‘Ajax, psv en AZ op tribune voor Zweeds duo Claesson en Zeneli’

0607Victor_Claesson

Volgens het Zweedse Expressen zaten scouts van Ajax, psv en AZ zondag op de tribune bij het Zweedse Elfsborg voor middenvelder Victor Claesson Foto boven) en rechtsbuiten Arber Zeneli (foto beneden). De 23-jarige Claesson bewees zichzelf een goede dienst, door een prachtige goal te maken in de 5-1 overwinning op Gefle. De middenvelder zag dat de keeper iets te ver voor zijn doel stond en scoorde met een fraaie lob. Voor Claesson betekende dit zijn zesde competitietreffer van het seizoen. De 20-jarige Zeneli, die zondag niet wist te scoren was tot dusverre ook al goed voor vijf doelpunten.

“Het is leuk dat ik word gevolgd, maar het is niet iets waar ik nu mee bezig ben”, aldus Zeneli. “Als het seizoen stil ligt kunnen we erover praten, maar ik ben nu alleen maar bezig met Elfsborg.” Het seizoen in Zweden loopt tot eind oktober.

0607Arber_Zeneli

Arber Zeneli

Bron: Expressen.se

Related posts

26 Comments

  1. Ajax645

    Mooi dat er veel wordt gevolgd maar het zijn weer een aanvaller en een middenvelder we zijn verdedigers nodig. Vooral middenvelders hebben we zat nu.

    1. AFCA my World

      Mee eens er kunnen maar 3 (4) middenvelders opgesteld worden,dus Echte verdediger (s) welkom, en misschien nog een Echte spits ?

      1. Ajax645

        Mee eens er moet een echte verdediger naast Veldman komen en natuurlijk iemand op de plek van boilesen. Een spits die er minimaal 20 inlegt is ook zeker welkom

    2. PvL020

      Verdedigen begint bij de aanval ;). Maar je hebt gelijk achterin moet er een impuls komen

  2. Dappere strijder

    idd er gaan zeker een hoop middenvelders weg bij ons Ajax?? verdediger iets man!!

  3. FrankiC

    23 jaar?? Kan meteen door naar een veteranenteam van Ajax. Als het dan toch over de houdbaarheidsdatum mag zijn: eerst Ron Beton halen.

    1. toon61

      Onze club haalt bijna niemand ,ze praten en doen allemaal en er komt niks van terecht ,ik heb heimwee naar de goede tijd ,met goede voetballers ,nu is het niet veel .

    2. f-side64

      pleur jij toch eens op met je
      Ron Vlaar halen om wel 3 redene 1 is fucking lelijk 2 ex kakkerlak 3 aston villa ontsnapte maar net aan nacompititie/degradatie.

      1. FrankiC

        Fijne argumenten. Beste Nederlander op WK, top 3 verdediger op WK. Maar als jij knappe jongens belangrijker vindt, dan kun je beter bij het ijsdansen
        gaan scouten.

        1. f-side64

          Ja en als hij toen zo goed was waarom speelt hij dan niet bij een top 5 club in Engeland maar bij a.villa

          1. FrankiC

            Ja 64, dat is een goeie (en klinkt al normaler) want ik heb me ook afgevraagd waarom interesse van (nog) grotere clubs niet concreet werd. Ik ga in dit geval van eigen waarneming uit. Als we eens geld willen uitgeven (aflopend contract, dus aan salaris) dan lijkt me dit verantwoord.

  4. Valentino

    Beide lekker naar AZ laten gaan en als ze inderdaad bevallen ze daar oppikken als dat nodig is.

  5. Zlatan

    We hebben heel hard verdedigers nodig , en niet alleen op de doelman rekenen , die krijgt de schuld , dat is erg dom

  6. SPHAFCA

    Mooizo, 2 ervaren krachten 🙂
    Overmars rot alsjeblieft op naar Go Ahead Eagles

  7. Nummer 12

    Word er echt enorm triest van !
    Al dat onzinnige kutnieuws. Heb mijn seizoenkaart weer verlengd, en ja hoor weer besodemietert !!!

  8. Geroldkohlen

    een slager is nodig voor achterin en een goede linksback, en een spits die er 20 tot 25 inschiet! in het begin werd er gezegd dat ze met cardozo bezig waren , daar hoor ik niks meer over, of was dat weer een bericht om ons weer zoet te houden! !!

    1. lezerG

      Cardozo, Ødegaard, Van Der Vaart, Eto’o, ga maar door. Eindeloze rij van roddels. Ajax moet gewoon met eigen jeugd spelen! Zo was het en de teams die grote successen behaalden waren ook zo.

      1. f-side64

        dat werkt ook niet lezer G met alleen de jeugd dat bleek afgelopen seizoen wel

Comments are closed.