Gezocht: Enthousiaste versterking voor onze redactie

0905logofanzone

Ajaxfanzone.NL is een van de grootste Ajax-fansites. Dagelijks brengen wij al het laatste nieuws rondom onze club en delen dit via onze website, apps, Twitter en Facebook. Dat gaat niet van zelf. Dit gebeurt door een aantal enthousiaste redactieleden die dit allen op vrijwillige basis doen. Wij kunnen daarbij zeker nog wat hulp gebruiken.

Als redacteur draag je bij aan de dagelijkse nieuwsvoorziening van www.Ajaxfanzone.nl. Je speurt websites, kranten en tijdschriften af op zoek naar interessante laatste nieuwtjes over onze club. Je weet deze te vertalen naar een eigen geschreven bericht. Via ons handig, snel en gebruiksvriendelijk nieuwssysteem plaats je ze onder je eigen naam op de hoofdpagina van onze website. Hierdoor blijft je dus niet alleen zelf op de hoogte van de laatste nieuwtjes, maar deelt deze ook met je mede Ajacieden. Ook is er ruimte voor eigen inbreng bijvoorbeeld door interviews af te nemen of door het schrijven van specials over bijvoorbeeld spelers of aanstaande tegenstanders. Daarnaast is er ruimte om actief mee te denken over verbeteringen van onze site.

Wij verwachten dat je uiteraard Ajax-supporter bent, minimaal 16 jaar en de Nederlandse taal goed beheerst. Je moet wel regelmatig online kunnen zijn, liefst ook doordeweeks overdag. Het volgen (of gevolgd hebben) van een journalistieke opleiding of een journalistieke achtergrond is een pré, maar geen vereiste. Het is geen betaalde baan; je werkt op vrijwillige basis vanuit eigen huis/werk en deelt zelf je tijden in.

Interesse? Stuur een mail naar redactie@ajaxfanzone.nl waarin je naast je persoonlijke achtergrondgegevens ook je band met Ajax omschrijft. Wie weet kom jij deze zomer ons enthousiaste team versterken!

Related posts

39 Comments

    1. dijkdijkdijk

      Het gebeurt geregeld dat een bericht meer dan 20.000 views scoort. Toch een leuk podium voor een (toekomstig) journalist.

      1. Guacamole

        Oooo het is vrijwillig. Dat verklaard de vele spelfouten en missende plaatjes/filmpjes.

  1. Ajax nr 1

    Misschien iets voor 53years met al zijn accounts. Dan kan hij zijn eigen dingen doen.

      1. Velibor

        Maar dan mag je helemaal niks kritisch zeggen en word je afgezeken op evt spelfouten haha

          1. Guacamole

            50,51,52,53,54,55 heeft het meestal wel bij het rechte eind. Kunnen de meeste nog wat van leren

    1. antonajax

      Dat vroeg ik me al af ja. Ken m als 50years en dacht al.. Die man word snel oud. Maar hij heeft verschillende accounts dus??!

  2. 53yearsalways4Ajax

    De uitleg van de vele accounts is gegeven. Maar ja, begrijpend lezen is ook een vak he 🙂

      1. 53yearsalways4Ajax

        AjaxBarcelona is twee. Verder is alles inactief. Zo iedereen weer op de hoogte 🙂

          1. Ajax nr 1

            Niet overdrijven he je heb verstand van accounts en emailadressen aanmaken.

    1. SPHAFCA

      Misschien leest niet iedereen je reacties.. Het is 9 van de 10 keer toch gezeik op andere, over wat voor neppe supporters het wel niet zijn omdat ze andere mening hebben dan jij en niet de reet van Frank en spelers helemaal schoonlikken.

Comments are closed.