Telegraaf: ‘Dijks keert terug bij Ajax’

0520veltman_dijks

Mitchell Dijks keert terug bij Ajax en tekent een driejarig contract wat hem opnieuw Ajacied maakt, zo weet De Telegraaf via Mike Verweij te melden. Dijks komt over van Willem II waar hij een zeer sterk seizoen speelde en de belangstelling trok van Celtic, feyenoord en zijn grote liefde Ajax.

De terugkeer van Dijks is opmerkelijk te noemen want vorig seizoen mocht Dijks, nadat hij de voorbereiding had meegemaakt, plotsklaps vertrekken van Frank de Boer en vertrok hij naar Willem II waar hij een sterk seizoen speelde. Dijks genoot ook de interesse van feyenoord en heeft daarbij een gesprek gehad met Martin van Geel. Tijdens de twee gesprekken met onder andere Frank de Boer was het voor Dijks duidelijk en keert hij terug naar Ajax waar hij een driejarig contract zal ondertekenen.

Bron: Twitter

Related posts

45 Comments

  1. lezerG

    1,2 miljoen min 50% is 6 ton is een aardige vergoeding voor een jaar stage op locatie

    1. AFCA my World

      Waarschijnlijk met gesloten beurzen, omdat de Sa weleens naar WlI zou kunnen vertrekken,van Dijk zal zeker niet komen die staat in de belangstelling van Engelse clubs,Nigel zou geweldig zijn, Johnny is passe die zit overal alleen maar op de bank of tribune omdat hij het niveau niet meer aan kan !

    1. FdB=Ajax

      Waarom proberen ze Dijks niet links centraal achterin? Lijkt me een mooi duo met Veltman!

  2. afcajax14

    Hij is niet de ideale back, hij is houterig, maar bij willem II maakte het niks uit. Nu maar hopen dat die het niveau aankan. Hij is zeker een goede back maar bij ajax verwachten ze meer van een back dan een bal afpakken hoop dat die de verwachtingen waar gaat maken. Nu moet ajax nog berghuis halen voor de aanval een ervaren spits erbij en een ervaren centrale verdediger en ik zeg kampioenschap we komen er weer aan!!!!!

  3. Ramon1

    Ik
    Zie het anders nu is tenminste wel iemand die een bal afpakt en lengte en iemand die sterk is bij standaardsituaties natuurlijk alleen maar beter, boilesen was een talent maar helaas dijks gaat echt beterbeirftjb

  4. Litmanen

    Dijks is echt geen toptalent, maar wel iemand die een hele goede wedstrijdmentaliteit heeft. Zal blijven gaan, ook al zit het tegen. Bij Boilesen kreeg je de indruk na een mislukte actie dat OF zijn medespelers de schuld hadden OF hij bijna moest huilen.
    Dijks is niet de grootste aankoop uit de geschiedenis, maar wel een heel nuttige!

  5. Litmanen

    Ik ben blij ! Als die K… App nou ook nog eens normaal gaat werken….

  6. Remco425

    Het staat nog steeds allemaal in toekomstige tijd geschreven. Niets nieuws dus. Meld maar pas weer zodra hij daadwerkelijk heeft getekend. Pas dan kunnen we hem welkom heten.

  7. Nummer 12

    Dijks top, en welkom terug.
    Maar zit toch echt op t echte werk te wachten!
    Een top spits en -verdediger met routine. Verras ons supporters maar eens…..

  8. VAK410THEBEST

    ik dacht dat boilesen zo goed was, de perfecte aanvoerder… waarom halen ze dijks dan? of was boilesen aanvoerder om de transferwaarde omhaag te krikken? iig blij dat dijks terug is, welkom terug!!

  9. sammie

    Eerst verhuurde ze hem toen wouden ze hem terug toen verkochte ze hem en nu Willen ze hem weer terug voor de dubbele prijs dit is slecht gedaan Marc. ze willen hem terug alleen omdat die kakkerlakken hem wou

  10. -buitenkantje rechts-

    Prima en nuttige aankoop.. Alle waardering voor Dijks..Blijft natuurlijk vreemd dat je eerst mag vertrekken en een half jaar later voor 600.000,- terug wordt gehaald.

Comments are closed.