Ajax vertrokken richting Oostenrijk

0529oostenrijk

De selectie van Ajax is zojuist vertrokken vanaf Schiphol voor een trainingsweek in Oostenrijk. Ajax zal zaterdag de week afsluiten met een wedstrijd tegen Dinamo Moskou. Tijdens dit trainingskamp zijn de meeste internationals er nog niet bij, zij krijgen nu nog rust en sluiten later aan. De gastheren in Oostenrijk hebben inmiddels via een spandoek al laten weten dat Ajax welkom is aankomende week.

Bron: Twitter

Related posts

21 Comments

    1. De Ajacied

      Hopelijk worden ze daar niet overtraind, maar zoals hoort!!!!
      Succes mannen

  1. toon61

    Daar gaan ze weer ,niet compleet en een vol uitgekleed team ,dat word weer niks dit jaar ,ik ben benieuwd of er wel spelers bij zullen komen ,overmars in anders zo vlug als dikke stront met transfers .

      1. toon61

        Dat zal dan ook het enigste zijn denk ik ,ik wil natuurlijk dat ze goed spelen en kampioen worden , maar erg zat zit dat er niet in ,lukt het wel ,dan sta ik er echt van te kijken .

      1. toon61

        Zijn er al veel basis spelers dan ,er zijn er verkocht en verhuurt ,en geen donder voor terug gekomen ,ze beloven van alles maar komen niks na ,let maar op een spits komt ook niet ,en jasper zijn we ook kwijt ,en kopen zelf geen donder

    1. AjaxBarcelona

      Welk vak/stoeltje zit jij komend seizoen? Wil misschien nog andere plaats aanvragen, zover mogelijk uit je buurt nl.

      1. toon61

        Ik heb sinds 4 jaar geen kaart meer ,de rede het was niet om aan te gluren ,ook in het eerste kampioenschaps jaar niet ,er werd toch niet goed gevoetbald ,ik was wel blij hoor .
        Ik heb toen na bijna 25 jaar opgezegd ,ik wilde niet meer zoveel op en neer rijden ,en dan naar zo,n slappe hap kijken .
        Nu is het makkelijk ,bevalt het me niet ,zet ik de tv af ,ik ben erv wel strontziek van , van dit beleid wat ze voeren .

    2. AFCA my World

      Zelfs als Ajax landskampioen bekerwinnaar champions League en wereldkampioen word heeft toon nog wat zeuren,dus let maar niet op hem, hij is niet wijzer !

  2. BobbyHaarms

    Succes jongens, graag een goede basis leggen voor een onvergetelijk seizoen!

  3. AjaxBarcelona

    Kan je ook verplicht worden dat je alleen met een Ajax clubcard kan reageren hier? Als er dan “andere” supporters willen reageren moeten ze er in ieder geval voor betalen :-). Nu kunnen ze vrijuit zieken bij een andere club.

  4. -buitenkantje rechts-

    Lekkere voorbereiding draaien.. Niet te veel klimmen of bosloopjes hè.. Is slecht voor de hamstring heb ik ergens gelezen..:-P

  5. AjaxBarcelona

    Nu nog het forum uitzetten en alles is oke. 🙂 maar ik heb ook een gigantische bloedhekel aan mensen die dingen beloven en niet nakomen. Er zijn hier mensen die beloven pas weer aan het einde van komend seizoen commentaar te leveren en wat gebeurd er …… binnen 24 uur alweer commentaar. Helemaal met je eens dat dat niet kan. ;-))

Comments are closed.