Nemanja Gudelj ‘Het is heel mooi, dat ook Dragi bij Ajax aan de slag gaat’

0619gudelj

Nemanja Gudelj wist afgelopen weekend met AZ Europees voetbal af te dwingen . Zelf zou hij het liefst meteen willen doortrainen voor zijn nieuwe avontuur bij Ajax, maar zijn ouders en zaakwaarnemer hebben hem geadviseerd om nu maar eens tien dagen helemaal niets te gaan doen. Tijd dus voor wat andere dingen: bijvoorbeeld het zoeken van spullen voor zijn nieuwe huis. Gudelj gaat voor het eerst samenwonen, met zijn broertje Dragi, welteverstaan.

“Dat is prettig, met je familie onder één dak”,aldus de oudste Gudelj in De Telegraaf. “Het is voor hem ook goed. Het is heel mooi, dat we allebei bij Ajax aan de slag gaan. Nu zijn we 24/7 bij elkaar. Dat geeft me de mogelijkheid om extra met hem te trainen en hem de goede richting op te helpen om te slagen.” Dragi krijgt een kans bij het beloftenteam.

Gudelj blijkt individueel veel extra krachttrainingen te doen bij Rob van de Wijngaard in Etten-Leur en zijn broertje Dragi gaat sinds dit seizoen met hem mee. Nemanja benadrukt dat hij alleen aan extra krachttrainingen doet om fit te blijven en denkt dat hij hierdoor ook minder last heeft van blessures. De aanvoerder van AZ speelde 32 van de 34 competitiewedstrijden afgelopen seizoen.

Bron: De Telegraaf

Related posts

26 Comments

  1. suske

    Etten-Leur place to be!!! verder eigelijk wel blij dat hij erbij zit….. hopelijk trekt hij nie alleen Dragi mee maar het hele team om sterker te worden!

  2. FrankiC

    Tuurlijk, goeie zet van Ajax om zo betrokkenheid (c.q. afhankelijkheid) binnen de familie te creëren. Papa schijnt erg veel contacten te hebben (op de Balkan).

  3. TimFK90

    De instelling van deze kerel is goud waard. Hopelijk gaat dit zn vruchten afwerpen.

    1. Remco425

      Gods cheristus zeg. Er is altijd wel iets te zeiken he? Ieder mens heeft hier tijd voor, dus ja, ook voetballers…

  4. Toppertje

    Misschien dat types als Andersen na het zien van deze foto eens wakker worden.

    1. Oost80

      Ja wat een afgetraind lijf heeft die gozer! Tikkie jaloers wel, maarJa ik werk meer dan 40 + uur per week. Of is dat een excuus??? 🙂

      1. 53yearsalways4Ajax

        Lijkt wel op mijn lijf, alleen is het dan wat meer geconcentreerd op de buik 🙂

  5. jojocoolio

    Het zou mooi zijn als Dragi uitgeroeid tot een goeie linksback…. Hopelijk met zit zo veel gif in zijn spel als zijn broer…

    1. fjonkman

      Toch even je spelling in de gaten houden jojocoolio… Dit maakte er een wel heel vreemd bericht van lol

  6. -buitenkantje rechts-

    Zie je wel! Ajax is een echte familieclub.. Nemanja en Dragi, Frank en Ronald, Robbie en Richard.. 😉

  7. Royb020

    Hij laat wel zien dat hij er zin in heb om te knallen bij Ajax!! Goed bezig

Comments are closed.