Dijks beslist aankomende week over aanbieding Ajax

0520veltman_dijks

Mitchell Dijks beslist aankomende week waar hij in het nieuwe seizoen als speler te bewonderen is. Dijks heeft een prima seizoen achter de rug bij Willem II en kan na een uitvoerig gesprek met Frank de Boer kiezen voor een terugkeer naar Ajax waar een driejarig contract ligt te wachten op de handtekening van de verdediger.

Bij Ajax heeft Dijks inmiddels de bevestiging gekregen dat hij zal worden aangetrokken met de intentie om de vaste linksback van Ajax te worden. Nicolai Boilesen, momenteel linksback, zou niet in aanmerking komen voor een nieuw contract en komende zomer zeer waarschijnlijk mogen vertrekken bij Ajax. Dijks schermt ook met belangstelling van feyenoord om daar de strijd aan te gaan met Miquel Nelom. Dijks moet zo’n slordige 1,2 miljoen kosten maar voor Ajax zal dat niet gelden. Marc Overmars heeft namelijk een doorverkoop percentage van vijftig procent bedongen bij de transfer van Dijks naar Willem II. Hierdoor kan Ajax Dijks voor om en nabij de 600.000 euro overnemen van de club uit Tilburg,

Bron: De Telegraaf

Related posts

38 Comments

  1. Johan065

    Kan niet dat hij voor Feyenoord kiest( bah dat in die naam moet schrijven) toch

  2. SPHAFCA

    Die komt wel hoor en zo niet, wordt het geen leuke wedstrijd voor hem in de ArenA tegen de kakkies

  3. Mooi

    Laat zien dat jij de beste bent op die plaats en trek een lange neus naar het verleden welkom terug bij ons we hebben een fout gemaakt.

  4. lezerG

    Krankzinnig verhaal dit. Speler helemaal opleiden, dan zomaar verpatsen en een jaar later terugkopen omdat je het toch niet goed hebt gezien. En miljoenen uitgeven voor een spits, die laten verkommeren bij de jeugd, en verhuren aan de club waar hij van gekocht is. Ikke nie begraipe.

    1. 58yearsalways4Ajax

      Ach, kan gebeuren. Gewoon je best blijven doen op school :-!

    2. Zlatanovic

      Deze Dijks heeft ondanks de teleurstelling dat hij weg moest bij Ajax een dijk van een seizoen gespeeld, en kan nu kiezen. Dat zegt veel over z’n karakter en z’n wil om te slagen als prof voetballer. Die spits waar jij het over hebt, die denkt dat hij met z’n transfer naar Ajax gelijk staat aan Johan Cruijff hemzelf. Kijk en daar zit een verschil in, een groot verschil in mentaliteit en karakter. Met de een win je wedstrijden en met de ander niet. Jij begrijp..???

      1. lezerG

        Nee. Zivko heeft nog nooit een kans gekregen. Kostte wel 3 miljoen. Terwijl er in de jeugd naar verluidt voldoende talent aankomt.

      1. Velibor

        Prestige prestige,niks meer en niks minder er moest er eentje zen gelijk halen over meneer Boilesen nou mooi niet!

  5. Ramon1

    Die kiest wel voor ajax als die basisplaats krijgt en hebbben we weer wat lengte en Sterkte achterin ik heb er vertrouwen in

  6. woody79

    Dit seizoen minst gepasseerde defensie. Toch te weinig wedstrijden gewonnen. Lijkt mij toch een aanvallend manco. Dus Dijks erbij. Van der Hoorn in de spits en laten we maar ophouden over Zivko want daar hebben we toch (g)een zak aan

  7. quadsboy

    Gewoon niet twijfelen gewoon lekker tekenen je gaat tog niet naar een club wat groter dan Ajax is

  8. Maikvz

    Het lijkt wel of we Messi binnen halen. Treurig om te zeggen, maar Boilissen heeft meer kwaliteit als Dijks. Krijgt veel kaarten, opbouwend zwak en kan niet koppen. Riedewald lb maken en sterke centrumverdediger halen.

    1. Jojik98

      Hij heeft zelf gezegd dat hij er alles aan doet om te voorkomen dat ze scoren, zo iemand hebben we nodig en ik weet niet of jij dit jaar willen 2 hebt gekeken maar koppend is Dijks juist erg sterk

  9. tomik17

    cillesen
    la dijks cv AANKOOP cv veltman ra vanrhijn/tete cvm bazoer rcm klaassen lcm sinkgraven en dan fischer milik el gazhi

    en dan kan je schone en gudelj altijd in laten vallen

  10. -buitenkantje rechts-

    Boilesen gaat weg.. Dijks als Ajacied krijgt een aanbieding van Ajax.. Ajax gaat voorronde CL spelen en speelt altijd voor kampioenschap.. Tuurlijk komt hij! En 600.000,- is geen miljoenentransfer hè… Als hij zich goed manifesteert en zich blijft doorontwikkelen kan hij over een jaar of 3-5 misschien voor 10-15 miljoen doorverkocht worden aan een club in Engeland. Daar houden ze zeker van een goede, fysiek sterke verdediger.

  11. Rubenkw14

    Snel tekenen! Zich eigen bewijzen en erop klappen en met Ajax Kampioen worden!! WZAWZDB!!

  12. B4ajax4ever

    Keuze moet nu toch makkelijker zijn , met Ajax in dechampions league of met de kakkies spelen in …… Ja wat eigenlijk .

Comments are closed.