Nathaniël kan nog steeds niet naar Amerika

nathaniel1105

Nathaniël Roggeveld is nog maar twee jaar oud en moet nu al vechten voor zijn leven wegens neuroblastoom, een zeer agressieve vorm van kanker. Voorafgaand aan Ajax – Cambuur was er de collecte voor Nathaniël om het resterende bedrag voor zijn behandeling in Amerika te verzamelen. Tijdens de wedstrijd was Nathaniël aanwezig en werd de jonge Ajacied luidkeels toegezongen. Inmiddels is er een update geplaatst op de Nathaniels overwinnings pagina op Facebook met betrekking tot het verzamelde bedrag en de teller staat maar liefst op €118.756 euro.

Voor de reis was 100.000 euro nodig, dat geld is ook ingezameld. Alleen is nu de dollar duurder waardoor een ton niet meer genoeg is. Het totaalbedrag komt nu uit op zo’n 130.000 euro. Een enorme tegenslag voor de ouders van Nathaniël die dachten dat ze het geld eindelijk binnen hadden.

Nathaniël gaat rond 5 juli wel naar Amerika om met de behandeling te starten. De ouders hopen dan het resterende bedrag zo snel mogelijk binnen te hebben om de behandeling af te maken. Maar ook als de ouders voldoende hebben ingezameld voor hun zoontje willen ze dat mensen blijven doneren. Ze willen dat Nathaniëls Victory Foundation uitgroeit tot dé stichting om kinderen met deze vorm van kanker te helpen om naar Amerika te gaan.

Blijf Nathaniels overwinningspagina en de website delen zodat we het hopelijk kunnen bereiken. Want elk kind wat ziek is heeft recht op een overwinning….!!!

Rekeningnummer voor donaties
NL22 RABO 0300 6048 90
tnv nathaniels Victory Foundation

Bron: RTL

Related posts

20 Comments

  1. Slingertje.

    Ajax leiding,staf en spelers zorg er voor dat dat geld er komt en laat deze kleine dappere strijder en ouders niet in de steek!!!

    1. f-side64

      Ik vind dat de spelers voor het slechte presteren voor straf per speler 20.000 ? over maken dus 16 x 20.000

      1. wayneafca

        dat is wel heel veel gaat toch niet gebeuren 4000 per speler en staf lid mag wel gegeven worden

    2. Ajax nr 1

      Jij vraagt wel een heleboel van onze miljonairs hoor. Maar het zou wel een super gebaar zijn

        1. Remco425

          maar met 500 pp zouden ze al genoeg hebben. Om aan te geven dat er heel weinig voor nodig is

  2. FdB=Ajax

    Krijg wel altijd een beetje de kriebels van het ‘recht op leven’ enzo

    1. FdB=Ajax

      Maar mooi dat er zoveel ingezameld is. Ik ben het ook eens met dat de spelers en staf de rest effe bij moeten leggen.

  3. AjaxBarcelona

    Sinds wanneer moeten mensen publiekelijk bekend maken dat ze wel of niet doneren?

    1. 53yearsalways4Ajax

      Sinds wanneer bepalen anderen dat je überhaupt moet doneren. Die dwang gaat me aardig tegenstaan. Maar ja, dat is mijn mening.

  4. Rood wit hart

    Van de 9 miljoen die Ajax krijgt van fox moet er toch wel €12.000 van af kunnen voor een Ajax fan die het echt nodig heeft

  5. JohnDoe77

    Hopelijk gaat het lukken! Om dit te laten uitgroeien naar een landelijk fonds vind ik dan weer jammer. Iedere ouder die dit overkomt start een fonds en alle gelden die over zijn, moeten dan weer ergens terecht komen. Villa Joep is zo’n overkoepeling, laat al die losse stichtingen zich daar aansluiten, komt het overtollige geld toch weer op zijn plaats zonder dat er straks tien soortgelijke stichtingen zijn!

  6. Pim Ruisendaal

    Kan het elftal/staf geen geld doneren zodat Nathaniël alsnog geholpen kan worden? Ik vind het een goedmakertje na dit seizoen. En een mooi gebaar!

  7. Gert Ajax

    Laat de bank maar eens water bij de wijn de oude koers aanhouden en het verschil betaalt de bank.

Comments are closed.