Schöne: ‘Met heel veel drank spoel je dit nog niet weg’ (Incl video)

0517dordrecht-ajax_schone_boer

Het seizoen is ten einde en zoals elk jaar gaat de selectie na afloop van de laatste wedstrijd met elkaar wat eten. Na de zeperd tegen FC Dordrecht genoeg stof tot napraten en op de vraag aan Lasse Schöne of de Ajacieden het op een zuipen gaat zetten is de Deen duidelijk. ‘Er moet wel heel veel drank in, wil je dit wegspoelen’.

App-gebruikers: Bekijk de video op onze website www.AjaxFanzone.nl

Bron: AT5

Related posts

24 Comments

  1. johnie stalker

    Per persoon een vaatje hakken en daarna op de k*t, dat doe ik al het hele seizoen na wéér een slechte wedstrijd.

    1. De Ajacied

      Ja moeten spelers dit al zo voelen,
      Nou dan moeten ze toch wel weten hoe de supporters zich na zo’n seizoen voelen, dat komt met een tank bier nog niet goed 🙁

  2. Mooi

    Broodje bal want het was een ballen seizoen en een glas azijn om het weg te spoelen .Voor de hele selectie en voor al de staf.

  3. Ram88

    Ach maak je niet druk wedstrijd was toch niet meer belangrijk op naar volgend seizoen en met deze filosofie zullen we vaker dit soort seizoenen gaan draaien dus maak je borst maar nat en Laten we zien wie de echte supporters zijn.

  4. slm020

    Helaas een verloren seizoen . Toch nog 2de geworden dus Voorronde CL . Nu even paar goede aankopen doen ! En volgend seizoen een goede mix van talenten en ervaren spelers . Komt allemaal goed 😉

    1. Zlatan

      Maar niet meer wachten ,dit kan niet meer !!! Nog contact gehad met Cardozo ???? Doe je best om een flinke verdediger in huis te halen ( nu HEEL belangrijk )

  5. Ajax nr 1

    Daar had je beter eerder aan kunnen denken Schone dan hadje ook niet zo’n antwoordt hoeven geven. Bij jou gaat het ook steeds moeilijker hoor.

      1. Ajax nr 1

        Klopt maar daar is het ook niet het type speler voor. Buiten zijn vrijetrappen om vind ik het helemaal niets voor Ajax.

Comments are closed.