‘Naast Trencin jaagt ook Willem II op handtekening De Sa’

1007desa

Lesley de Sa speelde het afgelopen jaar op huurbasis bij Go Ahead Eagles en heeft inmiddels van Ajax te horen gekregen dat hij mag uitzien naar een andere club. Het contract van De Sa loopt nog door tot de zomer van 2016 waardoor Ajax nog een transfersom kan vragen bij een transfer van de buitenspeler.

Nadat het nieuws naar buiten kwam was er al snel interesse vanuit Slowakije waar AS Trencin, de ploeg van Tscheu la Ling, wel wat ziet in de diensten van De Sa. Zaakwaarnemer Mustapha Nakhli laat weten dat Trencin in dat geval de concurrentie zal moeten aangaan met Willem II. De Tilburgers zijn zeer geïnteresseerd in de diensten van De Sa. Inmiddels gaan er geruchten dat een transfer van De Sa in verband zou kunnen staan met de terugkeer van Mitchell Dijks naar Ajax. Na twee uitvoerige gesprekken tussen Dijks en Ajax wacht die transfer nog steeds op groen licht.

Bron: Twitter

Related posts

16 Comments

  1. Joeguh9

    Mooie club voor De Sa! Als je de keus tussen AS Trencin hebt en Willem II en je wilt een carrière bij bekendere clubs teken je in Tilburg toch?

    1. CaptainFlamingo

      Bekendere clubs? AS Trencin speelt voorronde Champions League dus een grotere kans dat zijn talent daar eerder wordt opgepikt. We moeten niet vergeten dat de eredivisie door andere competities steeds minder van waarde wordt geschat.

    2. Mokumertje020

      En daarmee bedankt ajax willem 2 voor dijks kan hij toch voor minder weg

  2. Ajax nr 1

    Ik denk dat De Sa beter naar LING kan gaan. LING is aan het bouwen aan daar past De Sa prima in. Nieuwe omgeving nieuwe mensen goed voor zijn ontwikkeling. Succes met je keuze jongen.

  3. Joeguh9

    Ja omdat de kampioen van Slowakije nou eenmaal VCL speelt. Niet omdat Trencin een topclub is. Maar ik ga ervan uit dat hij niet in Slowakije wil blijven hangen…vanuit Willem II is een middenmoter in Duitsland of Engeland ofzo nog mogelijk…

  4. Bartjepay

    Hij kan beter naar Willem II gaan, want Ondaan ligt tot de kerst er uit

  5. Bartjepay

    Beter naar Willem II want Ondaan ligt er tot kerst er uit dat is gunstig voor de Sa

  6. Jort

    Verkopen aan trencin, kunnen wij binnenkort ook goede spelers van hun ontvangen, zoals moses. Slechte zet van ajax om moses niet aan te trekken

Comments are closed.