Kishna voerde gesprek met Overmars: ‘Er is nu duidelijkheid’

0319ajax-dnipro_kishna

Ricardo Kishna heeft onlangs met Marc Overmars om de tafel gezeten en tijdens dat gesprek is er duidelijkheid ontstaan, zo laat Frank de Boer weten op de persconferentie. De buitenspeler liet onlangs weten dat hij er nog niet uit was of hij zijn loopbaan bij Ajax moet voortzetten en ook zaakwaarnemer Raiola mengde zich in de zaak.

‘Marc heeft onlangs een goed gesprek gehad met Ricardo en daarin zijn wij heel duidelijk geweest wat wij willen en we weten nu ook wat Ricardo wil. De komende jaren kan hij een hele goede speler voor ons zijn en dat weet hij ook dus van mij hoeft hij zeker niet te vertrekken’. Kishna heeft nog een contract tot medio 2016 en Ajax lijkt dat te willen openbreken en Kishna langer behouden voor de club.

Bron: Ajax.nl

 

Related posts

27 Comments

  1. antonajax

    Net als bij el ghazi, lekker verkopen die jongen. Heeft de hele 2e seizoenshelft nog GEEN mannetje gepasseerd. Centen pakken en nieuwe vleugel spelers erin. El hamdouie 2 en 3 zijn dit straks

    1. Remco425

      Daar gaan we weer. Geduld is het toverwoord. Als supporters het voor het zeggen zouden hebben zou geen enkel talent meer doorbreken…

    2. AFCA my World

      Hoop dat jij zo snel mogelijk oprot, totaal verkeerd bezig, geef die jongens een kans en ze kunnen het gaan maken, hopelijk blijft hij nog minimaal een jaar en geeft hij geen gehoor aan die Rioolrat !

      1. antonajax

        Ben je op je teentjes getrapt ofzo? Iedereen mag z’n mening geven hier en als jou dat niet aanstaat.. Tja vul zelf maar in

  2. toon61

    El gazi en hij ,zwaar overschatte voetballers ,ze kunnen niemand voorbij komen .

      1. 57 jaar fan 57 jaar respect

        Voor beide,sorry voor het woord, GELUL. Vooral el Ghazi kan groot worden. Kishna kan hetook als hij zich wil inzetten. Frank heeft hierin dus groot gelijk.

          1. Ajax nr 1

            Ik denk zeker dat 57 hier een punt heeft dat kishna een grote kan worden. Maar ik denk ook dat dat onder het gezag van FdB niet gaat lukken.

    1. Bastoflex

      Beetje nuance in je verhaal aanbrengen mag wel. Zowel Kishna als El Ghazi zijn 2 spelers die de potentie hebben om een speler van wereldklasse te worden. Heb daarom wat geduld. Het kopen van wereldspelers is niet haalbaar voor een club als Ajax. Daarom ligt de focus op het opleiden en dan moet je geduld hebben.

    2. AFCA my World

      En maar weer lopen zeiken, kun je nou nooit iets positiefs zeggen ?

  3. Hika77

    Jammer dat sommige onder ons niet inzien dat sommige spelers moeten groeien. Kijk maar naar blind. Eerste seizoen waardeloos maar ontpopt zich wel tot belangrijke speler. We kunnen nu eenmaal niet verwachten dat ze meteen iedereen passeren en er 15 per seizoen inschieten.
    Tuurlijk zou ik dat ook liever zien maar ik zie wel iemand met potentie die het absoluut kan gaan maken.

  4. EvdB

    Deze jongen moet eens voor langere tijd opgesteld worden.
    Waarom mogen Sigthorsson, Boilessen en van Rijn een heel seizoen opzichtig falen en krijgt Kishna geen eerlijke kans ?

  5. Royb020

    Als hij een ander zaakwaarnemer neemt komt alles goed met die jongen!!!

  6. Nikos

    Ik kan maar moeilijk begrijpen dat een speler een zaakwaarnemer wil die zijn club zwart maakt.

  7. FrankiC

    Zowel Kishna als El Ghazi halen nu het niveau van Sam Larsson en Steven Berghuis bij lange na niet. In potentie hebben ze het wel in zich. Openbreken en behouden, tenzij er zoveel geboden wordt dat je een vervanger kan kopen de ‘er al staat’.

  8. jambalaja

    Hoop dat hij blijft, hij heeft goede dingen laten zien. Vasthouden en verder ontwikkelen. Tijd is een gegeven dat je niet veel krijgt bij Ajax, je moet er staan. Die druk kan niet iedereen aan.

    Mitchel Dijks is een speler die ik niet zou hebben laten gaan als je het afgelopen seizoen naar postbode Boilesen hebt gekeken.

    1 gerenomeerde spits en een keiharde verdediger halen.
    Finale Europaleague is dan zeker haalbaar.
    Hoop dat Frank al die middenvelders goed inzet volgend seizoen…

    1. AFCA my World

      Dijks hadden ze nooit moeten laten gaan,maar dat had ik al veel eerder gezegd, hopelijk vertrekt hij dan naar Schotland en blijft hij niet in Nederland bij een 010 of Alkmaar !

  9. afcabeek

    Als nu alle voetballertjes hier in Nederland een fatsoenlijke spelersmakelaar hebben en eens doen waarvoor ze rijkelijk voor beloond worden dan zal het voetbal in Nederland het europees niveau weer eens halen. En weg met die dikke Italiaan die zich makelaar noemt van Kisna en co.

  10. -buitenkantje rechts-

    Prachtige voetballer! Goede zaak dat hij behouden blijft voor Ajax.

  11. simon57

    Het zijn twee mooie voetballers die er heus wel komen in een goed draaiend elftal.

Comments are closed.