Zivkovic sluit terugkeer naar FC Groningen niet uit

0308ajax-excelsior_elghazi_zivkovic

Richairo Zivkovic verruilde eind vorig seizoen FC Groningen voor Ajax. Daar  kwam hij echter nauwelijks aan de bak in het eerste elftal en speelde hij zijn wedstrijdjes bij de beloften. Namens Jong Ajax scoorde hij dit seizoen achttien keer in de Jupiler League. In de Eredivisie maakte hij één doelpunt voor zijn club, in de zeven invalbeurten die hem gegund werden. De bedoeling is dat Zivkovic volgend jaar wél veel minuten maakt in de Eredivisie. De vraag is alleen nog waar? Een terugkeer naar FC Groningen lijkt een optie te zijn. Beide clubs zouden al in gesprek zijn met elkaar over een uitleenperiode.

“Ik moet volgend seizoen spelen en dat weet Ajax. Zou ik een jaar verhuurd willen worden aan FC Groningen? Wie weet. Alles is een optie. Of ik er rekening mee houd? Nee, nog niet”, aldus de spits vandaag tegenover RTV Noord toen hij te gast bij een wedstrijd tussen zijn oude clubs FC Groningen en FVV uit Foxhol.

Bron: RTV Noord

Related posts

43 Comments

    1. De Ajacied

      Ik zie het echt wel zitten in deze jongen
      Maar hij moet vertrouwen krijgen door te spelen

      1. -buitenkantje rechts-

        Mee eens, laat Zivkovic eens 10 wedstrijden staan en kijk wat er gebeurt. Iedereen weet dat vertrouwen voor een spits erg belangrijk is. Welke vreselijke dingen heeft hij nu gedaan? Te laat gekomen..mag natuurlijk niet..maar is dat nu zooo vreselijk. Zelfs zijn eigen moeder kwam te laat op Moederdag.. Heb het gevoel dat het gedrag van deze jongen op dit ogenblik onder een vergrootglas gelegd wordt.. Als je voor 3 miljoen gehaald bent en je ziet dat Sigthorsson geen knikker raakt maar mag blijven staan.. Dat Schöne met droge ogen in de spits wordt gezet.. Van der Hoorn mag invallen als spits.. Dan ga je twijfelen aan je toekomst bij Ajax en vraag je je af waarom je eigenlijk gehaald bent. Als excuus wordt gezegd dat hij het Ajaxsysteem moet leren kennen en zijn gebrek aan mentaliteit.. Nogmaals, welke vreselijke dingen heeft hij gedaan?

  1. Corr

    Lekker doen lekker
    Minuten maken en dan het jaar daar op voor Ajax knallen in het 1ste

  2. woody79

    als ie t doet zul je zien dat ie er tegen ons 3 inpeert. Moeten we m in de winterstop weer snel terughalen.

  3. Mooi

    Dit seizoen was voor iedereen een verloren jaar ergernis nummer een.Hem een kans geven om het tegen deel te bewijzen waar dan ook , om niet weer te moeten zeggen we hadden het weer mis.

    1. Velibor

      Mee eens of de voorbereiding mee laten draaien en kijken of ie progressie gemaakt heeft ,zo niet dan alsnog verhuren.

  4. woody79

    verder is het toch ook dat als je gevraagd wordt bij ferrari en je bewijst je bij fiat en je mag niet. Dan zou je als werknemer je toch ook in je laars gezeken voelen. Dan ga ik maar naar VW. Daar waarderen ze me wel en ga ik ook op tijd komen. Scoren doe ik toch wel!

    1. 58yearsalways4Ajax

      Gelul. Als hij denkt dat hij goed is moet hij zich er eerst naar gedragen. Je bent pas een Ferrari als je in de stoel past en niet eerder

      1. Ajax nr 1

        Dit is ook geklets 58. Een stoel die in een Ferrari zit wordt op maat gemaakt dus pas altijd.

    2. Zlatanovic

      Weet je wat dat is, wat jij zegt…pubergedrag. De wereld omdraaien.

  5. woody79

    er is iets anders aan de hand. Als ik me op mn werk niet gewaardeerd voel terwijl ik scoor ga ik me ook zo gedragen.

  6. AFCA---WZAWZDB

    ik zou hem een half jaar uitlenen. Ervaring opdoen in de poulfase euro league en eredivisie veel wedstrijden spelen.

  7. toon61

    ajax heeft die jongen afgebroken tot de grond ,frank kan ook niet met hem omgaan ,hebben ze nu nog geen les geleerd dat de moeilijkste jongens de beste worden ,en daar kan ajax niet mee omgaan .
    Ze moeten als makke schapen achter de boer aan lopen

  8. slm020

    Wat een vreselijke misser van AJAX . Hij moest zogenaamd het AJAX SYSTEEM leren . Jaar jupiler gespeeld en nu misschien alsnog jaar Groningen ? Waarom dan niet meteen van het begin al bij Groningen ? Wat vreselijk dom dit !!

    1. AFCAoostNL

      Omdat hij gewoon nog niet goed genoeg is, en sowieso geen goede mentaliteit heeft. Wel kansen gehad ook bij oranje en die verprutste die ook is te toevallig, als je die kans nou met beide handen aanpakt speel je jezelf nog in de kijker tenminste. Had hij de sterren van de hemel gespeeld hoeft hij ook niet weg. Of hij begrijpt het Ajax systeem nog niet. Als je tekent bij Ajax en denkt zo ik ben er dan ben je er dus nog duidelijk niet ook al heb je veel talent..

