelijke professioneel, misschien iets te snel that’s all. Je kan van hem nog niet verwachten dat hij zijn schouders gaat ophalen als hem gevraagd wordt naar een reactie. Wel weer tekenend voor de sfeer VI tov Ajax. Dat is pas zielig.

  5. ajaxdegekste

    ha ha ha geniaal goed van die Fischer,wie de bal kaats kan hem terug verwachten.

  6. -buitenkantje rechts-

    Nou..Denemarken werd wel ff flink te kakken gezet die wedstrijd zeg! Daarna nog ff inwrijven van Guidetti niet nodig. Maar de Denen hebben t ook wel een beetje over zichzelf uitgeroepen door te zeggen dat ze blij waren met Zweden in de halve finale. Omdat Zweden het zwakste team zou zijn..

  7. Cheffie

    BAM! Mag de grote verliezer ook een keer winnen. En schandalig om door iemands volkslied te storen.

  8. Rood wit hart

    Volgens mij hebben wij een keer verloren van guideti in de kuip maar inderdaad triest ventje

Comments are closed.