Muric: ‘Ik praat een beetje met Frank de Boer over mijn toekomst bij de club’

0523copa5_muric

De loopbaan van Robert Muric in Amsterdam begon vorig seizoen niet helemaal vlekkeloos in verband met problemen rond zijn transfer maar de negentienjarige Kroaat is van plan om alles te geven om zijn debuut te maken in het eerste.

 

De aanvaller had voor zijn komst naar Ajax zeven maanden niet gevoetbald en heeft wedstrijdritme nodig. Hij is bereid om op diverse posities te spelen als dat nodig is. Robert heeft ook regelmatig contact met Frank de Boer over zijn toekomst bij Ajax en hoewel dat in verband met zijn taalbarrière wat stroef gaat, is hij er positief over.

Het contract van Muric loopt in 2018 af dus is er nog tijd genoeg om de hoofdtrainer te laten zien dat hij een toegevoegde waarde voor het team is. ‘Ik had vorig seizoen drie doelpunten en vier assists in de Jupiler League, maar ik wil meer wedstrijden spelen, meer goals maken en meer assists leveren, altijd. Ik werk hard om me in de kijker te spelen bij het eerste elftal en ga alles geven om mijn debuut te maken. Ik kan overal spelen. Linksbuiten, rechtsbuiten of in het centrum. Het maakt me niet uit, ik wil gewoon spelen.’ weet hij Voetbal.com te melden.

 

Related posts

18 Comments

    1. AFC Ajax in mijn hard

      Hij is een goede degelijke buitenspeler die het wel gaat reden bij Ajax alleen wel een jaartje verhuur aan Heerenveen ofzo maar hij komt er wel

      1. woody79

        we zijn geen verhuurbedrijf. ik zeg gewoon een keer erin. je kunt altijd wisselen

        1. Ajax nr 1

          Ajax is een bedrijf. Als je je personeel niet gebruikt verhuur of verkoop je ze. Anders kost het geld en dat willen we niet toch.

  1. Litmanen

    Ik weet niet of het al gebeurt, maar het in elk geval handig als hij Engels, Duits of Nederlands leert. Ook elders zal hij moeten communiceren?

  2. Madmike

    Mooi om te lezen dat hij wil voetballen. Een goede instelling waar sommige nog wat van kunnen leren.

  3. Sonsee

    Aan z’n instelling ligt het niet, laten we hopen dat hij echt een toegevoegde waarde wordt dan kunnen we nog genoeg plezier van deze jonge jongen beleven. En z’n discipline daar kunnen verschijnende Nederlandse talenten van leren, vind namelijk dat je dankbaar mag zijn dat je de kans krijgt aangezien er genoeg talenten staan te trappelen om in het eerste te kunnen en mogen spelen

  4. Ajax nr 1

    Dit is een jongen die graag wil en kan voetballen. Maar is hij goed genoeg voor Ajax 1. Na zoveel moeite voor hem gedaan te hebben had hij nu na een jaar al niet verder moeten zijn. Ik heb zo mijn twijfels. Verhuur hem en kijk het nog een jaartje met hem aan. Laat de staf een beslissing nemen.

  5. SPHAFCA

    Verschillende keren zien spelen, heeft al aardig indruk op me gemaakt. Hopen dat hij snel echt doorbreekt en belangrijk voor ons kan zijn

  6. BobbyHaarms

    Nou Muric, even die Kishna een trap tegen z’n bilnaad geven om hem uit z’n winterslaap te halen en ALLEBEI vlammen komend seizoen!

    1. AjaxBarcelona

      Dat zie je meedtal pas later. 21-22 jaar. Eerst talent onderkennen dan er een topper van maken

Comments are closed.