Raad van Commissarissen belemmert Overmars op transfermarkt

0507overmars

De interne strubbelingen bij Ajax krijgen een vervolg. Reeds na de gebeurtenissen omtrent de transfer van Johnny Heitinga wordt als maar duidelijker dat Marc Overmars in toenemende maten belemmerd wordt door de RVC bij het gericht versterken van het elftal.

Voetbal International stelt verder dat er binnen Ajax onduidelijkheden bestaan over de bevoegdheden. In de strijd tussen de leden van het technisch hart hebben Ling en Cruijff  duidelijk kant gekozen en Overmars lijkt nog wel eens het kind van de rekening te kunnen gaan worden. Zo krijgt hij amper de ruimte om het elftal te voorzien van aankopen doordat hij door de Raad van Commissaris continu op de vingers wordt gekeken. De vraag is nu hoe Frank de Boer de situatie ziet. De oefenmeester heeft in ieder geval meerdere malen aangegeven het elftal van een kwaliteitsinjectie te willen voorzien.

Bron: Voetbal International

Related posts

100 Comments

  1. Ajax nr 1

    Ik snap de RVC maar ik heb nu meer met Overmars te doen. RVC we hebben versterkingen nodig om prijzen te pakken als die versterkingen er zijn dan moeten we de overtollige spelers die niet goed genoeg zijn ergens anders onderbrengen. De jeugd die eraan komt is nog 1 of 2 jaartjes te jong en moeten nog echte kerels worden om hun mannetje tussen het geweld van de grote mannen echt aan te kunnen. Na een shit seizoen moeten we Marc en Co en nieuwe kans geven en anders afscheid nemen van elkaar. Neem een beslissing en wacht niet nog een seizoen want geen prijzen kosten ook een vermogen. Laat je supporters en Ajax niet in de steek en haal de versterkingen die we nodig hebben.

    1. FrankiC

      Eens. Ik krijg steeds meer de indruk dat het niet aan Marc ligt. Marc heeft Heitinga echt moeten doordrukken. Complexe structuur met te veel commissies, met onduidelijke bevoegdheden. Er moet een krachtige Alg Dir zijn. Nu Kinsbergen weg is moet Van der Sar óf opstaan óf opstappen.

      1. -THE BULLDOG-

        Je hebt gelijk kerel…
        Iedereen loopt altijd maar te zeuren en zeiken over Marc.
        Maar Marc wordt ook gewoon tegen gewerkt en moet van de mannetjes zuinig aan doen en de hand enigszins op de knip houden.
        Dus voor IEDEREEN hier…
        Niet overal Marc de schuld van geven. Marc is namelijk degene die veel geld voor een spits wil uitgeven, maar gewoonweg niet mag!!

    2. EvdB

      Indien versterkingen uitblijven krijg je weer een seizoen geen waar voor je geld (Sigthorsson en Boillessen)

  2. Iceman

    Ja dit is te triest voor woorden jongens kom op los het op als volwassenen tjonge jong

  3. Geroldkohlen

    ik denk dat het RVC en co overmars eruit willen werken, door geen versterkingen te halen zodat we niet de voorrondes van cl gaan overleven, want dan hebben ze echt een reden om overmars te ontslaan, het is een kwestie van tijd! en wanneer dat gebeurt zal frank ook gaan want hier heeft frank ook geen zin in.

    1. FrankiC

      RvC toets wensen en uitvoering van Overmars cs aan het beleidsplan, waar iedereen achter stond. Dat is hun taak. Als Ajax internationale pretenties heeft dan is het eerder tijd de visie/het beleidsplan bij te stellen ipv op het geld te gaan zitten.

      1. -buitenkantje rechts-

        Geld zou je moeten investeren in jeugdopleiding en spelers als Klaassen te behouden voor de club.. Het salarisplafond oprekken voor spelers die het echt hebben laten zien en voor de sterkhouders van Ajax1.. Verder meer investeren in trainingscomplex..overname van de Arena.. “Ajax City”.. Aub niet in overbodige spelers die niks toevoegen..

  4. FdB=Ajax

    Volgens mij valt het allemaal wel mee.
    RvC vindt dat Heitinga niet voor twee maar voor een jaar vastgelegd moet worden -> logisch
    RvC vindt dat Sigthorsson eerst weg moet voordat je een nieuwe spits haalt anders heb je vier spitsen -> logisch

    1. Basl

      Denk ik ook zo over. Laten we niet te vroeg aannemen dat het persoonlijk op Marc gericht is.

