There are no ads, please add some


Operatie Van Bruggen aan scheurtje in meniscus geslaagd

0528damian_van_bruggen

Damian van Bruggen is woensdag succesvol geopereerd aan een scheurtje in de buitenmeniscus van zijn rechterknie, zo laat Ajax via de officiële website weten. De verdediger van Jong Ajax liep de blessure begin deze maand op tijdens het competitieduel tegen NEC Nijmegen.

,,Ik overstrekte mijn knie op het moment dat ik een zetje kreeg, daardoor raakte ik uit balans. Een ongelukkig moment maar ik kon toch gewoon door”, aldus de international van Oranje onder 19. Van Bruggen speelde de wedstrijd tegen de kampioen van de Jupiler League nog wel uit. “Na de wedstrijd merkte ik pas dat het niet helemaal goed zat. Ik ben blij dat de operatie geslaagd is en nu ga ik keihard werken om zo spoedig mogelijk weer wedstrijdfit te worden. En daarna is het zaak om fit te blijven”. Aanstaande maandag start Van Bruggen op sportpark de Toekomst zijn revalidatieperiode van tenminste vier tot acht weken.

Bron: Ajax.nl

Gerelateerde posts

25 reacties

 1. Mooi

  Sterkte met je herstel ga niet meer doen wat je mag doen want,je bent wel met je toekomst bezig.

 2. Corr

  Operatie geslaagd nu nog ff rusten en opmaken voor een leerzaam jaar! Succes en beterschap

  1. woody79

   oeps i did it again. ik heb er geen last van. de app flikkert mij er alleen af en toe uit de vorige dagen. maar niet vandaag

 3. Bartjepay

  Als het goed gaat dan kan hij over een paar jaar een belangrijke schakel in de verdediging van Ajax 1 zijn

 4. woody79

  lekker in de 2e bundsliga rafffie. had je maar beter je best moeten doen

Reageren is niet mogelijk.