Bild: ‘Abwehr-Flop’ Heitinga eindelijk vertrokken’

0626heitinga_bild

John Heitinga heeft heel wat te bewijzen komend seizoen. In Nederland wordt door criticasters afgevraagd of Heitinga nog wel iets toe kan voegen aan het huidige Ajax. In Duitsland, waar Heitinga bij Hertha BSC speelde, heeft men hem helemaal afgeserveerd. De Duitse krant Bild meldt vandaag dat door het vertrek van ‘Abwehr-Flop’ John Heitinga de weg vrij is voor Hertha BSC om Emir Spahic naar Berlijn te halen. De 31-jarige Heitinga wordt dus door het Duitse medium dus gezien als flop. Alle hoop voor Hertha schijnt gevestigd te zijn op Spahic, die met zijn 34 jaar overigens nog drie jaar ouder is dan Heitinga! Taak aan Johnny om iedereen de mond te snoeren komend seizoen!

Bron: Bild.de

Related posts

49 Comments

  1. S4ndrr

    Heitinga speelt bij ons met 110% liefde voor de club! Ben er van overtuigd dat Johnny hun allen de mond gaat snoeren!

    1. Corr

      Wou net zeggen volgend jaar willen ze hem terug hebben als ze zien wat hij kan en gaat geven aan ajax

    2. De Ajacied

      Ik nog niet hoor,
      Laat het eerst maar eens zien dat hij nog mee kan
      Ik heb m’n twijfels,
      En hopelijk heb ik geen gelijk 🙂

        1. FrankiC

          Overal gefaald maar verwacht wordt dat hij de oplossing is voor de Ajaxdefensie (waar hij wrs ook nog links CV komt te staan), dan mag je twijfelen, toch?

    1. Corr

      Ja vind ik ook hoor..
      En miss was het daar niks,
      Maat de Duitse competitie is ff zwaarder dan die van Nederland dus denk dat hij hier leuk tegen Dirk kuyt kan voetballen

  2. slm020

    AJAX heeft in iedergeval geen transfersom betaald 😉 . Dus Heitinga snoer die duitse monden maar is . AJAX FOREVER !

  3. Ajaxtotindedood

    Heitinga wij zijn blij met jou! Alleen al de liefde voor ons aller Ajax doet ons goed

  4. WezepAFCA

    Hij gaat voor 1000% z’n best doen, lukt het niet pech!! Maar we moeten in hem geloven

  5. fritshertogs@hotmail.com

    deze baas gaat het bij ons zowiezo maken. Johnny. wza wzdb !!

  6. -buitenkantje rechts-

    Stijlloos om hem zo af te serveren.. Maar hebben wij hier niet min of meer hetzelfde gedaan met Boilesen? En kijk eens wat sommige reacties zijn op het vertrek van Sigthorsson.. Het is aan de spelers om hun ongelijk aan te tonen.. Vaak zijn er omstandigheden waar wij geen weet van hebben die ervoor zorgen dat een speler niet presteert..

    1. AjaxBarcelona

      Wat dacht je van Siggi. Er zijn mensen hier met een kast vol strikken. Dus heel veel ” de pot verwijt d ketel”

    2. AjaxBarcelona

      Hier worden Siggi, Van rhijn Boilessen, Veltman, vd Hoorn, Viergever, Andersen op gelijke manier afgeserveerd. Dus ……

  7. Velibor

    Wat een gelul ,dat Hertha speelt toch heel ander voetbal dan Ajax,das gewoon een lage middenmoter daar.

  8. Zlatanovic

    Nieuwe ronde, nieuwe kansen…maar wel de laatste….anders wordt er hier over een paar maanden ook gehakt van hem gemaakt… dus lef heeft hij zeker en dat maakt dat ik denk dat hij het aardig zal doen.

  9. Royb020

    Is er ooit wel eens een mof geweest die wel positie was over een Nederlander!! Lekker laten gaan!! Ik heb vertrouwen in de ouwe rups!!! Hier speel hij met zijn hart!! En de liefde voor Ajax!! Deze man maakt zijn belofte wel waar!!

    1. DennisTheMenace

      Robben? Die wordt wekelijks de hemel in geprezen. Zelfs nu hij geblesseerd is.

      1. Royb020

        Robben is een reserve mof!! Hij komt uit Groningen!!! En ik moet hem niet met ze arrogante rotkop!!

        1. DennisTheMenace

          Ik vind het ook een irritant ventje, maar met een fitte Robben in Ajax 2 wordt je makkelijk kampioen. Mits fit één van de beste voetballers ter wereld, heel simpel.