    2. Ajax nr 1

      Heitinga heeft al een 1 jarig contract. Wat ik logisch vindt is dat je je elftal moet versterken en dat je daarna of in de tussentijd je spelers verkoopt of verhuurd waar je aankomend seizoen geen beroep op wil of gaat doen. Straks moet je het weer met afdankertjes gaan doen en dat terwijl je niet echt op de centjes hoef te letten. Ook al moet je niet alles uitgeven want dat zou ook dom zijn.

      1. woody79

        ergens zou het ook goed zijn jong ajax spelers in te passen. hebben toch al een jaar of meer vechtvoetbal in de jup. league gespeeld.

        1. Ajax nr 1

          Dat klopt woody79 maar zijn de spelers uit jong Ajax ook al goed genoeg in europa.

          1. woody79

            dat is de vraag alleen door aankopen stagneert hun doorgroei. seedorf kwam er ook in op zn 16e en kijk wat daarvan terecht kwam. hierbij bedoel ik vooral een muric. als dat doorstroomt dan ook een snellere doorstroom van a1 naar jong. eerst jaartje jup. league lijkt mij niks mis mee. als deze selectie bij elkaar blijft kunnen we gewoon kampioen worden. eerst bouwen europa komt wel. al zal het wel leuk zijn als we echt weer meetellen dit jaar

          2. Ajax nr 1

            Ajax is een bedrijf Woody. Ajax MOET in het miljoenenbal mee kunnen draaien om de club het gezicht niet te verliezen. Maar ik heb het over een overbrugging van 2 jaar dat gat moet even opgevuld worden. Maar in de toekomst zal het misschien wel met eigen jeugd moeten lukken als onze talenten echt zou goed zijn. Maar als ik nu Jong Ajax zie voetballen moet ook daar nog een hoop gebeuren. Laat onze talenten voor nu alleen maar groeien niets overhaasten al is proeven aan de top niet verkeerd. Als je de talenten nu al probeert klaar te stomen maak je ze kapot kijk wat er nu in Ajax 1 is gebeurd. Ze denken allemaal dat ze al goed genoeg zijn en dan krijgen ze praatjes.

        2. FrankiC

          Vrijdags Helmond Sport thuis en dinsdags Barcelona uit. Zoek de verschillen. Daar worden de mannen van de jongens gescheiden want tegen HS konden ze al niet winnen.

      1. EvdB

        Ben het er ook mee eens
        Heb alleen grote moeite met het idee om als seizoenkaarthouder nog langer naar Sigthorsson of Boilessen te moeten aanzien. Dat doet pijn aan je ogen en is slecht voor mijn hart.

    1. Floris Stempel

      Niet met een selectie van 48 duurbetaalde spelers, zoals een aantal jaar geleden. Eerst verkopen, dan pas aankopen. Ik vind het een goed businessmodel, geen passie-aankopen, maar effe beheerst nadenken.

      1. -buitenkantje rechts-

        Helemaal mee eens! Niet de frustratie van afgelopen jaar leidend laten zijn in het aankoopbeleid. Pas een speler kopen als die echt een toegevoegde waarde heeft.. Géén Duarte, Zimmling, Sana, Hoesen, vd Hoorn..

  5. AjaxKat

    Hmmm… Zie ik het dan fout? Het is toch een gezonde situatie als de RvC kritisch is op het handelen van Overmars? Er moet een controlerend orgaan zijn binnen Ajax. Dat is toch ook zo met de Eerste en Tweede Kamer? Dat ze ieders bevoegdheden nog opnieuw moeten afspreken, lijkt me logisch omdat er nieuwe mensen zijn binnen de RvC. Ik zie dit alleen maar als extra stemmingmakerij van de VI.

    1. -buitenkantje rechts-

      Helemaal mee eens.. De RvC heeft als taak toezicht te houden op de directie en om te kijken of ze het afgesproken beleid goed uitvoeren. Wil je een spits aankopen? Dan moet er eerst een spits weg.. Prima! Afgesproken is bv dat nieuwe aankopen de jeugd niet mogen belemmeren en dat er alleen aangekocht wordt bij uitzonderlijk talent of als er onvoldoende kwaliteit bij Ajax aanwezig is. Van de afgelopen aankopen kan je alleen van Gudelj zeggen dat hij kwaliteiten brengt die er nog niet waren binnen Ajax.. Dus dat de RvC wat strakker toezicht houdt vind ik een goede zaak.

