Ling met Trencin kampioen: ‘Als we Ajax kunnen loten in CL zou dat een stunt zijn’

Tscheu_La_Ling

AS Trencin werd afgelopen woensdag kampioen van Slowakije zonder zelf te spelen omdat de enige concurrent; FC Zilina, in eigen huis verloor van Bratislava (1-2), waardoor de club van Tscheu La Ling met nog twee speelronden te gaan niet meer te achterhalen is. Het is de eerste titel voor de club waar ook de Nederlanders Gino van Kessel en Ryan Koolwijk onder contract staan. Eerder won AS Trencin ook al de nationale beker.

“De Ajax-visie is hier snel opgepakt. We hebben de jongste ploeg, spelen het meest aanvallend en zijn het productiefst. Omdat iedereen vanuit dezelfde visie werkt, zijn er ieder jaar stappen gemaakt”, aldus oud-Ajacied La Ling vandaag in De Telegraaf.

AS Trencin mag door het behalen van de landstitel komend seizoen starten in de tweede voorronde van de Champions League. “Als we die doorkomen kunnen we Ajax loten. Dat zou helemaal een stunt zijn”, besluit La Ling, die enkele jaren geleden door Johan Cruijff bij Ajax werd voorgedragen als directeur.

Bron: De Telegraaf

Related posts

16 Comments

  1. ZwarteRotterdamseAjacied

    Mooi verhaal, maat ik merk niets van die “Ajax-visie” bij ons aller Ajax.

      1. timkloppers

        nee,als je ziet wat hij daar opgebouwd heeft en van een lagere divisie omhoog knokt en de dubbel pakt jaren later. dan heb je wel de juiste voetbalkennis.

  2. Mooi

    Wat zoek hij in godsnaam in zo land ik weet helemaal niets de voetbal cultuur.Maar zo te horen is het prima daar.

  3. Ajax69

    Doet het wel goed daar,zelf was hij een echte buiten speler bij ons aller ajax

    1. Remco425

      klopt, een echte, soms onzichtbaar, soms geniaal, maar vrijwel altijd minimaal een 7

  4. bobin

    lijkt mij ook niet erg om trencin te loten
    Lijkt mij toch een ticket naar de volgende ronde

  5. woody79

    Eerst ff rijpen en dan als ieder zich bewezen heeft terug naar 020. Dan kunnen ze weer ff schoonmaak houden. Geduld in alle opzichten de beste solutie. Lekker eten kost tijd geen geld!

Comments are closed.