‘Manchester United wil Cillessen voor maar liefst 34 miljoen overnemen van Ajax’

0226legia-ajax_cillessen

Frank de Boer liet onlangs weten dat Ajax een big problem heeft mocht Manchester United, bij een vertrek van doelman De Gea, zich gaan melden bij Ajax voor Jasper Cillessen. Nu De Gea in de belangstelling staat van Real Madrid lijkt de vrees van De Boer waarheid te worden. Volgens Britse media gaat de club van Louis van Gaal een bod van maar liefst 34 miljoen uitbrengen op de doelman van Ajax en Oranje.

Van Gaal kent Cillessen goed van de tweejarige periode waarin Van Gaal bondscoach was van Oranje en ziet in de doelman van Ajax de ideale opvolger van zijn huidige keeper. Ook keeperstrainer Frans Hoek lijkt een belangrijke rol te spelen en heeft Cillessen inmiddels aanbevolen bij de clubleiding in Manchester. ‘Als United opeens een bepaald bedrag biedt, dan hebben wij een big problem. Of ik daar nerveus van word? Ik word niet zo snel nerveus, maar dat is wel een gevaar natuurlijk’, zo liet De Boer onlangs weten. Het contract van Cillessen loopt nog tot medio 2018 en na Memphis Depay kan de doelman de tweede Nederlander worden die deze zomer een megatransfer gaat maken richting Manchester.

Bron: Voetbalzone

Related posts

63 Comments

    1. De Ajacied

      Nee daar moet je hem
      Niet voor laten gaan!!!!
      Man united heeft genoeg geld dat ze gewoon minimaal 40 miljoen overmaken

      1. De Ajacied

        Op andere sites lees ik dat ze Max 25 miljoen willen geven
        Wie heeft er nu gelijk??

    2. jojocoolio

      Hoe harden ze zeggen dat hij niet weg gaat…. Dan is er al afscheid genomen…. Lekker voor op de bank zou overmars zeggen….

    3. -buitenkantje rechts-

      Tuurlijk! Dit is een enorm bod voor een keeper. En er zijn goede (gelijkwaardige) alternatieven die je kan halen en dan hou je nog geld over ook. Denk aan Stekelenburg, Cech.. En zo zijn er nog wel een paar te noemen.

  1. Guacamole

    Strik eromheen en verkopen.
    Zo’n bod krijg je nooit meer voor een keeper. Is wel de beste maar alles heeft een prijs

    1. Johan065

      Ja dat is hij zeker. En hij word daar alleen maar beter, dus perfect voor oranje

      1. FdB=Ajax

        Wat kan mij Oranje nou schelen…
        Ik zou ‘m niet verkopen, Ajax heeft genoeg geld en te weinig goeie spelers

        1. bezemsteel

          Ja maar je kan niet altijd nee blijven zeggen, als een speler een mooie transfer kan maken en er word een berg geld geboden moet je soms gewoon meewerken

          1. CaptainFlamingo

            Strik eromheen en wegbrengen, Stekelenburg is meer dan een prima vervanger

    2. AFCA my World

      Ik kan me er wel in vinden,en dan Petr Cech gratis ophalen bij Chelsea ! Of Stekelenburg terughalen voor weinig !

  2. Ruubruub

    Hmm nu ga ik toch ook twijfelen. Zo’n keeper krijgen we voorlopig waarschijnlijk niet meer, maar wel eindelijk een waardig bod en niet zo’n kortingsprijs zoals bij Eriksen etc.

  3. quadsboy

    Nou ik zeg doei doei als het zo is,geen enkel club zegt nee maar de 2e beste keeper van NL is al weg wie o wie gaat zijn plek dan over nemen

  4. nick-afca95

    Voor dit bedrag zou hij best weg mogen, maar als hij blijft zou ik dat wel prettig vinden eigenlijk. Voor dit bedrag kan je de hele defensie vervangen maar we komen wel met een ongelovelijk probleem te zitten. Ik zou namelijk echt niet weten wie hem moet opvolgen, wie is er nou zo constant als jasper.

  5. Ajax nr 1

    Cillessen van harte gefeliciteerd met de belangstelling uit Engeland. Maar je bent nog niet weg. Mocht het wel zou zijn dat je gaat dan krijg jij alsnog een pluim omdat ik vind dat jij het verdient. Tot die tijd blijf lekker zitten waar je zit.