  6. FrankiC

    Vrijdags Helmond Sport thuis en dinsdags Barcelona uit. Zoek de verschillen. Daar worden de mannen van de jongens gescheiden want tegen HS konden ze al niet winnen.

      1. woody79

        maar halen we dan alleen talenten binnen om op vrijdagavond tegen HS te spelen?

  7. Bert62

    Een seizoen gaat het een keer niet goed en meteen staat iedereen op zijn strepen. Wie heeft Overmars eigenlijk aangesteld ? De RVC toch, waarom staan ze nu dan niet achter hun besluit?

  8. FrankiC

    Ik krijg steeds meer de indruk dat het niet aan Marc ligt. Marc heeft Heitinga echt moeten doordrukken. Complexe structuur met te veel commissies, met onduidelijke bevoegdheden. Er moet een krachtige Alg Dir zijn. Nu Kinsbergen weg is moet Van der Sar óf opstaan of opstappen.

  9. huub

    Geen man overboord als Overmars weg gaat (wel via de voordeur) gezien zijn aankopen. We roepen al jaren dat zijn aankoopbeleid niet deugd en zit te knippelen en te argumenteren dat nergens op slaat. (Dijks) Liever een controlerende RVC dan aankopen die het niet het niveau halen die Ajax nodig heeft die heeft Overmars genoeg binnen gehaald.

  10. Valentino

    Wil Marc een keer de knip flink trekken en 10 miljoen neerleggen voor een goede, ervaren spits. Waar eigenlijk al jaren behoefte aan is krijg je dit. Eerst Sigi verkopen en dan een goedkopere spits halen, het moet niet gekker worden.
    Het respect richting Marc groeit maar voor de RVV is geen goed woord meer te vinden.

    1. -buitenkantje rechts-

      Is gewoon gezond beleid..kijk ook even naar bericht Zivkovic .. Die mag pas komen bij Groningen als een andere spits vertrekt.. Dus niet specifiek iets voor Ajax, maar bij meerdere clubs gewoon goed stuk beleid.

  11. paullus

    Het voetbal is al 2 jaar niet om aan te gluren
    Dan ga je dit gelul krijgen
    Der gaan koppen rollen
    Omdat de meeste spelers die gehaald zijn niet Ajax waardig zijn

  12. Litmanen

    De RVC is in elk bedrijf een controlerend orgaan, dus opletten dat de aangestelde managers geen rare dingen doen. Vaak worden zaken pas achteraf in een RVC besproken.
    Bij Ajax is dat natuurlijk ook zo. TOTDAT Jonk bij Cruijff aanbelt om te klagen over het aankoopbeleid.

    Jonk, de toekomstige no.1 favoriet van Cruijff voor het trainerschap van Ajax.

    Nu is ineens de RVC belangrijk geworden binnen Ajax, omdat voor Cruijff dat DE manier is om zijn invloed te laten voelen. Ling wordt adviseur gemaakt om Van Duijvenbode als praatpop te gebruiken. Van Duijvenbode die destijds van Ajax naar Feijenoord ging omdat Michels hem niet goed genoeg vond.

    Zoals ik al eerder zei: Ovemars en vdSar zijn in de problemen en Frank de Boer gaat straks natuurlijk wel in op een mooi aanbod uit Engeland.

    Gevolg: we worden nog ff geen kampioen meer, maar hebben een geweldige organisatie volgens het model Barcelona, alleen niet helemaal de daar aanwezige kwaliteit op het veld.

    Ik hoop echt dat ik geen gelijk krijg, maar deze klap zag je aankomen.

    1. Ajax nr 1

      Het probleem wordt steeds duidelijker Litmanen. Ik heb heel veel respect voor Cruijff en wat hij allemaal voor Ajax heeft gedaan maar hoe het nu gaat is het echt een zooitje. We zijn een bedrijf wat gespecialiseerd is in voetbal en dat gaat niet goed. Je moet investeren in spelers wil je met de top meegaan. De RvC moet ook zou denken anders kan je wel inpakken. Eigen jeugd is leuk maar ze moeten het niveau wel aankunnen maar dat is weer het werk van de scouts en daar kan het nog wel een stuk beter.

