Jong Ajax-spelers Höner en Keskin vertrekken naar respectievelijk Rödinghausen en FC Utrecht

0411honer

Marvin Höner maakt de overstap van Jong Ajax naar SV Rödinghausen. De 19-jarige aanvaller kwam twee jaar geleden over van Arminia Bielefeld naar Jong Ajax. Bij Jong Ajax kon hij nimmer overtuigen. Na een stage bij Ajax Cape Town vorige maand besloot hij gisteren bij SV Rödinghausen te tekenen, een club in de Regionalliga West IV in Duitsland.

Sinan Keskin maakt de overstap van Jong Ajax naar FC Utrecht. De 20-jarige middenvelder vertrekt transfervrij. Zijn contract bij Ajax werd niet verlengd. De jeugdinternational van zowel Oranje als Turkije onder 19 tekent bij FC Utrecht een contract voor één seizoen met een optie voor nog één seizoen, zo bevestigt de club uit de Domstad.

Related posts

15 Comments

  1. JCruijff

    Daar gaat weer een speler waar Ajax niets aan had. Prima nu nog 11 anderen zoals Schone, van Rhijn, van der Hoorn, Serero, Andersen, Kishna, Sigthorsson, Boer, Zivkovic, Boilesen, Viergever.

    1. ajaciedpiet

      Schone heb je wel wat aan, de enige die een beetje fatsoenlijk vrije trappen kan nemen.

        1. Ajax nr 1

          Een goede vrije trap ja maar hij moet wel wat meer kunnen dan dat en dat mist Schone. Zou wel een goede zijn voor American football als specialist

    2. Jojik98

      Waarom moet boer weg? Prima 2de keeper vind ik en die onana heeft nog te veel fouten vind ik!

      1. FrankiC

        Na het bekerverlies tegen Vitesse dacht ik: Boer het waren geen fouten, maar Cillessen had er wél 2 van de 4 gepakt!! Boer pakt geen punten voor Ajax = weg

    3. FrankiC

      Na het bekerverlies tegen Vitesse dacht ik: De tegendoelpunten waren geen fouten van Boer, maar Cillessen zou er wél 2 van de 4 gepakt hebben. Een Ajaxkeeper moet ook punten pakken.
      Serero moet blijven, Andersen staat er over 2 jaar.

    4. CaptainFlamingo

      Zivkovic krijgt de voordeel van de twijfel en Schöne is prima om in je selectie te hebben, voor de rest helemaal eens

      1. AFCA my World

        Ik zou van de Hoorn en Boer nog willen toevoegen,dat zijn spelers waar je echt nog wel wat mee kan !

    1. lezerG

      Laat hem bv eens een paar wedstrijden in het eerste spelen met wat goede aanvoer van de achter en de zijkanten. Dan ramt hij er 10 in en praat niemand ergens meer over.

  2. Hika77

    We hebben nu gudelj als vrij trappen specialist maar schöne moet zeker blijven als cm en niet als rechtsbuiten

  3. johnie stalker

    Ach ja, Rödinghausen. Prachtige club, mooi stadion aan de voet van de Alpen, 45.000 man. Mooie historie ook: 14x landskampioen, 8x bekerwinnaar, en wie herinnert zich niet die vele overwinningen in de CL? Meerdere halve finales, met natuurlijk als absoluut hoogtepunt de finale tegen Real Madrid. En kom, hoe heet die aanvaller ook alweer, 7x Gouden Schoen winnaar…?
    *turning paralel universe modus off*

Comments are closed.