Zaakwaarnemer vd Vaart: ‘De deur zit wat ons betreft niet definitief in het slot’

0405vandervaart

Misschien is er toch nog een mogelijkheid dat Rafael van der Vaart terugkeert bij Ajax. Voetbal International wist eerder vandaag te melden dat Van der Vaart Ajax afgezegd zou hebben. Zaakwaarnemer Robert Geerlings gaf tegenover VI namelijk aan dat Van der Vaart er nog niet uit is, maar dat Ajax lang genoeg had gewacht en dat men daarom te kennen had gegeven, dat Van der Vaart niet terug zou komen.

De Telegraaf sprak vervolgens eveneens met Geerlings en in dat onderhoud nuanceerde die de uitspraken. Een definitief ‘nee’ is er niet gegeven, zo blijkt nu. “maar de afspraak was om afgelopen zondag na de beslissing in de Bundesliga de knoop door te hakken over Ajax. Dit kan nu niet, omdat Hamburger SV nog uitkomt in de play-offs voor promotie/degradatie”, verduidelijkt Geerlings.

Hij herhaalt dat Van der Vaart er begrip voor heeft, mocht Ajax nu besluiten door te schakelen. “Maar de deur zit wat ons betreft niet definitief in het slot”, voegt hij er nadrukkelijk aan toe. Het is nu dus de vraag of Ajax bereid is langer te wachten op de 32-jarige middenvelder, of dat het vindt dat het hem genoeg tijd heeft gegeven. In dat laatste geval zal de club verder gaan kijken.

Bron: De Telegraaf

Related posts

46 Comments

    1. De Ajacied

      Als hij de deur nu niet opent staat hij voor altijd aan de gesloten deur 🙂

    2. lezerG

      De volgende in de rij: Ødegaard, Eto’o, Van De Vaart, De Jong. Who’s next? Denk aan 1995 en kies voor de eigen jeugd!

      1. Remco425

        Toen werd ook Rijkaard teruggehaald en werden Overmars, Finidi, Kanu, Bogarde, Van de Brom, Van Vossen etc aangetrokken.

      2. afcabass

        De Jong staat onterecht in jouw rijtje. Hij wil terug, maar liever eerst nog paar jaar op topniveau door, wat hij ivm vdv nog zeker kan

    3. dickst14

      nee inderdaad. anders had hij allang ja gezegd. denk dat ie eerst gaat kijken waar ie het meest kan verdienen en als dat allemaal niets wordt wil ie pas naar ajax

  1. Ajax nr 1

    Nee de deur staat nu nog op een heeeeeel klein kiertje. Nou gooi hem maar dicht want de lol is eraf.

  2. Maikvz

    Weg met dit soort “clubmensen”, zou die Swart dat nou ook niet zien, of krijgt hij een percentage?

    1. arjan89

      Sowieso, dit afkappen nu.
      we zijn geen 3de of zelfs 4de keus, eens ajacied altyd ajacied.
      Dus of je nu van het bestuur bent of zoals wij in hart en nieren ajacied, dit moet je niet willen en allemaal helemaal niet pikken!
      Koop liever dan andere spelers zoals bijv. een Ziyech, die kan ons meer vooruit helpen dan vd vaart dat nog kan.

      1. Remco425

        Hij heeft nog geen keus gemaakt, dus kan je ook niet spreken over 3e of 4e keus. We kunnen in elk geval niet op hem blijven wachten, maar dat begrijpen ze ook, daarom heeft zijn zaakwaarnemer dit aangegeven. Mocht Ajax over een paar weken nog steeds niemand hebben, mag hij van mij nog steeds komen, maar anders, helaas, maar dan is het ook definitief over. Nu of nooit. En Ziyech hebben we niet. nodig. Zulke onervaren jeugdige spelers hebben we genoeg.

  3. maatje68

    wat een gelul. Kom je nu wel of blijf je voor altijd weg? Die zaakwaarnemer is ook geen zuivere koffie

  4. Maikvz

    Misschien moet Ajax eens stoppen met het luisteren naar die zogenaamde stoffige clubiconen. De mensen dier er nu zitten zijn kundig zat, en zeggen onderbouwde dingen.
    Al die clubvrienden, kappen ermee!

    1. Moosie

      603 wedstrijden voor AJAX 228 Doelpunten
      Landskampioen 1957, 1960, 1966, 1967, 1968, 1970, 1972, 1973
      Nederlandse Beker 1961, 1967, 1970, 1971, 1972
      Europacup I 1971, 1972, 1973
      Europese Supercup 1972, 1973
      Wereldbeker 1972

      En dan durf jij zo iemand een stoffig clubicoon te noemen je mot je de ogen uit je kop schamen jij.
      Als er nou 1 man is met een rood wit hart is het onze Sjakie wel.

  5. AFCAoostNL

    Lijkt wel een soap onderhand, als ze niet degraderen blijft hij daar ofzo?