      1. Litmanen

        Ik denk dat Cruijff zelf met Overmars en De Boer om de tafel had moeten gaan zitten. Dat zijn de mensen die op dit moment moeten zorgen dat er gepresteerd wordt. Dit is gewoon doodzonde.

        1. Ajax nr 1

          Ik denk dat ook met de RvC erbij. Maar het zal misschien wel met Ling zijn. Ik hoop ook zeker dat ze hier uitkomen maar ook ik denk dat er koppen gaan rollen.

    2. AjaxBarcelona

      Is er al een klap dan????? Volgens mij alleen nog maar informatie van derden via derden door derden gebracht. Het is info vanuit VI het blaadje wat momentel ook heel graag olie op nog niet eens bestaande vuurtjes gooit. Het is tenslotte komkommertijd en blaadje en TV moet wel gevuld worden. Iemand loopt te trekkebenen en hij wordt meteen invalide verklaart. Iemand roept eenmaal kut en er is meteen sprake van een enorme slaande ruzie.

  13. Komen

    Toch vreemd dat ajax steeds op mindere manier in het nieuws komt. Terwijl bij de club met de grootste problemen met presteren (010) nooit over geschreven wordt. Hoge bomen vangen…

  14. AjaxBarcelona

    Men wil één ding simpelweg voorkomen en dat is een veel te volle bak met niet spelende voetballers waarvoor wel salris betaald moet worden. Dat is zelfs voor een voetbalclub erg ongezond. Er zijn teveel spelers die nu qua salaris een onevenredige druk geven op de begroting. Heel logisch dat er dus richting Overmars wordt gezegd …… eerst opschonen en dan aanvullen.
    Wie hier kwaad spel in wil zien, be my guest, maar start zelf ajb geen bedrijf want je bent met een “kopen-kopen” houding snel weer failliet.
    Dat niet iedereen binnen een bedrijf even happy is ….. ach welcome to the real world zou ik zeggen.

    1. Ajax nr 1

      Je zegt helemaal niets anders dan ik hoor. Alleen moet je elftal klaar hebben voor het seizoen begint en in de tussen tijd kan je ook verkopen of verhuren. Geld verspillen is zinloos zowel qua teveel spelers die je niet wil gebruiken en qua inkomsten mislopen omdat je weer te kort komt om de aansluiting met de rest van europa te maken. Je wilt toch ook groeien of wil jij liever stil staan of nog meer afbreken. Je ben een voetbalbedrijf en niet de Nederlandse bank. Ik heb zo gezegd dat er goede voetballers rondlopen die weinig kosten. Het verkoop of verhuurbeleid is echt prut.

      1. AjaxBarcelona

        Het is een beurs genoteerd bedrijf. Dat is nu gewoon het probleem waarmee men moet dealen. Als verkoop/verhuur niet lukt kan je niet op voorhand aankopen. De bekende huid van de beer die nog geschoten moet worden. Je hebt ook andere partijen nodig voor je verhuur en verkoop. Verhuur moet ook zin hebben anders niet zo netjes naar de medewerker toe.

    1. AjaxBarcelona

      Zowel Bestuur als RvC moet verantwoording afleggen aan de aandeelhouders. Daar gaat het maar om één ding ….. financien. Te grote salarispost door spelers die niet gebruikt worden is dan simpelweg niet acceptabel. Dat is een van de gevolgen van de beursgang destijds. Kunnen we niet leuk vinden maar is gewoon een feit dus niet maauwen. Pas als Ajax van de beurs afgaat heb je andere situatie maar ook dan moet je erg oppassen voor zo’n ongezonde situatie. We zijn nu eenmaal geen Real, Barcelona, MU, Chelsea etc.

        1. AjaxBarcelona

          Wie valt er niet in herhaling op deze site? Zie alle voorgaande topics. Een en al herhaling en ik krijg er commentaar op. Knap. Ik geef antwoord op een herhaalde vraag dan krijg je een herhaald antwoord.
          Zeg het niet snel maar je bent eigenlijk toch wel gewoon een simpele heel vervelende eikel.Ik weet je antwoord al: ik ben het ook.

