Selectie voor duel met FC Dordrecht

opstelling_ajax

Frank de Boer heeft zijn selectie bekendgemaakt voor de laatste competitiewedstrijd van dit seizoen tegen FC Dordrecht. Arek Milik en Nicolai Boilesen keren terug in de selectie. Voor Jasper Cillessen, Niklas Moisander en Kolbeinn Sigthorsson zit het seizoen erop, zij behoren niet tot de selectie. Diederik Boer zal zondag het doel verdedigen waardoor Andre Onana plaats zal nemen op de bank. FC Dordrecht – Ajax begint zondag om 14:30 uur.

Wedstrijdselectie FC Dordrecht – Ajax:

Ricardo van Rhijn
Joël Veltman
Nicolai Boilesen
Mike van der Hoorn
Viktor Fischer
Daley Sinkgraven
Ricardo Kishna
Jairo Riedewald
Lucas Andersen
Arek Milik
Lasse Schöne
Anwar El Ghazi
Kenny Tete
Andre Onana
Thulani Serero
Nick Viergever
Riechedly Bazoer
Diederik Boer

Bron: Ajax.nl

Related posts

30 Comments

  1. Royb020

    Ik zou zeggen knallen met zen alle!! En de jongen die niet veel in het eerste spelen er in zetten!!

  2. AFCAJasper

    Boer

    Tete-Veltman-Viergever/Moisander-Riedewald

    Bazoer-Serero-Sinkgraven

    Fischer-Millik-Kishna/El Ghazi

    Laatste wedstrijd ff knalle!! Dikke winst(5-0 ofzo)
    En dan snel dit seizoen vergeten!
    En gun Moisander misschien wat speelminuten in zijn laatste wedstrijd voor ons aller Ajax. Heeft hij desondanks wel verdiend voor zijn diensten bij ons, ook al is niet iedereen daar van overtuigd, bedankt voor de mooie jaren Moisander;)
    Wij zijn Ajax wij zijn de beste!!

  3. AFCAJasper

    Haha mijn excuus hij heeft zijn laatste wedstrijd al gespeeld zie ik nu, nouja gun dan onana in iedergeval wat speeltijd. Kunnen we kennis met hem maken;)

  4. JP3000

    Hup seizoen winnend afsluiten, dat zou hoop moeten bieden voor volgend jaar!

  5. Litmanen

    de Boer had wel even duidelijk kunnen maken waarom Cillesen niet bij de selectie zit. Of vindt hij dat supporters dat niet hoeven te weten? Uiteraard moeten we allemaal shirtjes kopen en seizoenskaarten en onze club steunen, maar verder: mond dicht, gaat jullie niks aan…..

  6. -buitenkantje rechts-

    Een duel met niks op het spel. Laat de supporter maar eens zien hoe je volgend jaar wilt spelen.

  7. Litmanen

    Ben bang dat er misschien toch een koper is. zou een goede reden zijn hem zelfs niet bij de selectie te hebben.

  8. Robin

    Al jaren kut dus doe mij Jans en Stam maar op de bank. Inzet, lef, aantrekkelijk voetbal, Amsterdamse bluf met een klein beetje vh Zwolle vd laatste jaren.

  9. Nick020

    Ik vin dat he Frank wel wat meer krediet mag geven en jans ja leuke trainer voor in de provincie maar niet in de hoofdstad

    1. 53yearsalways4Ajax

      Volgens mij Cillessen 🙂 maar volgens mij is het gewoon om Boer wat te gunnen en om Onanunanono ook eens wat sfeer te laten proeven van de divisie. Niks achter zoeken dus.

  10. Litmanen

    Dan kan hij toch zeggen waarom Cilllesen (;)) er helemaal niet bij zit? Van de week maakte hij een opmerking over het feit dat er belangstelling zou zijn uit Engeland en hoe rampzalig het zou zijn als Jasper verkocht zou worden. En nu, zonder verklaring niet bij de selectie? Ik vind het vreemd.

    1. toon61

      Zal wel verkocht worden ,is altijd al zo geweest bij ons ajax ,hoeveel zijn er niet verkocht net voor het verstrijken van de transfer datum ,ze geilen op die miljoenen daar ,en de sups kunnen de klere krijgen .
      Nu zeggen dat het niet gebeurd is gewoon om de transferprijs omhoog zien te krijgen ,wie er dan moet komen ,wat denken jullie van hanh

    2. 53yearsalways4Ajax

      Cillessen heeft eerder rust verdiend heeft hij aangegeven. Wedstrijd gaat nergens meer om en Jasper moet nog twee interlands spelen waardoor hij later vrij is. Dit is gewoon een extraatje voor hem vanwege bewezen diensten. Mocht er een bak met geld komen voor hem is het toch niet tegen te houden al gaat heel Ajax ervoor liggen. Het is , helaas voor Ajax, al snel een verbetering, helemaal qua salaris. Keepers krijgen niet zoveel kansen als spelers. Maar …… ik denk niet dat er al wat aan de hand is. Doemdenken en negatieve praat laten we maar aan anderen over hier 🙂

        1. 53yearsalways4Ajax

          Bleek dat Cillessen last had van diverse pijntjes d laatste weken. Dus nu geen risico. Was beter omdat wat helderder te communiceren.

  11. 53yearsalways4Ajax

    Uitslag vanmiddag 1-4 kreeg ik net door. Milik 2x , Bazoer en Fischer.

Comments are closed.