  6. Pim Ruisendaal

    We zullen hem wel missen als het zo is. Maar voor zo een bedrag zou ik hem laten gaan. En investeren in goede verdedigers/keeper. Het is hem echt gegund!

    1. Ajax nr 1

      Het zou wel raar zijn als dat zou gebeuren. Voor nog geen miljoen verkopen en voor een paar miljoen terug halen. Concurrent spekken.

  7. Deusie

    Als je maar zorgt dat de verdediging ervoor helemaal klopt kan je in de goal een mindere God hebben staan…

    1. thijsAJAX1

      hoe kun je dit zeggen? zonder hem hadden we de voorrondes niet eens gehaald

  8. TeamFrankDeBoer

    Stekelenburg terug halen!

    Telegraaf meldt trouwens 25 Miljoen..!

    1. TeamFrankDeBoer

      Geldt is voor onze geldwolf, volgens mij is Overmars Dagobert Duck aan het worden.

  9. Ajax645

    Engelse media praat over 25m pounds dus daar komt die 25m euro vandaan omgerekend zou dat dan die 34m wel zijn. Voor dat bedrag zou ik hem wel laten gaan.

  10. Coenie

    Toch snap ik iedereen niet helemaal. Het hele seizoen zeuren en klagen over de kwaliteit van het spel en het elftal, en dan bij een hoog bod (wederom) je beste speler verkopen? Ik hoor iedereen volgend seizoen weer klagen over de matige prestaties. Mijn mening is wil je echt weer van betekenis zijn in Europa dan moet je niet steeds je beste spelers verkopen aan grotere clubs met dezelfde ambities. Erg leuk als je de hoogste transfersom allertijden hebt ontvangen, maar waar haal je in hemelsnaam zo snel een gelijkwaardige keeper vandaan? Stekelenburg? (In het verleden behaalde resultaten bieden géén garantie voor de toekomt)

    1. Ajax nr 1

      Wat jij zegt klopt helemaal 100% maar zeg jij nu eens eerlijk welke keeper of speler is echt 34 miljoen waard. En daarbij komt dat ik Jasper het ook erg gunt om bakken met geld te verdienen want dat heeft hij ook voor ons gedaan.

      1. Coenie

        Ik gun het Jasper okk heel erg. Maar ik gun ons supporters nog veel meer Nederlands en Europees succes ! 😉

    1. Ajax nr 1

      Ik zie hem ook liever blijven hoor want ik ben ook voor dat Ajax alles moet winnen. En we hebben geld zat maar dit gaan niemand tegen houden ook Marc niet voor de juiste prijs.

  11. Biornha

    Wel grappig dat die zelfde van Gaal het hele Wk heeft gezegt dat vermeer de ideale keeper is…. en dan Cillesen wil halen… voor dit bedrag zeker laten gaan en proberen die keeper van Zwolle te halen.. heb je weer een aantal jaar een degelijke keeper die bij Feyenooit geen basis plaats zal hebben..

  12. Litmanen

    Steek. Kost misschien 1 miljoen. Tel uit je winst en ervaring achterin.

  13. Ed69

    Wanneer MU dit werkelijk zou willen betalen zou het natuurlijk oerdom zijn om deze gigant niet te laten gaan!
    Maar laat ze dan dit geld in hemelsnaam geheel besteden aan een bijna compleet nieuwe verdediging!
    Als vervanger voor Cillessen denk ik persoonlijk aan Warner Hahn, let op mijn woorden, dit wordt ook een grote meneer…. En zeker wanneer hij bij ons Ajax zou gaan spelen!

  14. Jackson

    Verkopen voor dat geld, en haal een waardig keeper voor terug. 34 miljoen voor een keeper is heel veel

  15. Amoebe

    Kan dat geld naar Wim jonk… Die had toch nog muntjes nodig voor de jeugdopleiding??

  16. @IVerhaar

    voor dat geld mag er van mij een strik omheen dan halen we van der hart terug als tijdelijke doelman tot Onana er klaar voor is en dan hebben wij mooi weer 34 miljoen in kas

Comments are closed.