De Boer: ‘Gudelj wilde zo min mogelijk vakantie hebben’

0408gudelj_kishna

Frank de Boer kan een gretige Nemanja Gudelj verwachten tijdens de voorbereiding op het nieuwe seizoen. De aankoop gaf in een gesprek met De Boer aan dat hij vanaf de eerste dag van de voorbereiding aanwezig wil zijn bij Ajax ondanks dat hij met zijn huidige ploeg AZ nog kans maakte om play-offs te spelen voor de Europa League.

‘Hij wilde zo min mogelijk vakantie hebben en gelijk bij ons aansluiten. Dat is nu gewoon mogelijk want hij is met AZ derde geworden en ontloopt dus de play-offs. Voor Nemanja is dat dus geweldig nieuws en kan hij nu rustig zijn vakantie vieren. Mocht hij wel de wedstrijden om de play-offs hadden moeten spelen dan had ik hem wel een week langer vakantie gegeven, maar dit scenario komt ons als Ajax natuurlijk ook het beste uit’.

Bron: RTV Noord Holland

Related posts

26 Comments

    1. FrankiC

      IJzervreter. Tegenstanders moeten weer met knikkende knieën naar de Arena komen. Samen met Klaassen op het middenveld en VdV op 10 ervoor. Heerlijk. Nu nog Ron ‘Beton’ Vlaar losweken (koopprijs onbelangrijk), met een meevoetballend maatje (desnoods Schöne, beter Maduro) als centraal duo (Veltman naar rechts). In mijn hoofd ben ik al weer kampioen, maar ik heb al vaker valse hoop gehad.

        1. f-side64

          hou op met Vlaar hij is lelijk simpel en het belangrijkste 1 ex kakkerlak

  1. Ajax1958

    Kijk das nou een positieve instelling, hopelijk gaat er bij een paar andere spelers een lichtje branden hoe het wel moet.

    1. Nultwintig

      Laat alle spelers gewoon in die 500000 watt stadionverlichting kijken, zien ze sneller het welbekende ‘licht’

  2. jojocoolio

    Het is er ras voetballer…. Die willen geen vakantie maar alleen lekker ballen…. Topper dus 😉

  3. Ajax nr 1

    Praatjes vullen geen gaatjes. Lekker van je vakantie genieten Gudelj en laat in het nieuwe Seizoen maar zien wat je waard bent. Tot nu toe ben ik wel blij met jou. Nu de rest nog.

  4. jodin7

    Bedankt 010 hehe..Kan deze jongen lekker vakantie vieren en met een fris lijf aan t nieuwe seizoen beginnen!

  5. nick-afca95

    Hebben jullie de foto gezien in de telegraaf van hem met 3 andere ploeggenoten na dat ze de 3e plek hadden gehaald? Wat een beest is dat zeg!! Niet normaal hoe fysiek die kerel is.

  6. fjonkman

    Goeie mentaliteit dat ie het liefst meteen door wil gaan, maar laat hem nog maar ff van zijn vakantie genieten nu, hij zal et nog druk genoeg krijgen komend seizoen op het middenveld om zijn medespelers op te jagen…

  7. Remco425

    topinstelling! Hopen dat hij zichzelf niet voorbij loopt in al zijn gretigheid.

  8. neslopu

    Die foto heb ik gezien ja… Wat een lijf wat een spieren !! Damn!! (Ff voor de duidelijkheid ben een vrouw)

  9. philipwalrave

    uit juiste hout gesneden, mis je bij veel te veel spelers bij Ajax het heilige vuur ontbrak deze voetbal jaargang.

Comments are closed.