          1. Ajax nr 1

            Jij AjaxBarcelona hebt zeker een opleiding van het UWV tot helderziende gevolgt. :-))

          2. Litmanen

            Hele normale reactie van AjaxBarcelona. Op het moment dat je het niet met hem eens bent dan ben je een eikel. Valt me nog mee dat Moosie niet meteen aanschuift, de alter ego……

          3. Ajax nr 1

            Haha jij bent er maar druk mee. Ik snap nu ook de hele poespas eromheen qua geloofwaardigheid.

  15. Toppertje

    Helemaal eens. Laat de direct verantwoordelijken gewoon even de puntjes op de i zetten. Kan niet moeilijk zijn.

  16. pietprecies

    Enerzijds, het op zich staande feit dat de RVc een (nodige) investering tegen houdt lijkt raar maar het is wel te verklaren.

    Overmars heeft met de aankopen tot nu toe niet bepaald een meerwaarde in het team gecreëerd. Aangezien de RVc niet zo heel veel verstand heeft van technische beslissingen en aankopen denk ik ook dat daarom La Ling op aanraden van Cruijff een adviserende rol heeft gekregen en dan meer richting de RVc om beslissingen van overmars te valideren of juist er kanttekeningen bij te plaatsen. Natuurlijk heeft men met gudelj een goede aanjager binnen gehaald maar bijvoorbeeld dat verhaal met van der vaart, ik snap best dat je als financieel verantwoordelijk orgaan dan meer zekerheid wilt over potentiële aankopen.

    Of je nou in een keer 20 mil uit geeft of 5x 4 miljoen dat maakt niet uit maar als je de bedragen van de aankopen van vorig jaar bij elkaar op telt dan os het veel geld voor wat het tot nu toe heeft opgeleverd.

      1. Ajax nr 1

        Haha hier ben je weer dubbel 58. Is Marc nu je vriendje niet meer hij deed alles nog zo goed. Haha begin je geheugen verlies nu ook al. Pfff

        1. AjaxBarcelona

          Je hoeft het niet mer iedereen eens te zijn, daar zit een verschil. Ik heb het volste vertrouwen in Marc maar ook hij is een mens en mag net als iedereen fouten maken (in mijn/onze) ogen. Maar daarmee zeik en brand ik hem niet tot op de grond toe af zoals velen hier. Van mij mag hij blijven. Het is voor hem ook een lang leerproces, niks mis mee. Dus Marc is nog steeds “mijn vriendje”. Pietprecies zet heel helder een paar feiten op een normale manier op een rijtje, chapeau daarvoor.

    1. Litmanen

      Als je ziet wat Ajax de afgelopen vijf jaar heeft binnengekregen aan winst op transfers dan mag niemand klagen. En dat doet ook niemand, behalve Jonk, want die kan zijn a junioren niet kwijt volgend seizoen.
      Daar is dit hele feest aan te danken.

      1. -buitenkantje rechts-

        Gaat verder dan alleen Jonk die zijn spelers niet ‘kwijt kan’.. Gaat over afgesproken beleid dat met voeten wordt getreden.. Dan moet er of opgetreden worden..of je moet het beleid veranderen.. Kijk even naar een paar aankopen van de afgelopen seizoenen..Sana..Hoesen..vd Hoorn..Zimmling.. Duarte.. Sinkgraven .. Zivkovic.. Allen omstreden of zonder toegevoegde waarde.. Berokkenen eigenlijk meer schade dan nut aangezien ze getalenteerde eigen jeugd hinderen in hun ontwikkeling..

  17. Slingertje.

    Overmars belemmert zichzelf door zijn lakse optreden tijdens de transfer onderhandelingen want hij blijft maar mierenneuken over de prijs ipv een knoop door te hakken en daardoor grijpt Ajax vaak naast goede spelers.

  18. Litmanen

    Alles wat jouw god bekritiseert moet neergemaaid worden. De informatie is duidelijk en wordt steeds uit verschillende hoeken aangedragen. Volgens jou en je vrienden liegen de Volkskrant , de telegraaf, de VI, het AD etc. Maar het komt er steeds op neer dat wat ik schrijf gewoon waar is.
    Eerst wordt Overmars afgemaakt als iemand die op zijn geld zit en nu vinden jullie het prima dat hij elk dubbeltje bij Johan moet verantwoorden.

      1. AjaxBarcelona

        Vertel Litmanen/Ajax 1 Wie is mijn God? Ik geef simpelweg mijn mening m.b.t. bedrijfsvoering vanuit mijn kennis. Als je dat niet bevalt of als je het gewoon niet kan volgen, prima. Ik zeg nergens de waarheid in pacht te hebben, jij wel. Ik heb nog nooit iemand van Ajax afgemaakt, velen anderen hier wel. So what’s your problem.

