De Boer hoopt op derde plaats AZ

eredivisie_logo

Frank de Boer hoopt dat AZ ten koste van feyenoord derde wordt in de Eredivisie. De trainer kreeg die vraag vrijdag voorgeschoteld en was duidelijk in zijn antwoord daarop. ‘Ik hoop dat AZ derde wordt want dan kan Gudelj op vakantie en hoeft hij niet de play-offs in. Ik gun het hem van harte en ook voor ons is dat gunstig in verband met de voorronde van de Champions League. AZ, Vitesse en feyenoord strijden op de laatste speeldag van de eredivisie om de derde plaats.

Bron: De Telegraaf

Related posts

34 Comments

    1. Ajax nr 1

      Zo is dat hoe lager hoe beter. Zeker voor die supporters van 010 met hun grote bekken bah wat een pech als 010 5e wordt. Haha

  1. Royb020

    Ik ook!!!! Ik gun 010 helemaal nix!!! Zelfs de zuurstof die we met zen allen in ademen niet!!!

  2. 53yearsalways4Ajax

    Gek toch, ik vind dat Feijenoord de derde plaats zou verdienen op basis van het hele seizoen. Zij hebben het ons twee wedstrijden knap lastig gemaakt en waren gewoon de betere ploeg. Maar ik ben het met Frank eens, liever AZ simpelweg vanwege Gudelj.

    1. Remco425

      Als AZ boven feyenooit eindigd hebben zij het beter gedaan over het hele seizoen, dus verdienen zij het ook meer. De competitie duurt 34 wedstrijden, niet 33 of 32.

      1. 53yearsalways4Ajax

        Nog meer open deurtjes? Ik vond over het hele seizoen Feijenoord beter dan AZ daar doen punten niets aan af. Staat Ajax terecht op twee? Qua punten ja, qua spel en inzet dikke nee.

        1. Ajax nr 1

          Hoeveel accounts heb jij in hemelsnaam. Jij bent ook wel dubbel zeg op de ene zeg je dit en op de ander dat. Pfff de man met zoveel namen. Echt een expolitiemannetje.

          1. 53yearsalways4Ajax

            Probeer nu al tijden aan te geven dat je met kul emails tig accounts kan openen via de app. Op de site zelf krijg je een bevestigings email die je eerst moet beantwoorden. Bij de app. Niet. Al on de tijd dat de app van Ajax1 was dit al zo en zouden ze er wat aan doen. Iedereen hier kan dus een en dezelfde persoon zijn 🙂

          2. Ajax nr 1

            Haha dat had ik bij jou allang door. Haha maar goed van je dat je toegeeft.

          3. Ajax nr 1

            Dus jij zoekt steun bij jezelf als je weer eens met een verhaaltje komt.

          4. 53yearsalways4Ajax

            Ik zoek nergens steun. Ik heb mijn eigen mening net als iedereen hier. Dat ik inmiddels tig nicks heb …… Rdn is nu duidelijk en aan dijkdijkdijk om hier actie in te ondernemen.

          5. Ajax nr 1

            En dan jezelf duimpjes geven haha jaja je krijg of zoek geen steun nee.

        2. Remco425

          feyenooit heeft anders ook heel veel bagger wedstrijden gespeeld. Kan niet zeggen dat ze het daarmee meer verdienen dan AZ

      1. 53yearsalways4Ajax

        Omdat er al zat ellende is in de wereld en omdat voetbal maar een spelletje is.

      1. Basbaard

        JODEN SCHAAM JE NIET, WEES EEN ECHTE AJACCIED EN ZING HET ANTI KAKKERLAKKEN LIED!!!

  3. VAK410THEBEST

    haha de boer, geef maar gewoon toe dat je een hekel hebt aan 010..

  4. AFCA my World

    Aangezien AZ veel spelers aan Ajax levert (al zijn ze niet allemaal Ajaxwaardig) en de kakkerlakken onze afdankertjes oppikken (ze willen nu ook Dijks waarvan ik vind dat ze die Nooit weg hadden moeten doen) ben ik ook van mening dat AZ gewoon derde moet worden !

    1. 53yearsalways4Ajax

      Oke, vanwege een collega op kantoor vind ik het persoonlijk wel erg leuk als Feijenoord geen derde wordt :-))). Heb ik een flitsende start van de week.

  5. Basbaard

    En wij mogen een grote bek hebben toch…want WIJ ZIJN AJAX, WIJ ZIJN DE BESTE!!!

  6. -buitenkantje rechts-

    Kan me argument de Boer wel voorstellen. Verder zal het me een worst zijn wie er na Ajax komt..

Comments are closed.