      1. slm020

        Hij heeft een bagger mentaliteit dat klopt !! Maar hij heeft er +- 18 gemaakt dus lijkt me ook wel dat hij een kans hoort te krijgen !! Siggy bakt er ook niet al te veel van maar heeft al meer kansen gekregen toch ? Denk dat Frank het alleen niet zo heeft met zivkovic . Hij heeft heel veel moeite met spelers die beetje moeilijk luisteren : Mounir , Kishna , Zivkovic etc . Vind dat er ook wel meer lef en arrogantie getoont mag worden . Liever een paar buitenbeentjes in het team die het verschil maken !! Dan brave jongens die door het ijszakken !!

  9. 58yearsalways4Ajax

    Goh twee PSV supporters na elkaar op een Ajax site. Samen in de kroeg jongens? Blijf lekker op jullie eigen site en nok hier ff met onzinnig commentaar geven. Namens velen alvast bedankt. Ik zeg het niet snel maar jullie zijn echt stomme boeren.

    1. 58yearsalways4Ajax

      En dan krijgen die badgasten nog duimpjes ook. Ongelooflijk.

  10. Mooi

    Ajax moet eens voor honderd % als ze spelers halen en voor duur geld achter hun staan en vertrouwen geven.Wie is er nu gelijk ooit in de basis begonnen,Ajax is de laatste jaren ook maar een gewone club

    1. 58yearsalways4Ajax

      Laten de spelers eerst eens achter hun werkgever gaan staan. Lijkt mij een stuk gezonder en normaler.

      1. Mooi

        Ajax wil toch graag nieuwe spelers halen en deze zijn helemaal doorgelicht om Ajax beter te maken.

        1. 58yearsalways4Ajax

          Als sivko zich dan als een eikel gAt gedragen kan Ajax daar niets aan doen

  11. woody79

    haha 58 omdat iemand een andere mening heeft dan jij ben je gelijk pusvee. Erg kort door de bocht. Jammer

    1. 58yearsalways4Ajax

      Je gaat mij toch niet zeggen dat Toon61 Ajacied is he. Andere mening prima maar nooit iets positiefs over je club of persoon zeggen klopt gewoon niet. Dan zit je hier alleen om te zieken en te zeiken. Maar je hebt gelijk, hoeft geen PSV supporter te zijn kan ook van Feijenoord zijn. Een ding is wel zeker, een Ajacied is het niet.

  12. Ramon1

    Ik word gek van die zivkovic maar je ziet wel vaak dat dat soort spelers toch aardig kunnnen voetballen vaak spelers met problemen dusja afwachten

  13. Valentino

    Als het verhuren van Zivkovic is om plek de maken voor van der Vaart in de spits laat dan maar zitten. Dan 10 keer liever Zivkovic op de bank en als vaste vervanger van Milik.

  14. Ramon1

    Maar of topic is er iemand met me eens dat fischer volgend seizoen echt wat gaat brengen die jongen heeft toch alles in zich en het plezier straalt er vanaf en daar hou ik van echt een liefhebber van het spelletje en een super relaxe gozer

  15. Tal

    dit zijn de leer momenten voor hem. dom doen is niet goed. hij is geen Ronaldo of Messi. dus luisteren naar de ervaren, je wordt alleen beter van.
    Dus hersen gebruiken…….

  16. paullus

    De boer moet deze jongen niet heeft lastig gedrag en daar kan hij niet mee omgaan
    Heeft liever ja knikkers

    1. 58yearsalways4Ajax

      Heeft niets met lastig gedrag te maken. Simpel kwestie van misplaatste arrogantie van de kant van Zivko. Niet alleen Frank loopt er tegen aan ook Aron Winter, Sjaak Swart (zaakwaarnemer) en zijn ouders. Dus aan wie ligt het dan.

  17. jojocoolio

    Nog een jaar rijpen bij Groningen lijkt mij ook de beste optie… Dat hadden we vorig jaar al moeten doen ipv die jongen weg te laten kwijnen in jong Ajax… Hij is daar geen stap beter geworden eerder slechter… Nee ga nog maar een jaartje terug naar Groningen

  18. Ruben

    Las net dat drogba nog 1 seizoen alles zal willen spelen, hij heeft een aflopend contract. Is hij niet de ervaren man die we Ajax zoekt ?

    1. -buitenkantje rechts-

      Heb ik ook gelezen en had dezelfde gedachte. Ben bang dat salarisplafond een struikelblok zal zijn. Hoewel FDB heeft aangegeven dat de nieuwe spits best wat mocht kosten. Daarnaast moet Drogba ook bereid zijn in de eredivisie te voetballen.. Maar..wie weet

      1. Ruben

        Het zal geweldig zijn weer zon speler in het Ajax tenue te zien, ondanks zijn leeftijd is hij echt nog van een heel hoog niveau !!!

  19. PvL020

    Hij zal toch ook echt aan zijn mentaliteit moeten werken. Ik ben er verder natuurlijk niet bij maar dat hoor je wel in het nieuws. Praatjes dat die gasten jong zijn geloof ik wel, maar is geen excuus. Ze willen toch in het 1e van Ajax, dan ben je er nog niet als je gekocht bent. Je moet je stinkende beat doen en voetballen kan hij wel, maar je hebt tegenwoordig meer nodig. Dus kom op Zivkovic bewijs in alle fronten dat je hier hoort. !!!

  20. @IVerhaar

    zolang hij geen speelminuten maakt op het hoogste niveau anders is hij der over twee jaar nog niet klaar voor laat hem maar een jaar bij Groningen voetballen en daarna terug als eerste spits
    Volg mij op Twitter Twitter over Ajax

Comments are closed.