Kluivert: ‘Een terugkeer naar Ajax zou logisch zijn’

justin_kluivert

Patrick Kluivert is momenteel bondscoach van Curaçao en kijkt natuurlijk vandaag ook terug op de historische avond in Wenen waar Ajax in 1995 de Champions League won ten koste van AC Milan. Kluivert scoorde het enige doelpunt voor de club die nog steeds een speciaal plekje in zijn hart heeft.

‘Ajax heeft nog steeds een speciale plek in mijn hart want daar ben ik groot geworden en die avond in Wenen vergeet je natuurlijk nooit meer. Het is jammer dat clubs als Ajax momenteel moeten concurreren met het grote geld waardoor een kwartfinale of finale bijna een onmogelijke opgave is. Echter moet ik wel zeggen dat wij in 1995 ook een jong team hadden en alles klopte dat jaar. Je weet in het voetbal dus nooit hoe een team zich manifesteert’.

Terugkeer naar Ajax
Op de vraag of Kluivert een terugkeer naar Ajax ziet zitten is de spits heel duidelijk. ‘Ajax is mijn club en natuurlijk keer ik daar graag terug. Assistent-trainer of hoofdtrainer worden lijkt mij een logische stap want ik ken de club en de filosofie. Die deur houd ik altijd op een kier en wie weet wat de toekomst nog brengt’.

Bron: Buzzs

Related posts

49 Comments

  1. huub

    Een nummertje trekken en achteraan sluiten in de rij, er veel wachtende voor u, haha. Maar het zou mooi zijn als hij zomaar trainer of assistent trainer wordt van Ajax.

    1. De Ajacied

      Zou mooi zijn als hij de nieuwe assistent van FdB zou worden, ipv Spijkerman

  2. knudde32

    bij ajax geen doodrijders en verkrachters lekker wegblijven die viespeuk

    1. quadsboy

      Niet zo dom reageren knudde32 wat voor kut reactie is dat is gewoon een echte Ajacied hij is altijd welkom

    2. 58yearsalways4Ajax

      Beide zaken zijn onder de rechtbank geweest. Eenmaal gestraft en eenmaal ontslagen van rechtsvervolging. Beide zaken zo’n 20 jaar geleden. Hij krijgt van jou dus levenslang?

      1. Litmanen

        hij heeft die mensen na het ongeluk pas na jaren excuses aangeboden voor dat doodrijden. Pas nadat Wilfried de Jong hem daarop aangepakt had. Zelfs toen loog hij daarover. Ajax heeft deze ex-misdadiger niet nodig. nu niet en nooit niet!!!

  3. Corr

    Momenteel lekker ervaring opdoen als bondscoach, en dan bij Ajax met ervaring slagen..

  4. jojocoolio

    Als trainer van de F 3 lijkt hij me geschikt… Voor de rest niet….

    1. Roughrolf

      Die knudde32 en jojocoolio zijn echte randdebielen die geen echte Ajaxieden zijn en eigenlijk ook niet in dit forum horen, zijn meer 010-kakkerlakken als ik hun reacties lees!!!!!!!!!!!!!

      1. gianni_ajax

        En waarom dan wel? Omdat jojo zegt dat hij Kluivert niet goed genoeg vind voor Ajax1? En ik al die tijd maar denken dat het toegestaan was om een eigen mening te hebben…

  5. -buitenkantje rechts-

    Prachtig! Wat lijkt zijn zoon als 2 druppels water op zijn vader zeg! Is hij ook net zo goed. Mooi te lezen dat hij een Ajaxhart heeft. Wisten we natuurlijk al. Een wereldspits in zijn tijd. Na Cruijff en van Basten een van de beste die we gehad hebben. Als hij op enige wijze zich wil inzetten voor Ajax. Altijd doen!

    1. Remco425

      En na Bergkamp. Dan komt Patje denk ik wel, van de laatste 45 jaar 🙂

  6. FdB=Ajax

    Echt bizar hoe sommige mensen hier reageren op zo’n icoon van onze club. Zo respectloos, dan ben je wat mij betreft geen Ajacied

  7. Remco425

    Kluivert is een van de grootste helden uit de historie van onze club! Terugkomen? Graag dus!