  10. paullus

    1 ding is zeker als heitinga
    Flopt dan is de geloof waardigheid voor de boer ook over
    En gaat Ling zijn gelijk halen

  11. DennisTheMenace

    Positief zijn is helemaal niks mis mee, maar op dit forum wordt t aardig overdreven. Johnnie is een fijne vent die je er (denk ik) tijdens een potje bier aan de bar goed bij kunt hebben. Betekent niet dat ie volgend seizoen de pannen van ’t dak gaat spelen. In zijn toptijd bij NL elftal kon ie redelijk meekomen, daar is ook alles mee gezegd. Stel dat hij dat niveau kan aantikken (wat ik mij ten zeerste afvraag) is het een welkome versterking. Maar vooral ook niet meer dan dat. Als Heitinga er vorig seizoen ook bij was geweest, waren we ook nooit van ze leven kampioen geworden. Hoe dan ook: succes Johnnie!

    1. pietprecies

      Tuurlijk dat is zo maar dat gold ook voor Ooijer destijds, reken maar dat johnny speeltijd gaat krijgen maar lang niet alles, ze proberen niet voor niks zo krampachtig aan Vd hoorn vast te houden..

      Daarnaast heeft heitinga wel een Ajax hart in tegenstelling tot een hoop spelers die doen alsof. Je moet niet onderschatten wat een wisselwerking dat met het publiek gaat hebben en dat maakt ook het verschil tussen 75% en 125% inzet. John zal minimaal 100% moeten geven om van waarde te kunnen zijn maar ik denk dat hij dat in een volle arena met zijn publiek er achter veel makkelijker voor elkaar krijgt dan bij dat zoutloze Hertha..

      1. DennisTheMenace

        Ben ik met je eens. Ooijer had destijds ook een positieve invloed op de groep. Zal Heitinga zeer waarschijnlijk ook hebben, maar Ooijer kwam om Ajax in de breedte en in de kleedkamer te versterken. Heitinga is gehaald voor de basis. Is mijns inziens nou niet de spitsensloper die we zo hard nodig hebben achterin (type á la Jaapie Stam).

        1. pietprecies

          Heb je ook gelijk in en het blijft koffiedik kijken of hij z’n oude niveau gaat halen. De omstandigheden om dat te doen zijn er voor hem want de arena is een warm bad voor hem maarja iedereen riep dat Ajax van dijk moest halen maar ik heb gelezen dat hij toen al een slordige 1,75 mil per jaar wilde verdienen minimaal. Dat betaald Ajax niet en van dat soort jongens kan je nog schatten dat het versterkingen zijn die eventueel misschien haalbaar zijn.. Heitinga voldoet voor zo veel mogelijk aan het profiel wat men zocht voor zover dat mogelijk is.

  12. pietprecies

    Hahahahah dat Hertha, zo kansloos, maar goed, nu ze spahic halen die echt heel veel toekomst heeft zullen ze vast niet meer in degradatie gevaar komen!!!

    1. -buitenkantje rechts-

      Ja idd..Spahic wordt straks 35?? En ik geloof 5/6 clubs versleten de afgelopen 3 jaar.. Geef mij dan toch maar Heitinga.

  13. ElSalvador

    Elke thuiswedstrijd in dat stadion van het voormalige nazibolwerk spelen…….zou mij niet motiveren. Nu moet Heitinga afvallen en fit worden!

    1. AjaxBarcelona

      Waar staat dat hij te zwaar is? Hij heeft zich het schompes getraind op zijn vakantie.

  14. Rene1964

    Ooijer vond ik destijds gewaagder dan Heitinga. Maar Ooijer deed het meer dan goed in alle opzichten. Ik denk (en hoop) dat John hetzelfde zal brengen als Ooijer dat kon. Alleen al zijn ervaring zal een hoop doen bij al die jonge spelers. Al was het maar met adviezen en hoe je als prof moet leven om alles eruit te halen wat er in je zit. Zie Dijks: hij is er bij Willem II achter gekomen, hoe hij als prof moest leven.

  15. Slingertje.

    Hij heeft overal in het buitenland gefaald. Hij begon aardig bij Everton maar dat was ook snel over. Als je overal op de bank of tribune beland moet je toch eens een keer in de spiegel kijken en gaan beseffen dat je uit een ander vaatje moet gaan tappen.

  16. BobbyHaarms

    Laat je voeten maar spreken Johnie, daarna mag je je hol afvegen met hun shirt voor de camera 😉

  17. timkloppers

    beetje zielig iemand zo natrappen. hertha gewoon een middelmatige selectie. sphahic halen van 34 jaar nou wat een verbetering daar. Blij dat john terug is bij ons.

Comments are closed.