        1. Ajax nr 1

          Ik heb niet gezegt dat jij een god heb AjaxBarcelona. Ik geloof dat jij denkt dat jij god bent.

          1. Ajax nr 1

            Nog iets AjaxBarcelona jij heb niet in het bedrijfsleven gewerkt dus. Je mag niet liegen Pinokkio.

          2. Ajax nr 1

            Ik heb er maar 1 hoor wees niet bang. Ik vind als je meerdere nicks heb erg zielig om je dan te verschuilen achter een andere naam. Triest zelfs

          3. AjaxBarcelona

            Ik niet in het bedrijfsleven gewerkt? Wist niet dat jij meer weet van mijn leven dan ikzelf. Jou glazen bol veroont in ieder geval foutjes jongen.

          4. AjaxBarcelona

            Ok dat ik God ben kan ik mee leven 🙂 V.w.b. politieagentje: een mens heeft wel eens meer dan één beroep in het werkzame leven.

          5. AjaxBarcelona

            De reden van meerdere nicks wil je maar niet begrijpen. Wel jammer. Mijn ervaring is dat wanneer ik iets uitleg ik toch meestal als reactie krijg: dank, het is helder. Maar ja, niet bij iedereen dus. Kan gebeuren.

  19. Geenemotie

    Johan en Ling opzouten. Maken alles kapot. Gaat niet over visie, maar macht. Snap niet dat Ajax zoveel slikt van een adviseur die maar wat roept. Slecht voor Ajax en goed voor PSV en cs.

        1. -buitenkantje rechts-

          Pffff…als jullie samen nou eens een biertje gaan drinken.. 😉

  20. ajacied078

    als ze eerst eens stoppen met al dat huren en verhuren. alles wat te slecht is weg. en jeugd die een top seizoen gedraaid hebben in passen. daarna kijken op welke plekken je ervaring wil hebben voor de balans in je selectie. heitinga gaat echt geen 50 wedstrijden spelen dit seizoen. die moet die gastjes sturen die om hem heen aan het leren zijn om zich als een echte prof te gedragen. helaas was dat er vorig seizoen maar 1 klaassen

    1. AjaxBarcelona

      50 wedstrijden? 34 competitie 6 beker 6 vriendschappelijk. Yes we halen de CL finale. Joepie

  21. Litmanen

    Je lijkt me niet dom, irritant wel, maar niet dom. Dan weet je dat in elk normaal bedrijf een RVC niets te melden heeft. Een paar duizend miljonairs hebben tig commissariaten in Nederland. Die schuiven bij al die bedrijven eens in de zoveel weken aan en krijgen daar dan weer een vermogen voor.

    En ineens, zomaar heeft commissaris Van Duijvenbode, verrader van het eerste uur, te melden dat hij voor het contract van Heitinga gaat liggen. Want hij is immers al 31! Bijna bejaard! Dat kan echt niet, twee jaar!
    Lik m’n togus. Als nou niemand door heeft dat kaka Theo spreekpop van Johan is geworden dan krijgt ook niemand het meer door.

    Iedereen doet of 31 jaar bejaard is maar dat geldt echt alleen voor de selectie van Ajax. Ga de grote elftallen van de wereld even na en je zal zien dat de gemiddelde leeftijd 27 is.

    Waarom in Godsnaam mag Marc geen speler van 31 met emmers vol ervaring contracteren voor zijn superjonge selectie?
    Juist omdat Jonk dat niet wil. En dan zijn we weer rond waar ik begon, het jongetje Jonk, favoriet van JC, heeft geklikt en de hele club moet naar de kloten.

  22. John wijnen

    de rvc zijn gewoon onnozele mensen zij denken alleen maar aan geld koop toch een paar goeie spelers zonder een paar goeie spelers gaat het nieuwe seizoen gelijk weer mis

  23. Iamsterdam2015

    Ik denk dat je Frank niet tegen moet werken als raad want dan heeft hij en vele met hem die hem steunen (bergkamp) de koffertjes zo gepakt!! Dat een spits en verdediger van 60miljoen ondenkbaar is begrijp ik maar kom op zeg!!!

Comments are closed.