  8. slm020

    Kluivert zou zeker zien meerwaarde zijn als trainer . Bij Twente liepen de spelers met hem weg . Baalde ook dat hij ze contract niet verlengde . Hij loop al een tijdje mee heeft al zat ervaring erbij inmiddels ! Dus welkom voor de toekomst !!

  9. Hika77

    WAt een topper. Met de juiste instelling eerst ervaring opgedaan en nu bijna klaar voor een functie binnen ons aller Ajax.

  10. knudde32

    fan van een moordenaar lekker volk hier leg dat de familie putman maar uit sukkels met tis 20jaar geleden hitler was 70 geleden ook maar op een voetstuk zetten dus gestoorde gasten hier fan van een moordenaar

    1. Remco425

      Hij reed te hard op een weg waar bijna iedereen te hard rijdt. Pure pech dat iemand keerde zonder op te letten. Oftewel, geen moord, maar dood door schuld. Of rij jij soms nooit te hard?

    2. Remco425

      En ga je nou Kluivert met hitler vergelijken? Dan ben je echt de grootste debiel die ik ooit heb meegemaakt! Ze moeten jou opsluiten!

  11. 58yearsalways4Ajax

    Niemand heeft het goed gepraat jongen. Kluivert heeft ervoor voor de rechter gestaan. Hij was toen 19 en nu bijna 40. Hij wordt er ook dagelijks mee geconfronteerd. Dit is geen goed praten maar de wereld gaat door. Die vergelijking die je maakt is trouwens te ziek voor woorden. Daar doe je de fam. Putman ook geen pleIer mee.

    1. Litmanen

      dan vergeten we het sexueel misbruik maar even? als hij niet door Seedorf gematst was had hij een paar jaar mogen zitten.

      1. Remco425

        wees nou even reeel. Een jonge meid, sex met Kluivert. Alle meiden wilden dat wel. Denk je nou echt dat het misbruik was. Een beroemde voetballer is een makkelijke doelwit.

  12. -buitenkantje rechts-

    Begrijp je emotie wel. Ik neem aan dat gezien je reactie je persoonlijk geraakt bent. Maar Kluivert vergelijken Hitler kan echt niet! Ik zou je adviseren eens een bezoek te brengen aan Auschwitz of Bergen Belsen en lees dan je eigen commentaar nog eens. Excuses zijn hier op zijn plaats…

  13. Hika77

    @knudde32 : je doet je naam eer aan. Het scheelt nogal of het er 1 zonder opzet was of 6 miljoen met opzet. Maar gezien je reactie en kortzichtigheid twijfel ik sowieso niet of je een geestelijke beperking hebt.

    1. Litmanen

      ja, de verkrachting was per ongeluk. Dat meisje had nee gezegd, maar ja in Kluivert zijn cultuur is dat een ja?
      fuck of met die klootzak, wordt maar assistent van randdebiel Van Gaal.

      1. 58yearsalways4Ajax

        Jongens, dit forum is niet voor deze discussie, dan moet iedereen ten eerste ook alle details weten. Feit is dat er een uitspraak is van de rechter en feit is dat iemand niet levenslang heeft gehad hier. Wat er is gebeurd is verre van goed of netjes maar we zijn wel 20 jaar verder. Ook Kluivert weet donders goed dat het niet klopte maar draagt dat ook mee. Veel minder erg dat weet ik en ook terecht dat weet ik ook. Maar iedereen moet en mag verder kunnen gaan als een zaak onder de rechter is geweest.

  14. Robin

    Kluivert kon de F gaan trainen maar voelde zich daar te groot voor, naast een scholletje en een blaaskaak op de bank van Oranje gaan zitten, witte stranden en Curacao…… Tuurlijk mensen, meteen aannemen!! Inderdaad een Open sollicitatie.

    1. 58yearsalways4Ajax

      Hem werd een vraag gesteld en daar gaf hij antwoord op. Niks open sollicitatie dus.

  15. Sonsee

    Lijkt mij geen verkeerde trainer, zie hem dus wel graag komen als er veranderingen zullen komen.

  16. Basbaard

    Patrick = HELD Nog altijd dankbaar voor die fantastische mooie dag 20 jaar geleden. You’re welcome hero;)

Comments are closed.