Trustfull: ‘Ik was verrast dat deze baan me werd aangeboden’

0518trustfull

Orlando Trustfull is verrast door Frank de Boer met de aanstelling als assistent bij het eerste elftal. Trustfull was eerder trainer van de A1 en vertrok een jaar geleden bij Ajax.

‘Tijdens een etentje vroeg Frank of ik oren had voor een terugkeer naar Ajax en dan in de rol als assistent-trainer bij het eerste elftal. Ik was verrast maar tevens leek het mij een mooie uitdaging’. De bedoeling is dat Trustfull meereist naar Europese uitduels, omdat Dennis Bergkamp vliegangst heeft. “Dit zijn geen baantjes die voor het oprapen liggen. Ik had er geen rekening mee gehouden dat Ajax nu al een rol voor me voorzag bij het eerste team. Hoe we het allemaal precies gaan invullen is niet aan mij maar dat moet men Frank de Boer maar vragen. Ik ga er in ieder geval aan bijdragen om er een mooi seizoen van te maken’.

In de media gingen vorig jaar al snel geruchten dat Trustfull ruzie zou hebben gehad met Wim Jonk omdat trainers op de Toekomst geen vast elftal meer onder hun hoede hadden maar dat was volgens de assistent niet aan de orde. ‘Ik heb nooit ruzie met Wim gehad. We zijn met respect uit elkaar gegaan. Ik heb hem echter nog niet gesproken over mijn terugkeer maar dat zal vast nog wel gebeuren’.

Bron: De Telegraaf

Related posts

13 Comments

  1. quadsboy

    Trustfull jij bent altijd welkom je heb in het verleden goed werk afgeleverd veel jonge boys Zijn door jouw door gestroomd sommige niet gehaald maar veel van ze wel en dat was in de tijd van onze kampioenschap

  2. Ajax nr 1

    Ohjee ik voel nu al spanning in dit stukje maar ze zijn volwassen mensen en zullen er dan ook wel uitkomen. Ik hoop alleen voor Trustfull dat hij op zijn hoede is voor als het volgend seizoen weer brandhout wordt. Anders gaat er weer met de vinger naar hem gewezen worden. Nou Trustfull ik wens jou een mooie tijd en veel vlieguren bij ons mooie Ajax.

  3. Boristja

    Hopelijk kan hij net dat extra zetje geven waardoor het tikje breed tikje diep wordt!!

    1. quadsboy

      Nou wat trustfull heeft gedaan in het verleden heeft die gewoon een Ajax hart en mark is ook geen echte Ajacied!!

  4. Litmanen

    goed om een frisse wind door de staf heen te laten waaien. Misschien is dat de oplossing wel van ons (saai) probleem.

  5. fjonkman

    Ik vond Trustfull altijd al een zeer getalenteerde voetballer. Meer een Ajax speler dan een Feijenoord speler, jammer dat ie nooit onze clubkleuren verdedigd heeft als speler

Comments are closed.