Cillessen geeft aan bij Ajax te blijven

0301psv-ajax_cillessen

Jasper Cillessen geeft zelf aan bij Ajax te willen blijven. Hij vindt het nog te vroeg om zijn carrière elders voort te zetten.

Jasper zegt in een interview met Voetbal International dat hij niet warm of koud wordt van de 25 miljoen die Manchester United voor hem over heeft. Hij is van plan om zijn contract bij Ajax uit te dienen en de clubleiding zit wat dat betreft met hem op één lijn.

‘Kijk, als ik hier weg had gewild, dan had ik mijn contract niet verlengd tot 2018. Mijn vorige contract liep tot 2016 en dan was deze zomer het moment geweest om te vertrekken. Bovendien was de trainer duidelijk toen hij vragen over mij kreeg. De clubleiding gaat ervoor liggen, mocht de buitenlandse belangstelling concreet worden.’

Bron: Soccernews

Related posts

56 Comments

    1. De Ajacied

      Ze zeggen allemaal dat ze niet weg willen/hoeven
      Maar als het puntje bij paaltje komt gaan ze toch
      Dan liever nu voor heel veel geld dan over 2 jaar gratis de deur uitlopen !!!!

      1. FrankiC

        Nee, hij ligt vast tot medio 2018. Over 2 jr moet er dus afgerekend worden. Ook Ajax is gebaat bij een grote zak geld, maar dan moeten ze wel direct die 35 mln uitgeven. Alleen maar winnaars, hoe goed Cillessen ook is. Welkom, Hahn of Steek en de rest…

  1. antonajax

    Heeeel belangrijk.
    Maar als 25-34 miljoen echt waar is kun je het gewoon niet weigeren. Ik vind cillessen echt een topkeeper maar zoveel geld kun je niet weigeren. Kun je een topspits voor halen met goed salaris!!

    1. S4ndrr

      Maar dan moet die topspits wel willen komen! En dat is juist het grote probleem

  2. suske

    mag het hopen!! maar vrees ervoor…. hopefully you blijf some years (zou van gaal zeggen)

  3. Geroldkohlen

    ik geloof er niet in sorry, ik hoop ook dat hij gewoon blijft, maar man u wilt al tot 34 miljoen gaan en dan gaan ze echt niet weigeren, want wat denk je wat voor contract cillissen daar kan gaan krijgen! Ik denk dat dit gewoon een manier is om het prijskaartje behoorlijk op te schroeven.

  4. rebel62

    Niet te overhaaste conclusies trekken jongens (en meisjes),het klinkt mooi die zogenaamde clubliefde, maar als hij netjes zijn contract uitdient vertrekt hij voor 0,0 en vult dan zelf zijn zakken en dan zijn de tientallen miljoenen Ajax neus voorbij gegaan 2018 staat zo voor de deur drie jaar is zo voorbij. Ik weet dat het cynisch klinkt maar er zijn er al veel hem voor gegaan Ajax heeft buiten Daley blind zelden mega bedragen ontvangen voor spelers dit in tegenstelling tot Psv bijvoorbeeld.

    1. Remco425

      Dit is geen clubliefde hoor, maar het uitstippelen van een carriere. Ik hoop dat Jasper zo verstandig is. Stekelenburg was zelfs beter toen hij weg ging en waar staat die nu?

      1. bezemsteel

        Ja maar als cillessen naar united gaat krijgt ie natuurlijk wel vaak de kans van van gaal. Niet dat ie op de bank beland na 2 slechte wedstrijden

      2. f-side64

        haal maarten dan terug en huntelaar dan heb je nog 20 miljoen euro over

    2. philipwalrave

      helemaal mee eens, moet nog zien als hij blijft bij dat bod hahhaha laat me niet lachen hoeveel teken geld ontvangt hij?

  5. paullus

    Snijder zij ook ik blijf en ging ook de laatste dag
    En als Jasper 4 keer zoveel kan verdienen als nu
    Gaat hij echt wel
    Je bent geen dief van je eigen knip

  6. Coenie

    Dat zei Daley Blind vorig jaar ook, behalve op de laatste transfer dag. Ik zit tot eind augustus met “geknepen billen” 🙂

  7. Eric1968

    Allemaal spelletjes om de prijs op te drijven want hij wordt echt wel verkocht.

  8. Slingertje.

    Contracten stellen geen reet voor dus die vertrekt gewoon deze zomer.

    1. AjaxBarcelona

      Staat volledig buiten clubliefde hoor. Hij zegt dat nog niet toe is aan een volgende stap. Dat is heel iets anders. De geromantiseerde clubliefde is sinds de invoering van de grote hoeveelheid euries die er in het voetbal omgaan volledig verdwenen. Dat is inmiddels alweer een flink aantal jaren geelden.

  9. hemmie

    Cillessen voor 34 miljoen ik denk ook dat ze dat op het laats wel doen helaas , hoop het niet maar 34 miljoen
    Zou Room van viestes wat zijn dan ?

  10. philipwalrave

    als de millions echt worden betaald, denk dat hij vertrekt, de show must go on..!

  11. Nick020

    Als dit waar is doen meer geld krijg je niet voor een keeper en dan proberen Stekelenburg terug te halen

  12. Basl

    Mooi als hij blijft natuurlijk. Maar 25 miljoen voor een keeper….Kan me voorstellen dat ze dat doen en wellicht de Steek polsen…

  13. Gero77

    Je kan in ieder geval niks zeggen over het verloop van z’n carriere…. Van lummel bij nec naar de mooiste club van NL naar multi friggin miljonair en dat in hoeveel jaar? 6/7…..

  14. Robin

    Allemaal leuk en aardig tot dat ze een cheque met een bedrag voor hun neus krijgen! En ook al vangen ze 40mln, dat komt gewoon op de grote hoop en daar zien wij toch niets van…..

  15. timkloppers

    34 miljoen is mooie prijs voor een keeper. Keepers zijn over het algemeen de goedkoopste aankopen. maar laten we hem 1 jaar hier houden. goed ek en volgend jr misschien wel voor 37 milj weg.

  16. toon61

    Laat je eigen toch niet gek maken jongens ,hoeveel voorbeelden hebben we al van ajax ,dat ze net voor het verstijken van de transfer datum spelers verkopen .
    Let maar op dat hij gaat ,en zelf kunnen ze niks meer kopen .zoals gewoonlijk bij ajax ,wat een beleid ,ik word elke keer kwaad als ik eraan denk dat ze dat weer gaan doen

Comments are closed.