AD: ‘Dijks binnenkort weer Ajacied’

0520veltman_dijks

Mitchell Dijks is binnenkort weer Ajacied, zo weet het een verslaggever van het AD te melden via Twitter. Dijks kwam afgelopen seizoen uit voor Willem II en speelde een zeer constant seizoen en dat is ook de leiding bij Ajax opgevallen. Dijks zat afgelopen week al om de tafel met Frank de Boer en ondanks de interesse van AZ en feyenoord lijkt Dijks te kiezen voor een terugkeer naar Ajax.

Dijks werd opgeleid bij Ajax en haalde al snel het eerste elftal. Na een verhuurperiode aan SC Heerenveen keerde Dijks terug bij Ajax en leek hij aan te sluiten bij de eerste selectie. Op het laatste moment liet trainer Frank de Boer weten geen toekomst te zien in Dijks die daarop vertrok naar Willem II. Dijks had afgelopen donderdag een gesprek met Frank de Boer en Marc Overmars en sprak een dag later, vrijdag dus, met Martin van Geel. Zaakwaarnemer Dick van Burik liet weten dat zijn cliënt nog wat bedenktijd nodig had, maar inmiddels lijkt er een beslissing te zijn genomen.

Met de terugkeer van Dijks lijkt Ajax een signaal af te geven aan Nicolai Boilesen. De Deen heeft een slecht seizoen achter de rug en Ajax heeft inmiddels laten weten dat het eenjarige contract wat Boilesen nog heeft bij Ajax niet in aanmerking komt voor verlenging. Frank de Boer heeft inmiddels kenbaar gemaakt dat men een inschattingsfout heeft gemaakt en ziet in Dijks de ideale linksback voor de komende jaren in het eerste elftal van Ajax.

Bron: Twitter

 

Related posts

44 Comments

    1. patricknl

      idd is een voordeel slechter als boilessen kan niet ben blij dat hij komt

  1. Lukoki4

    waarom doet iedereen alsof we een wereldspeler binnen halen?
    we halen een matige verdediger terug die we zelf hebben weggestuurd een “gevalletje Lindgren”….

      1. Ajacied12341

        Boilesen hoeven we niet helemaal zo af te kraken hij heeft een slecht seizoen gespeeld zonder zelfvertrouwen. Hij had geen concurrentie en moest alles spelen. Nu we Dijks hebben kunnen we kijken wie het duel voor de linksback wint Dijks of Boilesen

  2. SKAFCA

    Top nieuws! Dan hebben we gelukkig weer een beuker achterin.
    Je bent weer van harte welkom Mitch!

  3. PvL020

    De Boer dat siert je echt om je fout hier in toe te geven. Je staat bij mij nog steeds op grote hoogte. Welkom terug Mitchell !!!!!

    1. Velibor

      Nogmaals beter je fout inzien dan zien hoe een ander van je fout profiteert !

  4. quadsboy

    Gefeliciteerd Dijks ik gun je het beste weer bij Ajax en hou het dicht achter

  5. -buitenkantje rechts-

    Goed gedaan van deze jongen. Veel waardering voor. Ik gun hem een mooie carrière bij Ajax en wie weet over een aantal jaren bij een internationale (top)club.. Deze jongen gaat Ajax dan niet alleen Ajax flink versterken in de verdediging maar ook financieel kan Ajax dan flink op hem verdienen.

  6. timkloppers

    Gelukkig en nu nog ff een chiellini figuur als centrum verdediger erbij.

  7. slm020

    Om eerlijk te zijn heb ik nooit begrepen waarom ze Mitchell Dijks weg wilde doen !! Ik zeg niet dat het een topper is maar dat was Blind en Boilesen ook niet als linksback !! Maar Fysiek staat Dijks wel ze mannetje en Boilesen absoluut niet !! Ben zeer benieuwd of hij terug komt en hoe hij ze eigen gaat ontwikkelen !! Succes in iedergeval 😉

  8. Litmanen

    oud maar zeer goed nieuws. Komt er van links ook weer eens iemand op die weet welke kant hij op moet. Geen top verdediger, maar in elk geval beter dan Boilesen.

  9. Royb020

    Bedankt Heerenveen!!!!! Om het laatste zetje te geven voor zijn keus!!! Wat die kneuzen uit 010 gaan Europa niet zien!!!! Welkom thuis ouwe rups!!!

  10. paullus

    Eindelijk weer een verdediger met bodie
    Maar hij moet eerst nog wel ff tekenen

  11. Gero77

    We gaan het meemaken….. Dijks is een beul van een vent dat staat als een huis… Eerst maar eens een handtekening dan de prestaties en volgend jaar rond deze tijd een eindoordeel…… In ieder geval zou het mooi zijn…..

  12. Slingertje.

    Groot gelijk want van een seizoen door de polder trekken met die kakkies uit 010 wordt je niet beter en zeker niet vrolijk.

  13. RobMafca

    Bikkels hebben we nodig, en dan kunnen we aan Dijks een goede hebben.
    KRakkakaaaa

  14. Macky

    Dat heeft wel lang geduurd voordat ze dat pas inzien dat Boilesen er niks van kan en Dijks beter is,slecht hoor

  15. Coenie

    Prima! Maar is dit een officiële mededeling? Of suggereert de krant hier weer iets?

  16. Oost80

    Vertonghen stuurde wij ook weg (verhuren) omdat hij niet goed genoeg was en ook Ronald de boer hebben we toen verkocht en teruggekocht! Hij heeft keihard gewerkt bij Willem II. Hij hard en hij zit er meteen bovenop terwijl viergever en boilessen 3 meter geven en alleen meelopen.

  17. Ajax69

    Dijks is een stevige fysiek sterke verdediger dit is wat Ajax nodig heeft

  18. Joeguh9

    Ik vind het voor die jongen wel mooi maar dit is niet het niveau dat Ajax na moet streven!

  19. Valentino

    Dijks wel, van det Vaart niet. Wat een mooie dag vandaag. Als ze melden dat Cardozo wel wil komen zou de dag bog mooier worden.

  20. rick221

    Weet nog goed dat iedereen vol lof was over die stink boeilessen vanaf het moment dat Dijks ging spelen vond ik dat er meer potentie in zat ook weet ik zeker dat er hier mensen zijn die hem de deur hebben gewezen en nu is die weer heilig

  21. 58yearsalways4Ajax

    Goh, “stink” nog wel. Het is en blijft een speler van je favo club hoor.

Comments are closed.