Blind: “Tempo grootste verschil tussen Premier League en Eredivisie”

castillion-blind

Daley Blind verruilde afgelopen zomer Ajax voor Manchester United. Blind merkt dat hij een groei heeft doorgemaakt dit seizoen in Engeland. “Ik heb goede wedstrijden gespeeld, ben amper door de ondergrens gezakt”, aldus de linkspoot tegen Ajax Life. “Ik was, net als bij Ajax, stabiel. Ik ben nu eenmaal geen speler die in zijn eentje het verschil maakt. Dat weten ze in Engeland nu ook”, aldus Blind.

Hij ziet als grootste verschil tussen de Eredivisie en de Premier League het tempo in de wedstrijden. “Ik zette laatst een wedstrijd van Ajax op in de kleedkamer, tegen FC Utrecht volgens mij. Een paar teamgenoten keken met me mee en zeiden meteen: ‘Wat is het tempo laag’. Dat klopt. Het spel in de Premier League gaat veel sneller.”

Er is een mogelijkheid dat Ajax komende zomer in de voorronde van de Champions League tegen Manchester United en dus Blind moet spelen. “Dat is dan zonde voor Ajax”, aldus een goed lachse Daley. Blind is in Manchester teamgenoot van Robin van Persie en komende zomer meldt Memphis Depay zich ook in Manchester.

Bron: AjaxLife

Related posts

19 Comments

  1. lezerG

    Ik denk dat het grootste verschil niet het tempo maar het geld is. Als je alleen al kijkt naar wat die clubs aan tv gelden ontvangen. Daar valt voor geen eredivisieclub tegenop te bieden.

    1. antonajax

      Inderdaad dat is het allergrootste probleem. Maar het tempo is ook echt traag vergeleken bij de PL zelfs bij de staartploegen ligt het daar een stuk hoger

  2. AFCAoostNL

    We hebben je succes gewenst maar niet tegen Ajax he! United pakken we gewoon hoor daley is eerder gebeurd ,)

  3. AFCAoostNL

    Hoog tempo in Engeland bij staartploegen omdat ze alleen domme lange ballen hanteren en dus meer rennen? Tempo zit hem in kwaliteit en voor kwaliteit betaal je…

    1. -buitenkantje rechts-

      Haha..idd..hier in de eredivisie viel hij al op door zijn enorme snelheid.

  4. quadsboy

    Zolang je het maar vol daar hou en goed blijven presteren,zou heel goed zijn voor het NL elftal

  5. Geroldkohlen

    hypocriet gelul van blind! en waar is het goed voor om die beelden te laten zien!!! je vergeet dat het tempo van ajax je gebracht heeft waar je nu bent!!! kom maar op met je man u!! we will be ready!!!!

    1. Remco425

      Volgens mij zegt hij niets verkeerd. Hij heeft dit verschil geconstateerd en daar heeft hij gewoon gelijk in. Niks meer, niks minder. Niet dat we dit niet al wisten, maar dat terzijde.

      1. Geroldkohlen

        waarom moet hij dat laten zien aan zijn teamgenoten , waar is dat goed voor!!

        1. 58yearsalways4Ajax

          Jij maakt er wat negatiefs van. Knap weer.
          Nergens staat dat hij het speciaal aan zijn maatjes heeft laten zien om te zeggen, goh kijk eens in wat voor bejaarden tempo ik bij Ajax kon spelen. Het zou trouwens wel de waarheid zijn geweest. Maar goed, je kan elk nieuws negatief oppakken, is ook een kunst.

  6. Ajacied407

    Off topic:

    Ajax heeft zich gemeld voor Mitchell Dijks! Ik zeg; doen, ras-Ajacied!

      1. AFCAoostNL

        Ze hadden hem moeten laten blijven na Heerenveen en een kans moeten geven…nu kost het een paar centen

Comments are closed.