Voetballiefhebbers laten hun voorkeur blijken

0319trappen-arena

De KNVB heeft een rapport gepubliceerd waaruit blijkt dat Amsterdam Arena is in de Eredivisie doorgaans beter gevuld is dan het psv stadion en de kuip.

Als Ajax speelt dan is 94 procent van de stoeltjes bezet terwijl dit bij psv en feyenoord respectievelijk 93 en 89 procent is. De meeste lege stoelen staan in het Gelredome: 68 procent. Nederland staat qua bezettingsgraad op de derde plek na Engeland en Duitsland.

Ook via de sociale media scoort Ajax het best. Via Twitter volgen 223.151 mensen feyenoord en 217.525 psv terwijl Ajax 523.214 volgen. Op Facebook laten we de andere teams ook ver achter ons: 1.889.357 liken Ajax, 442.984 verdoen hun tijd aan feyenoord en psv wordt door 357.645 leuk gevonden.

Bron: Parool

Related posts

18 Comments

  1. Ajacied407

    Geloof echt nier dat 94% in de arena gevuld is. De laatste tijd lijkt de arena wel de gelredome met die lege plekken.

    1. Ruubruub

      Dit is idd er vanuit gaande dat alle seizoenskaarten iedere wedstrijd aanwezig zijn denk ik.

    2. antonajax

      Bullshit. Het gaat over gemiddeld. Ene die kutkakkerlakken met hét legioen of hoe ze dat ook noemen.. Wat hoor je altijd van die homo’s, dat ze de trouwste supporters zijn ofzo? Nou blijkt wel weer!!

  2. bezemsteel

    Haha die zelfbenoemde beste fans van de eredivisie uit 010 altijd met hun grote bek, maar hebben gewoon een minder gevuld stadion als ons. Kut kakkerlakken

  3. Rood wit hart

    Ik begrijp niet waar we trots op kunnen zijn laatste 2 thuiswedstrijden echt schandalig hoe leeg het was leek de gerledome wel ik begrijp die mensen met een seizoenkaart niet die niet gaan leen hem uit of zo

  4. jojocoolio

    Als de prijzen gaan reizen ???

    Kunnen ze wennen aan de lege plekken….

Comments are closed.