Cruijff verwacht snel actie bij Ajax: ‘Iedereen heeft zijn zegje mogen doen’

0523cruijffcopa

Johan Cruijff verbleef afgelopen week in Amsterdam waar hij de Copa Amsterdam bezocht en natuurlijk ook Ajax waar nogal wat onvrede heerst binnen het technisch hart waarbij met name Wim Jonk zich in bepaalde zaken slecht kan vinden. Na diverse gesprekken is Cruijff overtuigd dat het bij Ajax weer over voetbal gaat. ‘Iedereen heeft zijn zegje mogen doen en de boel is in beweging gezet. Ik verwacht dat er nu snel gehandeld gaat worden en dat wij met elkaar weer gaan praten over mooi voetbal, zoals dat bij Ajax hoort’.

Bron: De Telegraaf

Related posts

37 Comments

    1. Blowke

      Ze kunnen praten tot ze een ons wegen. Feit is gewoon dat ze de selectie flink moeten versterken

      1. FdB=Ajax

        Niet met je eens. Het voetbal moet juist beter, iedereen speelt zwaar onder zijn kunnen

        1. Blowke

          Maar Frank blijft, dus daar gaan we ‘helaas’ geen grote verschillen in zien. Meer concurrentie op bepaalde posities kan er wel voor zorgen dat spelers beter gaan presteren

          1. FdB=Ajax

            Frank is een jonge trainer die zijn aanpak kan veranderen. Het is niet voor niks dat hij nu nadenkt over een strategie met de punt naar voren.

          2. PvL020

            Het zat er gewoon niet in dit jaar, dat kan. Hoe slecht het ook was (en daar kom je wel voor, het spel), hebben we wel meer punten gehaald

      2. dickst14

        cillisen dijks heitinga veldman tete sinkgraven gudelji klaassen al ghazi millik fischer. alleen heitinga nog halen dus en het lijkt mij een mooi elftal.

  1. Litmanen

    Tjonge, toch wel makkelijk. Een verlosser met een toverstokje.
    Gaan we nu dan eindelijk fatsoenlijk voetbal krijgen of is Frank de Boer nog niet betoverd?

    1. AFCA my World

      Met gudelj hebben we alvast wat power en vechtlust, nu de rest nog !

      1. Velibor

        Ja en achterin een paar bijtertjes,maakt me niet uit of ze ervaring hebben of zogenaamd Ajax waardig zijn want middenveld ,aanval en keeper is dat wel vind ik dus het liefst een paar Ajax onwaardige gangsters achterin gewoon om ballen te tonen en niet van die madeliefjes plukkers!!

        1. fantommie2

          Naja… Middenveld is ajax waardig. Maar ik vind het gebrek aan doelpunten toch een groter probleem dan onze verdediging

    2. Ajax nr 1

      Nou zeg dat wel “verlosser met een toverstokje” stelletje kleine kinderen lekker volwassen hoor en dat is het hart van AJAX. Het zal wat worden als de verlosser met zijn toverstokjen er niet meer is.

  2. Slingertje.

    Dus nu kunnen ze zich allemaal eens als volwassenen gaan gedragen en alleen in het belang van Ajax gaan denken en niet aan zichzelf.

  3. lezerG

    ‘Iedereen heeft zijn zegje mogen doen en de boel is in beweging gezet. Ik verwacht dat er nu snel gehandeld gaat worden’ zegt Johan Himself. Ok. Als je het verwacht betekent het nog niet dàt het gebeurt en al helemaal wat en hoe. Een paar spectaculaire aankopen en weg met dat tikkie breed voetbal. Zou hij dat bedoelen?

  4. Geenemotie

    Mooi voetbal en resultaten. Dus ook ervaring is belangrijk en die vind je niet in, het woord zegt het eigenlijk al, in de jeugd.

  5. -buitenkantje rechts-

    Cruijff is de enige met het gezag om mensen tot de orde te roepen en te overtuigen van zijn gelijk.. Hij stapt over persoonlijke belangen en verschillen heen en praat alleen over de hoofdzaak.. Namelijk goed voetbal!

    1. Litmanen

      Youp van ’t Hek had het over “snurkvoetbal” waar hij nu al een paar jaar naar kijkt. Als Cruijff zoveel invloed zou hebben dan vraag ik me af waarom hij ons niet eerder “verlost” heeft.

  6. Ajax nr 1

    Ik hoop dat meneer Cruijf kan lullen als Brugman en de rest de RVC kan overtuigen want anders wordt het weer prut volgend seizoen.

Comments are closed.