  6. fantommie2

    Gemengde gevoelens. Aan de ene kant zou je willen dat hij om Ajax staat te springen. Aan de andere kant, beetje realistisch zijn mag ook. Daarnaast heeft ajax geen tweede keus achter de hand met ervaring en kwaliteit. Bovendien, je kan het hem toch niet kwalijk nemen dat hij gewoon vol wil focussen op zijn huidige club tot hun seizoen voorbij is? Ik hoop dat hij gewoon alsnog komt

  7. Ajax69

    Gooi de deur maar dicht, en koop er 1 die wel graag bij de beste club wil voetballen

  8. Valentino

    Voor ons zit hij nu muurvast op slot. Het nu gewoon niet meer als er helemaal niks komt dan maar Ajax. Ultimatum is gesteld en verlopen, einde verhaal nu ook.

  9. Geenemotie

    Niet mee in zee gaan. Wil niet echt en ziet Ajax als achterdeurtje. Daar heb je niets aan. Hij moet echt willen en er voor willen gaan. Dat is niet het geval. Over en sluiten.

  10. ZwarteRotterdamseAjacied

    Wat mij betreft is de deur op slot, sleutel weg en nooit meer terug. Doeiiii!

  11. Geroldkohlen

    iedereen moet elke topic over vdv gewoon keihard boycotten! word nu teveel aandacht aan besteed terwijl hij deze aandacht totaal niet verdient!!!! gewoon weg ermee en deur voorgoed op slot voor raffie!!

  12. Jackson

    Vergeet die man toch, zo’n ouwe kan tog nie meer op de hoogste niveau presteren. #te oud, #blessure gevoelig en gaat alleen maar voor de centen. Dus ‘Afschrijven die hap’

  13. Litmanen

    Wat een geweldige fans hierboven. De ene nog grover en asocialer dan de ander. vdVaart heeft fantastische wedstrijden voor Ajax gespeeld!
    En als hij alsnog komt dan mogen we God op onze knietjes bedanken dat zo’n groot speler voor zo weinig geld bij Ajax wil terugkomen om de jeugd de weg omhoog te wijzen.
    Want 2 miljoen is weinig voor zo’n voetballer.

    1. Valentino

      Als je in de vorm waarin van der Vaart nu verkeert en al jaren verkeer nog wil wachten op een beter aanbod, terwijl Ajax een tweejarig contract heeft liggen (zelfs aan de eis van VdV is voldaan door een cotract met 1 jaar te verhogen) en je dan nog niet wil heb je bij Ajax ook niks meer te zoeken. Dan ben je gewoon arrogant en heb je een bord voor je kop. Van der Vaart mag Ajax op zijn blote knieen danken dat ze zover voor hem wilde gaan. Meneer moet gewoon niet denken dat Ajax wel lekker wacht en als er dan eind augustus niemand komt dat hij dan alsnog voor Ajax kan kiezen.

      1. Litmanen

        Ook jij Valentino begrijpt het niet. Er zijn afspraken gemaakt tussen beide partijen en vdVaart kan door die nacompetitie die afspraken niet nakomen. Lees de krant, Ajax heeft alle begrip maar gaat verder zoeken. Als Ajax over twee weken niets heeft komen ze terug bij vdVaart.
        Snap niet waarom vdVaart zo afgeslacht moet worden. Kluivert is een echte ex-misdadiger met een strafblad ( kan nooit meer een bewijs van goed gedrag overleggen ) en die zou door een groep zoals bovenstaande “fans” als een held worden binnengehaald.

        1. Geroldkohlen

          kluivert heeft ons wel kampioen van europa gemaakt en geweldig gepresteerd in oranje wat heeft vdv ons gebracht dan! niet te vergelijken!!

        2. Moosie

          Kluivert kan wel gewoon een bewijs van goed gedrag krijgen en is geen misdadiger heeft alleen 1 veroordeling van de wegen-verkeerswet ,Hij heeft geen moord met voorbedachte rade gepleegd hij reed te hard en toen reed hij op iemand die dacht dat je op de van Woustraat kan keren.Overdrijven is ook een vak.

  14. da mike

    het zou niet stijlvol zijn om Ajax een toezegging te doen terwijl je met HSV tegen degradatie bent aan het vechten

  15. Litmanen

    VdVaart heeft minstens zo goed gespeeld voor Oranje als Patrick K. Maar vdVaart heeft geen strafblad. In die europacupfinale heeft K. Idd gescoord. Verder was zijn inbreng in dat elftal minimaal. Spelers als Rijkaard, Blind en Litmanen droegen dat elftal.
    Verder hebben velen een slecht geheugen. K. Was absoluut niet populair in zijn tijd bij Ajax en werd vaak uitgefloten en gewisseld. Iedereen was blij dat hij vertrok en met het geld wat hij nog opbracht. En hoe succesvol was zijn carrière na Ajax?
    Laat vd Vaart maar komen en laat Patrick K. maar bondscoach blijven van een bananenrepubliek.

Comments are closed.