Overmars ontkent belangstelling voor Dembélé

0627moussa_dembele

In de Franse pers werden Ajax en feyenoord zaterdag gelinkt aan Moussa Dembélé, het achttienjarige talent van Fulham, niet te verwarren met de speler met exact dezelfde naam die speelde bij AZ en Willem II. Vele clubs zouden interesse hebben maar wat Ajax aangaat kan echter al gezegd worden dat zij niet geïnteresseerd zijn. Voetbal International-verslaggever Simon Zwartkruis deed navraag bij directeur voetbalzaken Marc Overmars en die sprak de belangstelling voor Dembélé tegen. Ajax zoekt weliswaar een nieuwe aanvaller voor wanneer Kolbeinn Sigthórsson definitief is verkocht, maar Dembélé is nu niet in beeld.

Bron: VI.nl

Related posts

42 Comments

  1. Ajacied1996

    Gaan we weer….. Hier zijn wij zo goed in he, interesse interesse maar niks kopen! En dat pisvee maar blijven kopen met hun Lestienne! WANNEER KOPEN WIJ EEN GOEDE BUITENLANDSE SPELER???????

    1. Mijn Club

      Eerst ff het artikel goed lezen 🙂
      Er is toch geen interesse, zegt Overnars

    2. AFC98

      Ik ben opzich al best tevreden hoor met heitinga, gudelj en dijks. Alleen nog een ervaren spits à la pantelic en we worden weer kampioen.

      1. Ajacied1996

        Zeker tevreden met dat drietal! Maar er moet nog wel 1 ervaren goede buitenlandse speler bij komen net als: Guardado en Lestienne bij pisvee

      2. DennisTheMenace

        Een Pantelic spits idd. Wat een held was dat. Bij elke pass standaard duimpje omhoog.

    3. Amoebe

      Loop niet zo te mauwen man. Laat PSV lekker kopen….krijgen we weer zo een vreemdelingen legioen waar je totaal geen binding mee hebt.

      Gooi maar een a junior in de spits. Als de ballen goed voorkomen prikt hij ze er wel in.

    1. dickst14

      wat er afgelopen jaar ontbrak was verbetenheid / aggresiviteit. ik denk met heitinga dijks en gudelji dat dit geen probleem meer is. hadden gewoon zivkovitsch niet uit moeten lenen en klaar was het.

      1. Rene1964

        Ik denk eerder dat het een gevalletje overtrained was afgelopen jaar. Zoveel vermoeid- en lusteloosheid !!!

      2. TumTum

        Bijna de namen goed gespeld. Ik ben het met je eens over de aankopen, maar ik vind het wel goed dat hij wordt verhuurd (moet nog opgroeien en uit de pubertijd).

    1. Ajacied1996

      Jaman V.Persie hahahah.
      Ten eerste het is een kakkerlak en ten tweede hij verdiend 8 miljoen per jaar! Dus dat word hem niet!!!!

      1. Pietje10

        Denk je dat ze bij Feijenoord ook zo dachten toen Cruijff die kant op ging…en hun kampioen maakte? En over je 2e tegen-argument; geld is niet het probleem nu. Probleem is waar geef je het zinnig aan uit.
        Dus… De echte vraag is, denk je dat we met of zonder Van Persie meer kans maken op kampioenschap en Europees succes? En, als je antwoord zonder is, wie is een beter alternatief? Hoor het graag!

        1. Ajacied1996

          Kiessling, Cardozo, Llorente, Aduriz, Kadlec, Obi Martins, Berg, Di Santo, Adebayor zijn spelers die heel miss naar Ajax willen vanwege CL, maar Huntelaar en Van Persie zijn nu nog veel te goed en willen veel te veel geld.

          1. Pietje10

            Waarschijnlijk heb je gelijk dat ze veel geld willen en zeker dat ze goed zijn. Dat laatste kan ik van de meeste die je opnoemt echter niet zeggen. En dus zou ik dat niet doen. Wat mij betreft Van Persie (of inderdaad Huntelaar) en hun aanspreken op Rijkaard-CL-kans en anders eigen jeugd. Liever veel geld voor kwaliteit of geen geld voor eigen jeugd.

          2. Pietje10

            Cardozo vind ik enige goede in jouw lijst overigens – vergat ik nog te zeggen. Dank voor je reactie!

          3. Rene1964

            Nou … Kiessling ook, maar die gaat echt niet in NL voetballen, Martins vind ik een counterspits. Berg = niks. De rest sowieso te duur (salaris)

          4. Toppertje

            Misschien eerst even gaan leren rekenen als je zegt dat je bereid bent om veel geld aan kwaliteit uit wilt geven. Huntelaar en v Persie bijvoorbeeld zijn niet transfervrij. Laten we een voor hun laag bedrag nemen van 15 miljoen. Daarboven dan het genoemde jaarsalaris van 8 miljoen dan betekent dat voor een periode van 3 jaar een jaarlijkse kostenpost van 13 miljoen voor 1 speler. Rechtstreekse plaatsing voor de CL levert 10 miljoen op. Verstandig? Nee! Waanzin. Kom dus gewoon met realistische namen ipv onhaalbare. Nog even los van het van het feit of deze spelers Ajax sportief wel als een verbetering zien.

        2. AjaxBarcelona

          Van Persie wil ook dolgraag nu terug naar de Nederlandse competitie natuurlijk. Nij kan niet wachten. Sorry hoor maar je opmerkingen zijn echt heel erg dom.

          1. BobbyHaarms

            Los daarvan vind ik die RVP maar een kwal eerste klas en om nou te zeggen dat ie de afgelopen toernooien indruk heeft gemaakt? Ja met irritant gedrag en dramaspel

        1. -buitenkantje rechts-

          Urby wil niet LA..bovendien vind ik onze huidige spelers beter.. Zowel achterin als op het middenveld.

  2. Rene1964

    Een ervaren lange sterke spits, is wat mij betreft het enige wat we eventueel nodig zouden kunnen hebben. Zelf zou ik El Ghazi nemen. Hij is vrij groot en sterk als spits. Schöne heeft die perfecte voorzet wel, en deed het goed als verkapte RB. Met Milik en El Ghazi heb je twee uitstekende spitsen. Echt ervaring hebben ze natuurlijk nog niet.

    1. -buitenkantje rechts-

      El Ghazi is zeker een optie.. Grote sterke speler die in het verleden ook wel spits heeft gestaan.. Je zou ook El Idrissi langzaam kunnen brengen als tweede spits naast Milik. Verder zou ik wel wat geld over hebben voor Oulare.. Die heeft vind ik alles van een moderne spits.. Groot,sterk, snelheid en techniek gecombineerd.. Wordt/is denk ik een hele goede spits.

  3. AFC AJAX

    Marc heeft volgens mij zoveel geld dat hij heel barca en real kan kopen maar houdt het maar voor zichzelf

  4. AjaxBarcelona

    Hoop commentaar voor een speler waarvan Ajax zegt dat ze niet in de markt zijn voor hem.

Comments are closed.