‘Danny Blind per direct bondscoach Oranje na opstappen Hiddink’

1214ajax-utrecht_hiddink_overmars

Dat het de laatste tijd niet erg lekker loopt bij het Nederlands Elftal is algemeen bekend waarbij plaatsing voor het EK 2016 nog allerminst een feit is. Bondscoach Guus Hiddink lijkt hierdoor vroegtijdig zijn biezen te pakken waardoor Danny Blind per direct het stokje van Hiddink zal overnemen, zo weet De Telegraaf te melden. Beide partijen zijn momenteel niet voor commentaar bereikbaar maar het heeft er alle schijn van dat Guus Hiddink dinsdag zijn ontslag zal indienen bij de KNVB. In 2016 zou Blind sowieso de functie van bondscoach gaan vervullen.

Bron: De Telegraaf

Related posts

38 Comments

  1. Joeguh9

    Geen enkele uitstraling, heeft het nergens laten zien tot nu toe, staat bekend als ja-knikker en meeloper! Lijkt mij de perfecte man om Oranje te leiden…

    1. Dappere strijder

      nou nou nou laten we hem een kans geven, ik bedoel wie is het de laatste tijd nou wel gelukt om oranje goed te laten draaien?
      we moeten gwn accepteren dat we geen sterrenteam meer hebben en dat kennen wij Nederlanders niet hehh

      1. Joeguh9

        Nou dat kan ik juist wel accepteren. Maar laten we dan een bondscoach hebben die onoverwinnelijkheid uitstraalt zodat de spelers geloven dat er wat in zit.

          1. Joeguh9

            Noem me maar gek maar Huub Stevens? Heeft het voetbal niet uitgevonden maar dat kunnen die jongens wel als het goed is…perfecte motivator voor een jaar of 2.

        1. Ajax nr 1

          Ja nu noem je ook wel even iemand afcabran. Die krijg alles aan het voetbal binnen 2 jaar. Is toch niet te vergelijken met die prutser van een Hiddink.

          1. Litmanen

            vGaal heeft ook al eens behoorlijk gefaald in zijn eerste periode, of zijn we dat vergeten?

          2. Ajax nr 1

            Ik kan mij herinneren dat van Gaal in zijn eerste periode opstapte omdat er een paar spelers met callgirls druk op hun kamer bezig waren en dat vond van Gaal niet zo leuk.

  2. Remco425

    Lijkt lijkt lijkt. Dat lijkt het al maanden, maar is nog steeds niet gebeurt. Zullen we het maar pas als nieuws beschouwen als het daadwerkelijk zo ver is?

  3. Michielafca

    Ah misschien wat minder PSV mislukkelingen bij Oranje hoop ik (lees: Bruma/Rekikiki). Je maakt jezelf toch volkomen belachelijk als je dat soort mensen oproept boven een Van Dijk.

    1. Mijn Club

      Rekiki is leuk :))
      Hiddink vond ik destijds al onbegrijpelijk. Blind, tja. Ik hoop !!! dat ie gegroeid is in de afgelopen jaren. En dat kunnen we wellicht pas over een jaar zeggen.

  4. Ramon1

    Weet nie of het nog wa word met oranje mja als ajax maar weer kampioen word vind ik velen malen belangrijker

    1. Ajax nr 1

      Ja de lafbek. Nooit meer vragen voor iets. Wat heeft hij zich vergist zeg in dit Nederlands elftal.

  5. AFCA my World

    Je kunt je vakantie voor volgend jaar al gaan boeken, samen met Guus beslissen dat N de Jong thuis mag blijven en allemaal pisvee en kakkerlakken kleuters oproepen die er nix van kunnen,nee hoor voor ons geen EK volgend jaar !

  6. woody79

    nou nou. wie had ie meer van ons op moeten stellen dit jaar? was bij ons aller ook niet echt sprankelend wat de boys lieten zien. misschien een idee om guardiola onze bondscoach te maken. wordt robben zeker geselecteerd

  7. Royb020

    Zo!! Goed nieuws!!! Misschien word het pisvee gehalten dan wat minder bij oranje!! Succes Danny!!!

  8. -buitenkantje rechts-

    Onbegrijpelijk dat van te voren al verteld is dat Blind bondscoach zou worden.. De KNVB is verantwoordelijk voor deze gang van zaken. Eerst Ronald Koeman toezeggen dat hij bondscoach zou worden.. Dan toch maar Guus Hiddink..mocht Koeman wel assistent worden..die heeft daar dan natuurlijk geen zin meer in.. Vervolgens Blind maar assistent met als toezegging dat hij na Hiddink bondscoach wordt.. De slechte resultaten van Oranje zijn ook op conto van Blind als assistent.. Onbegrijpelijk dat iemand zonder noemenswaardige ( jaartje Ajax) ervaring zomaar gegarandeerd bondscoach kan worden.. Hoop dat het meevalt, maar het moet van de spelers komen.. Niet van de KNVB of de briljante coaching ben ik bang.

  9. BobbyHaarms

    Zoals B.R. hierboven al meldt, het is te zot voor woorden dat Blind al aangesteld was als de opvolger van Hiddink, en hoe er met Koeman is omgegaan is helemaal schandalig..nou geloof me, die lacht z’n broek aan flarden momenteel!!

  10. Boristja

    Koeman was de perfecte man voor de baan maar jammer genoeg heeft het amateuristisch handelen van de KNVB ons misschien wel het EK gekost. Iets wat toch in heel Nederland een mooi gevoel geeft!! Hopen maar dat Blind de boel weer op de rails krijgt want ik persoonlijk vind zo’n EK of WK toch een leuke opvulling van de Ajax vrije zomers 😉

Comments are closed.