Ajax heeft zich nog niet gemeld voor Dijks; 50% regel uit dank geschrapt

0520Mitchell_Dijks

De terugkeer van Mitchell Dijks naar Ajax lijkt alleen nog een kwestie van tijd. Diverse bronnen melden dat morgen (dinsdag) de transfer rond zal komen maar dat lijkt vrij snel want Ajax heeft zich nog niet bij Willem II gemeld voor Mitchell Dijks. Zo laat technisch manager Carlos Aalbers weten tegenover het Brabants Dagblad. ‘We hebben tot dusverre alleen een bod op Mitchell ontvangen van een buitenlandse club’, aldus Aalbers.

Volgens de Brabantse krant zijn er al wel enkele details bekend over de transfer. Zo zou Willem II bij de transfer van Dijks naar Ajax niet de contractueel vastgelegde vijftig procent aan Ajax terug hoeven te geven. Zo zou Ajax de Tilburgers willen bedanken voor de groei van de linksback in het afgelopen seizoen.

Bron: Brabants Dagblad

Related posts

19 Comments

    1. De Ajacied

      Komt hopelijk goed
      Maar de 50% regeling zal toch alleen geschrapt zijn als hij naar Ajax gaat he?

  1. afcajax1900

    volgens mij is het ook rond maar als Aalbers dat zegt zal het wel rond zijn is toch altijd zo er word zo vaak gezegd we hebben niks gehoord en dag later heeft iemand getekend

    1. Gudelj

      Ikke niet, ik vind het heel netjes dat Ajax doet. En wat boeit die halve miljoen nou voor zo’n rijke club als Ajax

      1. Remco425

        Een cadeautje van een half miljoen vind ik wel erg veel. Marc Netto is plots veranderd in Sinterklaas! Daarbij, Willem II heeft er zelf toch ook van kunnen profiteren dat hij het zo goed deed?

        1. FdB=Ajax

          Dat is wel zo, maar het zou ook wel weer een slimme actie kunnen zijn. Zo heeft Dijks nog een reden om voor Ajax te kiezen, namelijk omdat Willem II dan meer voor hem krijgt

  2. PvL020

    Nee joh is Pinksteren. Morgen gaan we weer lekker werken en Ajax gaat zich melden bij Willem II. Rustig aan alles is al rond!

  3. Nummer 12

    Zou er ook nog iets verrassends komen. Dijks heel leuk maar ik wil graag nog iets spectaculairs zien; daar is t tijd voor !!!

  4. woody79

    ach vdv komt niet met zn 2 miljoen per jaar. btje kapitaal wegdoen is ook belastingtechnisch weer gunstig

  5. Ramon1

    Ajax wil ze bedanken dat is wel heel erg sportief maar of dat goed is ben ik nog niet over uit m

  6. quadsboy

    Vaag gedoe steeds is wel spannend maar wel vaag als er een speler gaat komen

    1. 58yearsalways4Ajax

      Dijks heeft ook nog wat in de melk te brokkelen hoor. Die heeft al een aanbod op zak.

Comments are closed.